rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Ефект Мюнхаузена (raise credit limit)

Отже, нагадую нашу мету: підвищити credit score до рівня 740 і більше та підтягнути середній ліміт наших карток, як мінімум, до $10,000. І все це нам треба зробити впродовж півроку.

 

Ось такі ми мрійники.

Але, якщо ви прочитали попередні статті «Ефект Мюнхаузена (credit score & credit limit)», то вже знаєте, що і як робити. Наріжний камінь даного процесу - потенціал Authorized User. Саме приписавшись як Authorized User до кредитної історії Донора, ми протягом 30-60 днів побачимо на своїй кредитній історії і чудовий credit score Донора, і його картки з великими лімітами як свої власні.

Проробивши даний крок і ставши власником кредитної історії Донора, ми можемо почати відкривати кредитні картки на власне ім'я.

Припустимо, що наш Донор має credit score 740, і середній ліміт на його картках - $10,000. Тоді природно припустити, що, замовивши картку на своє ім'я, ми з великою ймовірністю отримаємо кредитну картку з лімітом $10,000.

Замовляючи подібним чином нові картки у різних банках з періодом 30-45 днів, є ймовірність, що до кінця року ми станемо власником 6-8 кредитних карток різних банків із загальним лімітом понад $80,000.

Наступним кроком нашого проекту є завдання підвищити середній ліміт ще вище, маючи на меті середній ліміт розміром $30K-$50K. Ясна річ, що я не маю на увазі щорічне збільшення лімітів у випадку інтенсивного користування кредитною карткою, і на цей шлях не розраховую. Він - просто довгий. Найпростіший і очевидний шлях збільшення кредитної лінії конкретної кредитної картки вирішується шляхом консолідації лімітів двох і більше кредитних карток одного і того ж банку в одну (VISA чи MASTER - не має значення). До прикладу, ми маємо 2 картки CHASE з лімітами $10K & $12K. Так ось при хороших кондиціях вашого кредиту на наш запит банк з'єднає-консолідує ліміти обох карток, сконцентрувавши їх на одній із них, за вашим вибором, із загальним лімітом $22K.

Проробивши подібну процедуру з кожною з 8 наявних у вашому портфоліо карток, ми протягом наступного року будемо мати у своєму розпорядженні ті ж 8 карток, але вже із середнім лімітом близько $20,000.

Проробивши цю процедуру ще раз, у нас є шанс сформувати фонд з 8 кредитних карток із середнім лімітом близько $35,000 і загальним лімітом близько $300,000.

Не важко підрахувати, як ця кінцева сума може зрости, якщо у цьому проекті будуть брати участь двоє і більше людей.

При цьому не варто забувати, що почати використовувати кошти Аварійного фонду можна практично з відкриттям першої картки. Просто необхідно строго дотримуватися правил користування кредитними картками, що не дозволить вашому кредиту погіршуватися і не позбавить вас можливості продовжувати відкривати нові кредитні картки й продовжувати реалізовувати цей проект.

На завершення.

Якщо фонд розміром $200K-$300K цілком може виконати функції Аварійного фонду для більшості сімей, то фонди великих розмірів цілком можуть бути використані як засоби самофінансування як для відкриття нових бізнесів, так і для розширення вже наявних.

Це завдання для бізнесів тим більш досяжне, що його виконання не потребує кількох років, оскільки в його реалізації можуть бути залучені кілька людей, а це принципово зменшить терміни формування фонду..

Щодо всіх питань, пов'язаних
із сімейним бюджетом і його
стабільністю, телефонуйте
847-520-7030.

e-mail: [email protected]

www.drfgroup.net

З повагою - Йосип Розенберг,
 Common Sense Club

 

Ефект Мюнхаузена (credit limit)

Що, куди, коли, скільки і за якою ціною? Правильно ставимо питання про посилки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers