rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Жінка вперше очолить федеральний суд Чикаго

Суддя Rebecca Pallmeyer стане першою жінкою, котра очолить United States District Court for the Northern District of Illinois після того, коли суддя Ruben Castillo цього літа піде у відставку.

Представники суду повідомили у своєму виступі, що Castillo піде у відставку 30 червня, а Pallmeyer змінить його на посаді 1 липня.

«Коли я замислююся над 200-річчям нашого Суду, особливо у цей Міжнародний жіночий день, я радий звільнити місце, аби Northern District of Illinois очолила перша жінка, суддя Rebecca Pallmeyer», - заявив Castillo. «Мені дуже приємно, що моє місце посяде той, хто дуже відданий нашому суду».

Pallmeyer народилася у Токіо (Японія). Її кандидатуру на посаду федерального судді у 1997 році висунув президент Bill Clinton і у 1998 році затвердив Сенат. Про це йдеться у заяві Окружного суду США. У 1979 році вона отримала юридичну освіту на юридичному факультеті University of Chicago. Раніше працювала адвокатом, референт-юристом у Верховному суді Міннесоти, суддею з адміністративного права у Комісії з прав людини в Іллінойсі та мировим суддею США.

Castillo отримав диплом із права у 1979 році на юридичному факультеті Northwestern University, - повідомили чиновники. Він працював приватним адвокатом, федеральним прокурором і регіональним консультантом у Mexican American Legal Defense and Education Fund, перш ніж Clinton висунув його кандидатуру на посаду федерального судді у 1994 році.

Castillo став першим федеральним суддею, латиноамериканцем за походженням, у штаті Іллінойс.

У Техасі спалахнуло сховище з нафтопродуктами

57 000 власників нерухомості округу Cook мають податкову заборгованість майже на $190 млн

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers