rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Трамп їде на кордон з Мексикою – агітувати за нову стіну

У той час, коли двопартійна комісія в Конгресі намагається дійти компромісу щодо бюджету країни-2019, президент США Дональд Трамп вирушає на кордон з Мексикою, щоб знову привернути увагу американців до його ініціативи з будівництва нової стіни.

У понеділок перед вильотом до Техасу глава Білого дому зазначив на офіційній сторінці у Тwitter, що його вже чекає там «величезний натовп».

«Уже дуже скоро вирушаю до Ель-Пасо. Велика промова про безпеку кордону та про багато чого іншого... Величезний натовп! Побачимося пізніше!» - написав Трамп.

Тим часом, у Конгресі двопартійна група законодавців після проведення майже двох тижнів переговорів, схоже, не дійшла компромісу щодо бюджетного законодавства на 2019 рік, і чи буде воно включати фінансування ініціативи Трампа.

Як повідомлялося, президент США Дональд Трамп наприкінці минулого року заявив про необхідність виділення з бюджету $5,7 млрд на будівництво нової стіни на південному кордоні США. Її категорично не сприймають демократи, які стверджують, що Трамп привселюдно обіцяв, що змусить платити за це Мексику.

Суперечка стала причиною найбільш тривалого в історії США 35-денного припинення фінансування урядових установ. Якщо законодавці і президент не домовляться цього разу, Сполученим Штатам загрожує повторний «шатдаун» уже цієї п'ятниці.

Сенатор Клобучар увійшла в президентські перегони-2020

Сенат Іллінойсу затвердив мінімальну заробітну плату в розмірі $15

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers