rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Вибори в Україні. Дата продумана заздалегідь

Доля демократії при будь-якій її формі і розвиненості

залежить від дрібної технічної деталі - процедури

виборів. Інше - другорядне.

 

У наш час ніхто вже не вірить у випадковості. Вони закономірні і готуються реальними людьми. Тому не випадково вибори президента в Україні призначені на 31 березня. Адже завдяки цьому оприлюднення результатів відбудеться 1 квітня, і може перетворитися на грандіозне першоквітневе шоу.

Ще ніколи вибори президента України не призначалися на 31 березня. Вибори першого президента призначили на 1 грудня 1991 року, наступних, відповідно, на 26 червня 1994 року, 31 жовтня 1999 та 2004 років, 17 січня 2010 року та 25 травня 2014 року.

До теперішнього часу незрозуміло: чому Україна, отримавши незалежність, вирішила зберегти старе ярмо, обравши президентом члена Політбюро ЦК КПУ. Найбільш ймовірно, що голосували зовсім не за нього, але, маючи великий досвід у фіктивних виборах в СРСР, комуністичні лідери зуміли все повернути на свою користь. Захопивши владу в незалежній Україні, вони зруйнували і розграбували найсильнішу, найбагатшу і найбільш квітучу країну Європи. Щоб утримати владу, можновладці зробили обман і фальсифікацію невід'ємною частиною виборів. Вкидання бюлетенів, фальсифікація протоколів та інші різноманітні порушення стали на виборах звичною справою. «У 2014 році ми не бачили жодного виборчого округу, де б не використовувались технології прямого і непрямого підкупу. На місцевих виборах 2015 року ця технологія взагалі була масовою» (голова Комітету виборців України Олексій Кошель). Підкуп виборців, а також інші порушення виборчого процесу караються за законом, підробка виборчих документів - терміном від 3 до 7 років, вказівка службової особи з метою вплинути на рішення виборчої комісії - терміном від 5 до 10 років. В Україні більшість законів не працюють, і можновладці їх не дотримуються, не боячись правоохоронців. Однак, до президентських виборів прикута увага багатьох країн світу, які надішлють своїх спостерігачів. Представники кандидатів, яких цього разу дуже багато, громадські організації, робочі групи та відповідні комісії також будуть виконувати свою роботу. Але, як відомо, у семи няньок дитина завжди буває без ока. Чим більшим буде натовп на виборчих дільницях, тим легше шахраям буде здійснювати різні порушення. Маючи намір зберегти свій трон, чинний президент, окрім всіх прийнятих і запланованих заходів, не випадково призначив вибори на 31 березня. Перше квітня - брехня всесвітня: світ відзначає День дурня. Саме в цей день Україні буде оголошено, хто її наступний президент. Чи вдасться знову пошити всіх у дурні, чи ні? Час покаже, залишилося чекати зовсім небагато. У Порошенка все враховано. А ось Україні треба дуже добре подумати, перш ніж зробити вирішальний крок. Численні помилкові кроки призвели до того, що з наймогутнішої і найбагатшої країни Європи вона скотилася в боргову яму. Обрання на роль лідерів народу комуністичних висуванців і їхніх вигодованців призвело до політичних убивств, війни і безмірного грабежу країни. Ще раз наступити на ці граблі не можна, це загрожує знищенням не тільки незалежності, а й самої країни.

Щоб вам не довелося, як мільйонам ваших земляків, залишати рідну землю через відсутність заробітку і нормальних умов життя, думайте, люди. Ваша доля і доля ваших дітей зараз у ваших руках.

Неповнолітні, повнолітні, літні та Амур

Кандидати-«силовики»: чим займалися до війни, і хто з них воював на фронті

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers