rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ 57 000 власників нерухомості округу Cook мають податкову заборгованість майже на $190 млн

В окрузі Cook 56 976 платників податків, власників нерухомості, заборгували $189,6 млн. Відтак, 3 травня 2019 року заборговані податки будуть продані на Annual Tax Sale. Про це повідомила Maria Pappas, скарбник округу Cook.

 

Списки всіх об'єктів нерухомості будуть опубліковані на cookcountytreasurer.com.

«Я прошу релігійних лідерів, виборних посадовців, а також лідерів громад скористатися цими списками, аби побачити, чи вони знають когось із цих власників нерухомості, які протермінували сплату податків, і попередити їх про продаж їхньої заборгованості, - зауважила Pappas. - З їхньою допомогою ми викреслимо багато будинків зі списку на продаж».

Серед боржників, податки яких буде виставлено на Annual Tax Sale:

  • майже 21 тис. власників можуть не знати про продаж податку, оскільки поштова служба США повернула всі їхні квитанції та повідомлення про борг;
  • близько 22 тис. власників нерухомості заборгували $1,000 або менше;
  • понад 2000 будинків, ймовірно, належать пенсіонерам;
  • щонайменше, 900 людей похилого віку побачать, як їхні будинки будуть вилучені зі списку Tax Sale, якщо звернуться із заявою, аби отримати звільнення від сплати податку на майно, яке вони мали минулого року.

Власники нерухомості можуть уникнути Tax Sale, сплативши всі протерміновані податки та відсотки до початку аукціону. Щоб дізнатися, чи ваші податки протерміновані, і зробити платіж, відвідайте cookcountytreasurer.com і виберіть пункт «Avoid the Tax Sale». Ви можете здійснювати пошук за адресою або за Property Index Number (PIN).

3 травня відбудеться продаж протермінованих податків за 2017 фіскальний рік (які мали бути сплачені у 2018 році) на житлові будинки, підприємства та земельні ділянки.

 

У Техасі спалахнуло сховище з нафтопродуктами

Жінка вперше очолить федеральний суд Чикаго

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers