rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ АМКУ знайшов змову на закупівлях комп’ютерів для Нової української школи

Харківське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України виявило змову між ТОВ «Науково-виробнича компанія «Укртранском» та ФОП Рогоза Валентин Володимирович на постачаннях навчального та комп'ютерного обладнання за програмою Нової української школи.

 

Про це пише «Харківський антикорупційний центр» за посиланням на повідомлення АМКУ.

Всього було виявлено 24 замовники в Харківській області (переважна більшість - це відділи освіти районних державних адміністрацій), на тендерах яких були антиконкурентні узгоджені дії, що призвели до спотворення результатів торгів.

За 2018-2019 роки ТОВ «Науково-виробнича компанія Укртранском» та ФОП Рогоза Валентин Володимирович конкурували у Харківській області між собою на 19 тендерах.

Всього ФОП Рогоза Валентин Володимирович брав участь у 84 тендерах у Харківській області. З цим ФОПом уклали 5 договорів на загальну суму 792 тис. грн. Підприємець зареєстрований у місті Київ.

ТОВ «Науково-виробнича компанія «Укртранском» брало участь у 87 тендерах у Харківській області. З цією компанією уклали 61 договір на загальну суму 33,3 млн. грн.

Компанія також до недавнього часу була зареєстрована у Києві, але зараз уже перереєструвалася у Харкові. Власниками компанії є мешканець Тернополя Юрій Марцінишин, мешканка Тернопільської області Оксана Хариш та офшор «Комфорт Лімітед» зі Сейшельських островів. Керівником компанії є Кайумба Ноласкес Манде.

Наразі територіальне відділення розглядає справу про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Джерело: «Наші гроші»

 

Рулетка під назвою СЕТАМ

Хто винен у співпраці з РФ: «Енергоатом» чи СБУ?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers