rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: окупанти стріляють з мінометів, поранено трьох бійців ЗСУ

Станом на 18.00 вівторка, 26 лютого, російсько-окупаційні війська 8 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, трьох українських військовослужбовців поранено.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу Об'єднаних сил.

«Від початку поточної доби противник 8 разів обстріляв позиції наших військ, із них 5 разів - із застосуванням озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостями. Також російсько-окупаційні війська проводили вогонь по позиціях підрозділів Об'єднаних сил з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - зазначається у повідомленні.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог двічі обстріляв наші опорні пункти: з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів - у районі населеного пункту Верхньоторецьке; з мінометів калібру 120 мм - поблизу села Лебединське.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупантами здійснено шість обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил: тричі - з мінометів калібрів 120 та 82 мм, а також з озброєння бойових машин піхоти та стрілецької зброї - у районі населеного пункту Новолуганське; двічі - з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - поблизу міста Попасна; з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - в районі населеного пункту Хутір Вільний.

Підрозділи, які обстрілював противник, дали відповідь адекватним вогнем зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюються.

 

КСУ визнав неконституційною статтю Кримінального кодексу про незаконне збагачення

Лінія фронту: у понеділок загинув 19-річний боєць ЗСУ, у вівторок ще двох було поранено

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers