rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Цього тижня вам вдасться налагодити взаємини з партнерами - і в діловій, і в особистій сфері. У підприємців і керівників імовірні конфлікти з підлеглими, які у віддаленому майбутньому дадуть про себе знати. Середа - день «дежавю»: здається, ви все це вже колись переживали. Можливе і відновлення давніх зв'язків. Усі справи, розпочаті у п'ятницю, обіцяють успіх. У вихідні намагайтеся не піддаватися навіюванню, лінощам і спокусам.

Ваш організм подаватиме вам сигнали, якщо щось буде не в порядку. Вам потрібно бути уважнішими до свого тіла, щоб почути і правильно інтерпретувати їх. Постійна втома може свідчити про захворювання, елементарну нестачу сну або якихось вітамінів. Якщо ви не впевнені у тому, що розумієте ситуацію правильно - краще проконсультуватися з лікарем. Можна здавати аналізи - вони покажуть правдиву картину.

Можливі події, які сприятливо вплинуть на ваше особисте життя. Непорозуміння й образи почнуть відступати, даючи дорогу більш конструктивним стосункам. Той, хто бажає бути щасливим, стане ним.

Якщо ви будете розумно розпоряджатися коштами, то вашій фінансовій стабільності нічого не загрожує. У середу і четвер важливо не боятися відповідальних рішень та розмов з керівництвом.

 

Телець

 

Життя налагоджується. Варто ловити момент і радіти буттю. Труднощі можуть з'явитися на шляху, але їх не треба боятися. Ви можете бути одночасно ввічливими й наполегливими, а саме це - ключ до успіху. Цього тижня успішною буде боротьба зі шкідливими звичками. Вихідні обіцяють безліч позитивних емоцій.

Зараз вам потрібно вибрати напрямок, у якому ви будете працювати над собою до кінця року, а то і довше. Хтось вирішить практикувати вставати до схід сонця, намагатиметься змінити режим харчування або сяде на дієту. Хтось купить абонемент у спортзал або запишеться на прийом до остеопата чи стоматолога. Будь-який вибір - хороший, аби тільки він був. Аби не все одразу.

На вас можуть очікувати любовні авантюри. Не дозволяйте, щоб емоції здобули над вами перемогу. Вони минуть, а дрова, наламані за цей період, залишаться. Нових знайомств зараз краще уникати.

У середу особливо ретельно перевіряйте всі документи і ділові папери. Якщо ви відчуєте сумнів у партнерах, це може бути приводом для відмови від співпраці. У неділю краще утриматися від великих покупок.

 

Близнюки

 

Цей тиждень обіцяє бути приємним і романтичним. На вас чекають цікаві події та зустрічі. Впродовж цього дня ви надолужите дефіцит спілкування, ставши центром загальної уваги. У четвер вас потішить кохана людина. Багато ваших бажань і мрій збудуться. Не втрачайте голови, зберігайте спокій. Вівторок буде вдалим для дружньої вечірки і відпочинку.

Найімовірніше, ваше самопочуття буде вельми кепським. На вас несприятливо впливатимуть погодні умови. Якщо це все накладеться на фізичну або психологічну втому - ви можете серйозно захворіти або впасти у депресію. Більше відпочивайте, надавайте перевагу заняттям, які вам приємні і при цьому не викликають емоційних сплесків. Здайте основні аналізи.

Фортуна буде до вас прихильною, використовуйте цей час, щоб освідчитися у коханні і влаштувати ніжне побачення. Зірки обіцяють вам море романтики.

На початку тижня можна очікувати на прорив. Ви здатні вирішити багато завдань, запропонувати нестандартні ідеї. До того ж, ви зумієте вчасно помітити можливі помилки і підводні камені та обійти їх.

 

Рак

 

На початку тижня краще не мучити себе зайвим перевантаженням на роботі, а присвятити час плануванню своєї діяльності на найближче майбутнє. Не форсуйте події і не намагайтеся робити десять справ одночасно. Ви все встигнете, якщо не будете поспішати. У п'ятницю може виникнути необхідність захищати свої інтереси. У цей день ви знайдете нового друга.

Зараз ви - особливо сприйнятливі до енергії, яку продукують інші люди. Якщо хочете зберегти здоров'я і добре самопочуття - остерігайтеся осіб, енергія яких сприймається вами як негативна. Для вас дуже важливо ні з ким не конфліктувати і не сваритися. Уникайте спілкування з тими, хто вам неприємний, - максимально тактовно, але остаточно і безповоротно. Великого значення набуває атмосфера, що панує у вас вдома.

Старі образи і взаємні претензії пора, нарешті, залишити у минулому. Якщо не очистити дорогу від емоційного непотребу, ви ризикуєте залишитися з неприємними спогадами замість чудових перспектив. На вас чекає нове кохання.

На початку тижня знайдете нове джерело доходу, отримаєте вкрай вигідну ділову пропозицію. У четвер можливе вирішення фінансових питань, ймовірні фінансові надходження.

 

Лев

 

Цього тижня не варто занурюватися у негатив, заздрість, почуття провини. Постарайтеся дещо скоротити обсяг роботи. Краще зайвий раз обміркувати свої слова і дії. Швидкий прогрес у справах навряд чи можливий, тому бажано запастися терпінням. У середині тижня вас можуть втягнути у службові інтриги. Ваше завдання на найближчий час - з тією ж енергією, з якою ви займаєтеся облаштуванням житла, сім'єю і роботою, почати працювати над собою.

Ви можете провести очищення організму. Цього тижня воно принесе максимум користі - і жодної шкоди, якщо ви буде діяти за правилами і не перегинатимете палицю. Тим, хто сумнівається, яку методику краще вибрати, варто проконсультуватися з лікарем. Заборонене сухе голодування.

Не дозволяйте собі демонструвати амбітність, спілкуючись із коханою людиною. Вона навряд чи погодиться відійти на задній план, поступаючись вам. Не чекайте занадто багато від свята закоханих.

Фінансове становище не викликає особливої тривоги. Однак хтось із близьких може витратити не тільки свої, але і ваші кошти. Не варто прислухатися до порад і пропозицій марнотратника. У четвер краще не призначати важливі зустрічі і не укладати договори.

 

Діва

 

Ваша активність і підприємливість принесуть удачу в справах. У п'ятницю бажано менше працювати. Постарайтеся спокійно ставитися до змін, що відбуваються у вашому колективі. Бажано не провокувати відкрите протистояння і конфліктні ситуації. Середа може стати одним з найбільш вдалих днів тижня. Практично все, що ви запланували, реалізується. У вихідні бажано ні з ким не сваритися, насамперед, з дітьми.

У найближчі дні приділіть трохи більше уваги своєму горлу. Воно зараз - уразливе і перед інфекціями, і перед травматичними впливами. Для вас важливо розмовляти неголосно і спокійно. На вулиці обов'язково вкривайте шию хусткою або шаликом; остерігайтесь протягів. Корисне полоскання. Можна використовувати ромашку, кору дуба. Не вживайте занадто холодні або, навпаки, занадто гарячі напої.

Рішення, що стосується вашого особистого життя, повинне прийматися обдумано. Не давайте волю пристрасті. Не забувайте що ревнощі - не найкраще почуття у стосунках закоханих. У п'ятницю варто поміркувати на самоті. Вихідні проведіть удвох за містом.

Тиждень сприяє марнотратству. Намагайтеся знати міру: смітити грошима лише для того, аби справити враження на інших, - не варто.

 

Терези

 

Нові ідеї і плани краще ретельно проаналізувати, звернути увагу на недоліки й усунути їх, і лише після цього почати втілювати у життя. На початку тижня ймовірні знайомства, зустрічі, поїздки. Не намагайтеся брати участь у всьому і намагатися використовувати всі можливості одразу. Так ви мало що встигнете зробити. Вас можуть спантеличити взаємини з друзями. Продемонструйте витримку і допоможіть їм мудрою порадою.

Не вигадуйте проблем там, де їх немає. Поки ви відволікаєтеся на щось незначне, а то і зовсім неіснуюче - можете пропустити якийсь дійсно важливий сигнал вашого організму. Прислухайтеся до себе. Вчіться дивитися на ситуацію реалістично. Зробіть повне обстеження організму, проконсультуйтеся з вашим лікарем.

Чим довша історія ваших стосунків, тим гармонійнішими вони обіцяють бути цього тижня. Не факт, що ваші почуття будуть звернені саме на того, хто з вами поруч у цей момент. Ви можете зустрітися з людиною, почуття до якої начебто згасли, але вони раптово відродяться і пробудять у вас хвилю почуттів і переживань. Постарайтеся у ній не потонути.

Особливо великих надходжень не передбачається, але вашому фінансовому становищу далеко до тяжкого стану. Не дозволяйте емоціям брати верх і вирішуйте економічні та ділові питання на тверезу голову.

 

Скорпіон

 

Цей тиждень може вас багато чому навчити. Він буде насиченим подіями і спонукатиме до активних дій. Звільніться від низки комплексів, які ускладнювали ваше життя. Важливо навчитися стримувати свої емоції. На роботі на вас чекають великі успіхи, якщо ви не будете розмінюватися на дрібниці. Тиждень - вдалий для здобуття додаткового джерела доходу. У п'ятницю багато ваших проблем вирішаться самі собою. Бажане само піде до вас у руки, користуйтесь моментом.

Особливо ретельно слідкуйте за своїм харчуванням. Несвіжі, погано приготовані страви і продукти можуть спровокувати сильний дискомфорт у шлунку. Якщо хочете уникнути проблем, можливо, варто посидіти на спеціальній дієті. Її нюанси краще обговорити з лікарем.

Будьте відвертими у вираженні своїх почуттів, адже вони - взаємні. Через порозуміння, чуйність, турботу ви зможете повернути майже згаслу гармонію любові.

У першій половині тижня ймовірні фінансові надходження, причому, вельми великі. Вірогідні цікаві пропозиції, пов'язані з новим проектом. Ваші таланти будуть справедливо оцінені. Ваш авторитет у професійній сфері зросте.

 

Стрілець

 

Цього тижня ви легко впораєтеся і з роботою, і з особистим життям. Головне - бути уважнішими до нових ідей, навіть якщо на перший погляд вони здаються абсурдними. Понеділок може бути вдалим для змін і переосмислення цінностей. Фінансовими проблемами займатися наразі не варто. У суботу можлива вигідна ділова пропозиція. У неділю тільки вам буде під силу втихомирити киплячі пристрасті.

Ви можете відчути себе більш втомленими, ніж зазвичай. Схоже, вам чогось не вистачає: чи якогось елементу в харчуванні, чи кохання й уваги близьких, чи сну. Намагайтеся раніше лягати, пізніше вставати і регулярно робити перерви на роботі - на 5 хвилин кожних 25 хвилин. Відмовтеся від будь-якого додаткового навантаження.

Ваші стосунки з коханою людиною змінилися, причому, у кращий бік. Вони можуть стати ще кращими, якщо ви не піддастеся спокусі і збережете розсудливість. Тоді бурхливе з'ясування стосунків вам не загрожує.

У четвер справи на роботі йтимуть чудово, якщо ви будете сумлінними і старанними. У суботу і неділю не смітіть грошима. Це може завдати шкоди вашому бюджету. У вівторок є ризик великого конфлікту з робочих питань. Не гарячкуйте!

 

Козеріг

 

Цього тижня сприятливою буде робота не в команді, а за індивідуальним планом. Уторовані шляхи вам не підійдуть. У понеділок постарайтеся не бути егоїстичними у ставленні до колег і близьких людей, не будьте дріб'язковими. У четвер ви, напевно, щось не встигнете або кудись запізнитеся. Намагайтеся бути уважнішими. У суботу в спокійній атмосфері можна вирішити побутові проблеми, які так довго відкладалися.

Подбайте про поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту. Посидьте на очисній дієті, якщо відчуваєте у собі сили, влаштуйте кілька розвантажувальних, а то і голодних днів. У питві себе не обмежуйте - сухе голодування вам зараз не підходить. В їжу корисно додавати висівки. З іншими харчовими домішками будьте обережнішими.

Понеділок і вівторок - хороші дні для зустрічей і побачень. У вівторок з'ясу­ван­ня стосунків призведе лише до взаємних звинувачень, конструктивних рішень не передбачається. Прагніть до порозуміння.

Можливі непередбачені витрати, але це - не привід для зайвої метушні і нервозності. У середу і четвер ви будете занадто неуважними, що не найкраще позначиться на вашій роботі.

 

Водолій

 

Цього тижня ви здатні на якісний ривок на роботі. Добре було б також приділити увагу здоров'ю, відпочити у спа-готелі або вирушити у подорож. У середу вам буде чудово вдаватися підготовка звітів, ймовірно, доведеться багато працювати з паперами і дзвінками, спілкуватися з людьми. Починаючи з четверга, постарайтеся знизити робоче навантаження до мінімуму. У вівторок на вас чекає омана, не вірте компліментам і обіцянкам.

Ваш шлунок вимагатиме особливої уваги. Зараз необхідний максимально полегшений режим для того, щоб ваша травна система прийшла у норму і не виникло жодних проблем. Вибирайте прості, легкі страви. Якщо відчуваєте у собі сили, відмовтеся на якийсь час від м'яса, риби, борошняних соусів. І, звичайно ж, на вашому столі не повинно бути нічого гострого, копченого і маринованого - хоча б до кінця тижня.

Впертість - не найкраща риса характеру, що дозволяє вирішувати проблеми у взаєминах із коханою людиною. Не вимагайте від обранця занадто багато. Не чіпляйтеся за спогади, звільніть простір для нового почуття.

Цей тиждень обіцяє стабільність і фінансове благополуччя. У середу є ймовірність отримати не тільки зарплату, але і премію. У неділю будуть вдалими покупки, за якими ви вирушите всією сім'єю.

 

Риби

 

Наступний тиждень - сприятливий для втілення ваших ідей у реальність. У вівторок ділова поїздка може бути абсолютно марною через безліч непорозумінь, краще перенести її на інший день. Прагнучи до досконалості й успіху в особистому житті, пам'ятайте, що не все залежить від зовнішності. Пам'ятайте про доброту, терпіння і такт.

Представники вашого знака навряд чи захворіють, але ось дрібні проблеми зі здоров'ям, на кшталт нежитю або зниження загального рівня енергії, можуть зіпсувати вам настрій. Застосовуйте вітаміни - це допоможе почуватися краще. Вам необхідне свіже повітря, але і до прогулянок треба підходити обережніше. Правильне рішення - частіше провітрювати приміщення.

Оптимізм вам дозволить багато що змінити на краще, хоча можливе деяке охолодження у стосунках із коханою людиною. Постарайтеся не дуже емоційно реагувати на те, що відбувається, і не ревнувати.

Можливо, вам пора змінити роботу і вийти на новий рівень доходів. Не бійтеся незвіданого, ставте собі високу планку. У четвер можливі фінансові надходження. Неділя - вдалий для покупок день.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers