rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Гуманітарна допомога ЗУАДК Україні

12 січня Злучений Український Американський Допомоговий Комітет (ЗУАДК) відправив в Україну перший у цьому році гуманітарний контейнер. Основний вміст контейнера включає медичний непротермінований витратний матеріал, хірургічні інструменти, лікарські ліжка з матрацами, інвалідні візки звичайні та електричні, ходунки, милиці, палиці, підгузки для дорослих, засоби гігієни, обладнання для дітей з тяжкими вадами розвитку, одяг, взуття, постіль, книжки.

 

Цей інвентар адресований українським воїнам та цивільним людям, які потребують допомоги.

Гуманітарна допомога призначена Львівському обласному госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи у Винниках, Ходорівській районній лікарні, Журавнівській міській лікарні, Товариству Червоного Хреста м. Чoртків, Знам'янському дитячого будинку-інтернату, Залучанському дитячому будинку-інтернату, Згромадженню Доньок Милосердя св. Вікентія де Поля в Снятині, Соціальному центру Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії у Львові та багатьом іншим потерпілим. Книжки будуть передані Національному музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського в Коломиї та Курії Верховного Архієпископа Києво-Галицького УГКЦ.

Від імені всіх, хто задіяний у цій благодійній справі, висловлюємо нашу найщирішу подяку нашим волонтерам та жертводавцям. Завдяки вам, наші добродії, ЗУАДК має змогу зібрати і відправити таку необхідну допомогу у контейнерах.

Наступний контейнер відправлятимемо в Донецьку область. Будемо вантажити в суботу, 30-го березня, від 7 ранку до полудня на площі Злученого Українського Американського Допомогового Комітету при 1206 Cottman Avenue, Philadelphia, PA 19111.

Title Title 

 

Просимо добровольців зголоситися за номером телефону: 215-728-1630.

Добре, щоб зголосилося якомога більше молодих чоловіків, - легше буде всім! Також тим, кому потрібно, ЗУАДК зараховує «Community service hours». Просимо виділити час, який можете приділити нам - годину, дві, п'ять.

 

Title
 

 

Маємо надію на подальший щирий відгук від громади, адже, на жаль, є ще багато потребуючих в Україні, які живуть у тяжких умовах і чекають на нашу підтримку. Повідомляємо, що зараз ми призупиняємо збір жіночого одягу. Найбільша потреба в медичному обладнанні та медичному витратному матеріалі, також потрібний чоловічий та дитячий одяг, постіль та ковдри, підгузки для немовлят і для дорослих, шкільне приладдя, а також - засоби гігієни.

Щира подяка всім, хто бере участь у цій програмі.

Прес-служба ЗУАДК

 

«Вишивана забава» в Норт-Порті, Флорида

68-і Річні Загальні Збори Кредитної спілки «Самопоміч»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers