rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Відбувся перший безкоштовний семінар Chicago Ethnic Advertising Agency для української громади

3 березня 2019 р. в Українському Культурному центрі, що розташований на 2247 W.Chicago Ave. Chicago IL, успішно відбувся перший безкоштовний семінар для українців, організований Chicago Ethnic Advertising Agency, який зібрав понад 100 зацікавлених осіб та 12 кваліфікованих фахівців.

 

Перед початком семінару всі присутні могли перекусити смачними варениками від KASIA`S DELI (2101 W.Chicago Ave., Chicago) та насолодитись запашними теплими пампушками, які нам люб'язно запропонував власник крамниці Ann`s Bakery and Deli (2158 W Chicago Ave, Chicago). А потім у теплій, дружній атмосфері, за келихом вина, з шоколадними цукерками та кавою, з духмяним домашнім печивом від продуктової крамниці Rich`s Delicatessen & Liquors (857 N Western Ave. Chicago) ми отримали від пані Iloni Dovidaitiene, котра є President CEO TIP Inc., велику кількість корисної інформації про податкове законодавство США: як підготувати податкову декларацію для фізичних осіб та бізнесу, здійснювати бухгалтерський облік, відкрити власний бізнес, отримати TAX ID для бізнесу та ITIN для фізичних осіб, як зробити Sales Tax та оформити заробітну плату (Payroll), як перевірити сплачені податки за останні роки.

А також присутні мали можливість отримати консультацію щодо імміграційних законів Америки, зокрема, таких, як подання документів на Грін-карту та громадянство, возз`єднання родини, політичний та релігійний притулок, отримання дозволу на роботу та інші імміграційні питання. Присутні могли ставити запитання, цікавитись змінами до законів та домовлятись про зустріч для вирішення конкретних проблем.

Фахівці з Української Кредитної Спілки «Самопоміч» доступно витлумачили всі тонкощі отримання кредиту для купівлі житла - іпотеки (mortgage), відкриття рахунків, отримання кредитів, бізнес-кредитів та ін. Було наголошено на суттєво нових підходах щодо надання послуг членам «Самопомочі».

Title Title 

 

Спонсори семінару: State Farm - insurance and Financial Services - Anna Glavatsky; West Town Tax Inc. - Леся Олійник; Hankewych & Associates, Іnc. - Tamara Hankewych; BARR AGENCY Real Estate Consultants - Олександра Андрейчук також надавали консультації з питань страхування, податків та купівлі нерухомості, допомагали у вирішенні конкретних питань. На семінарі можна було одночасно отримати інформацію та поради від декількох фахівців та ще й абсолютно безкоштовно. Тому всі присутні були надзвичайно задоволені тим, що знайшли час та можливість відвідати семінар.

Ну а ми вдячні всім, хто нас підтримав. Це - пані Ярка (директорка Українського культурного осередку), пан Володимир Тюн (директор з маркетингу Кредитівки «Самопоміч»); дякуємо власникам та менеджерам продуктових магазинів, що пригостили всіх і, звичайно ж, вам, шановні наші читачі!

Наступний безкоштовний семінар з аналогічних питань відбудеться в неділю, 17 березня 2019 року, о 1 год. дня, в Греко-Католицькій церкві святого Йосифа Обручника за адресою: 5000 N Cumberland Ave. Chicago IL.

  Title

А третій семінар ми проведемо 24 березня 2019 року в Православній Церкві святого Андрія Первозванного за адресою: 300 E.Army Trail Road, Bloomingdale Illinois.

Як показав проведеній нами семінар, бажаючих побувати на наших зустрічах немало. Ми постараємося створити комфортні умови для кожного присутнього, щоб бажання відвідати наступні семінари стало необхідністю. Наша мета - регулярні безкоштовні семінари. Наш девіз - все треба робити для користі людей і з душею. Тому просимо підтримки в української громади в такій необхідній людям справі. Ніхто не повинен залишатись без допомоги та непоінформованим у новій для нас країні, яка нас прийняла і хоче, щоб ми тут жили, згідно з її законами і правилами, стали повноцінними громадянами та почували себе в Америці комфортно, спокійно і впевнено.

Щорічний 17-й мистецький аукціон в Українському Інституті модерного мистецтва

Відзначення 205-ї річниці від Дня народження Великого Кобзаря й Прометея духу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers