rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Подорожі \ 10 країн, куди не варто їхати в 2019 році, і 10 альтернативних напрямків

Якщо ви зараз плануєте цьогорічну подорож, то нове дослідження міжнародних експертів допоможе вам швидше впоратися з вибором напрямку для відпустки. Фахівці проаналізували ситуацію у кожній країні світу й опублікували інтерактивну карту найбезпечніших місць для туристів.

 

Ми уважно вивчили карту світу і з'ясували, чому поїздка до Ірану в 2019 році буде такою ж легкою і приємною, як і в будь-яку європейську країну, а відпустка в Єгипті або Таїланді може стати ризикованою пригодою.

1. Єгипет і Марокко

 

Title
 

 

Уряд деяких європейських країн рекомендує відкласти поїздку до Єгипту до тих часів, коли знизиться рівень напруженості в країні.

Як альтернативний напрямок на африканському континенті можна розглянути Марокко, яке, за даними дослідження, вважається безпечною країною для подорожей. Тут вранці можна скупатися в Атлантичному океані, а до обіду легко дістатися до Середземного моря. Ті, хто любить просто гуляти по місту і полювати на дивовижні сувеніри, одразу закохаються в місцеві колоритні вулички з різнокольоровими будиночками. А екстремали зможуть побувати у найвідомішій пустелі світу і підкорити Атлаські гори.

2. Іспанія і Словенія

 

Title
 

 

Іспанія давно стала омріяним місцем відпочинку багатьох мандрівників, але сюди ж прагнуть потрапити і тисячі нелегальних мігрантів, які можуть затьмарити ваш відпочинок.

Якщо вам хочеться вирушити у подорож саме в Європу, то слід звернути увагу на Словенію. Вона входить до п'ятірки найбільш безпечних країн для туризму в 2019 році. Пляжі не поступаються за рівнем комфорту іспанським, а ціни тут істотно нижчі.

3. Естонія і Фінляндія

 

Title
 

 

Малоймовірно, що в Естонії на вас чекатимуть будь-які серйозні неприємності. Хоча, за даними дослідження, це зовсім не ідеальна країна для подорожей. Туристи тут легко можуть постраждати від кишенькових злодіїв.

Фінляндія очолює список найбезпечніших країн для туристів і пропонує різні види пригод у будь-який сезон і для людей різного віку. А взимку сюди найкраще вирушити на пошуки Санта-Клауса і північного сяйва.

4. Туніс і Гамбія

 

Title

 

Колись дуже популярний серед європейських туристів Туніс сьогодні експерти не рекомендують як напрямок для відпустки в 2019 році. Місцева влада наразі не може гарантувати повну безпеку мандрівникам за межами готелів.

Гамбія входить до переліку найбезпечніших африканських країн для туризму в 2019 році. Тут ви можете побачити екзотичних тварин, що вільно гуляють вулицями міст, або поїхати на сафарі. А ціни на переліт з Європи на чартерних рейсах потішать вас своєю доступністю.

5. Мексика і Куба

 

Title
 

 

Вирушаючи в подорож до Мексики, слід пам'ятати, що велика частина країни не рекомендується для відвідування. За останній час було зареєстровано кілька неприємних інцидентів у місцях, популярних серед відпочивальників.

Якщо вам захочеться вирушити у подорож за океан, то чудовим варіантом з точки зору безпеки та доступності відпочинку може бути Куба. Рівень безпеки туристів тут один із найвищих у Карибському регіоні, а білосніжні пляжі з бірюзовою водою й особливий місцевий колорит не залишать байдужим жодного мандрівника.

6. Перу й Аргентина

 

Title
 

 

Побачити стародавнє місто інків - мрія багатьох мандрівників, але поки що в Перу ще немає належного рівня сервісу, який гарантував би туристам повну безпеку.

Однією з найбезпечніших країн для мандрівників у Південній Америці є Аргентина. Різноманітність природних та архітектурних пам'яток, а також культурних традицій вразить навіть найвимогливішого туриста.

7. Філіппіни і Малайзія

 

Title
 

 

Хоч Філіппіни і визнаються райським місцем на землі, але туристам наразі слід утриматися від відвідування деяких територій. Країна розташована на «вогняному кільці» на краю Тихого океану, тому тут велика ймовірність землетрусів і цунамі.

Як альтернативний напрямок можна розглянути Малайзію. Тут на більшій частині території рівень безпеки для мандрівників такий же високий, як і в європейських країнах. А унікальні природні пам'ятки і білосніжні пляжі потішать вас відсутністю натовпів туристів і хорошим рівнем сервісу.

8. Таїланд і В'єтнам

 

Title
 

 

Таїланд, який давно облюбували туристи з усіх куточків світу, на жаль, поки що не входить до списку безпечних країн для подорожей. Особливо пильним і обережним тут потрібно бути за кермом мотобайків, адже багато водіїв не завжди дотримуються правил дорожнього руху, а якість дорожнього покриття подекуди в незадовільному стані.

Сусідній В'єтнам - більш спокійне місце для туристів. Тут можна знайти дуже привабливі пропозиції для організації вашої відпустки. Мальовничі пляжі, чарівні гірські пейзажі і стародавні пам'ятки культури залишать у вас найпозитивніші враження від відвідин цієї доброзичливої країни.

9. Індонезія і Маврикій

 

Title

 

Від природних катаклізмів останнім часом дедалі частіше потерпають люди у різних куточках Індонезії, зокрема, неподалік від популярних туристичних місць. Тому наразі ця країна не є найкращим напрямком для відпустки в 2019 році.

Острівна держава Маврикій в Індійському океані тішить комфортною погодою цілий рік, а чартерні рейси з Європи допомагають дістатися сюди за розумні гроші. Тут ви знайдете і райські пляжі, й яскраві коралові рифи, і безліч красивих водоспадів і архітектурних пам'яток. На острові немає отруйних тварин або лютих хижаків, а місцеві мешканці дуже гостинні.

10. Туреччина та Іран

 

Title

 

Подорож до Туреччині наразі не є найбезпечнішою пригодою для туристів. Наприклад, у деякі райони країни, які межують із Сирією та Іраком, без спеціального дозволу навіть неможливо проїхати.

Сусідній Іран, за даними експертів, є сприятливим місцем для подорожей у 2019 році. Спадщина стародавніх цивілізацій, низькі ціни і смачна перська кухня вже приваблюють сюди мільйони туристів.

Джерело: «В світі»

На Херсонщині взялися за створення унікального заповідника

10 найбільш незвичайних різнобарвних озер на Землі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers