rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: у понеділок загинув 19-річний боєць ЗСУ, у вівторок ще двох було поранено

У районі проведення операції Об'єднаних сил у вівторок унаслідок обстрілів з початку доби поранено двох українських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

«В результаті обстрілів двоє наших захисників дістали поранення», - йдеться у вечірньому зведенні.

За даними штабу, протягом доби російські окупаційні війська сім разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, при цьому шість разів застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Як зазначається, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» російські окупаційні війська обстріляли з артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм позиції ОС у районі Лебединського, з артсистем калібру 122 мм стріляли поблизу села Водяного, з артсистем калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм - біля села Широкине. Двічі, з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, були обстріляні позиції у районі Пісків. Зі стрілецької зброї бойовики проводили вогонь поблизу Авдіївки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти обстріляли позицію підрозділів Об'єднаних сил у районі села Кримське з мінометів калібру 82 мм.

«На обстріли противника наші захисники щоразу відповідали адекватним вогнем. Втрати противника уточнюються», - додали у штабі.

У понеділок, 4 березня, за добу російські окупаційні війська дев'ять разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил, застосувавши при цьому 10 разів важке озброєння. Один український боєць загинув - 19-річний Богдан Гаврилів з Калуша.«

Кабмін має провести повний аудит Укроборонпрому, – посол США

Лінія фронту: за даними ООН у 2018 році на Донбасі загинули 55 цивільних

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers