rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ «Вишивана забава» в Норт-Порті, Флорида

Традиційна «Вишивана забава», організована 56-м відділом Союзу Українок Америки (СУА), відбулася 9-го лютого 2019 року в Норт-Порті, Флорида. В гарно прибраній залі гостей вітали Леся Попель, голова відділу, Ліда Білоус, а також Іванка Олесницька, голова Комітету з організації забави.

 

Зала заповнилася чудовими вишиванками не тільки пані, але й їхніх партнерів. Це була чудовий парад української вишивки з різних частин України у сучасній інтерпретації. Гості мали нагоду придбати пам'ятку цього вечора - своє фото у виконанні Нусі Мацілинської.

Title Title 
 Парад жіночих вишиванок Парад чоловічих вишиванок

 

Розпочала вечір і привітала гостей голова 56-го відділу Леся Попель, а Ліда Білоус, почесна членка головної управи СУА, прочитала вірш про любов українців до рідної вишиванки та їхню пошану до неї аж до сьогоднішніх днів. З колекції Ліди Білоус на виставці були вишивані суконки, які вона привезла з України.

Title Title 
 Ліда Білоус та Леся Попель Іванка Олесницька та Ксеня Кузьмич

 

Ведуча вечора Уляна Рондяк представила музикантів - братів Віктора і Володимира Сизоненків, які чудово грали цілий вечір, забавляючи всіх танцюристів.

А щоб ближче помилуватися красою вишиванок, учасники бенкету організували своєрідний парад вишиванок, закружляли у спільному українському танку, а потім всі разом виконали веселу пісню з України: «Хто родився...». На закінчення організатори провели лотерею подарованих експонатів.

Title
 Уляна Рондяк – ведуча вечора

 

Чудовим успішним вечором завдячується: голові Комітету з організації забави Іванці Олесницькій та членам Комітету: Ліді Білоус, Олі Гронь, Ліді Крамарчук, Ксені Кузьмич, Славі Малюк, Нусі Мацілинській, Лесі Попель, Богдані Пужик, Ксені Раковській, Уляні Рондяк, Анні Марії Суслі, Дарії Томашоскій, Роксолані Яримович, Лідії Яхницькій та Христі Чайковській (фотограф).

Фото Христі Чайковської

 

Гуманітарна допомога ЗУАДК Україні

68-і Річні Загальні Збори Кредитної спілки «Самопоміч»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers