rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: окупанти обстріляли українських військових зі 152 калібру, є загиблі та поранені

Російські окупаційні війська у вівторок, другого квітня, з початку доби до 18:00 10 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, унаслідок чого двоє українських військових загинули, ще двох поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

«Від початку поточної доби противник 10 разів обстріляв позиції наших військ, 10 разів застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями... Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули та двоє отримали поранення», - зазначається у вечірньому зведенні.

Як поінформували у штабі, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» позиції підрозділів Об'єднаних сил були обстріляні чотири рази. Зокрема, з мінометів калібрів 120 та 82 мм бойовики проводили вогонь у районі Верхньоторецького, з піддульних гранатометів - поблизу Авдіївки; з автоматичних станкових гранатометів - у районі Гнутового; зі станкових протитанкових гранатометів - біля села Широкине.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти шість разів обстріляли українські позиції. Зокрема, тричі - з артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібрів 120 та 82 мм і стрілецької зброї бойовики стріляли у районі Новозванівки; з мінометів калібру 120 мм - поблизу села Катеринівки; двічі - з мінометів калібру 120 мм, автоматичних станкових гранатометів - у районі Попасної.

«Підрозділи, які обстрілював противник, дали адекватну відповідь вогнем зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюються», - наголосили у штабі.

Понад півтора мільйона доларів, старовинні книги і картини: Турчинов показав декларацію

Лінія фронту: окупанти гатять з «важкого калібру», гранатометів та БМП

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers