rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Надайте перевагу духовному розвиткові і самоосвіті. Зараз вам може відкритися щось нове і важливе про себе та про цілі, які ви перед собою ставите. У п'ятницю на вас може очікувати зустріч зі старими друзями. Непогано було б зробити їм приємні подарунки. Ви будете вирізнятися дотепністю і красномовством, підкорите усіх своїм талантом оповідача.

Вам зараз важливо зрозуміти - на що ви здатні, де ваші межі. Тиждень варто присвятити тестам - на витривалість, силу, пластичність, стійкість. Краще проводити їх під наглядом спортивного інструктора або лікаря. Корисно здати основні аналізи - щоб ви усвідомлювали, в якому стані ваш організм.

Не варто афішувати подробиці свого особистого життя. Зайва балакучість цього тижня здатна зруйнувати навіть давно сформовані стосунки. Побачення або романтичну вечерю краще планувати на середу або неділю.

Якщо ви не почнете купувати непотрібні вам речі і витрачати надто багато на розваги, то вашій фінансовій стабільності нічого не загрожуватиме. У четвер не дозволяйте вплутати себе в інтриги на роботі. У вівторок ймовірна цікава ділова пропозиція, її варто розглянути.

 

Телець

 

Цього тижня бажано зайнятися вирішенням поточних проблем. Не дозволяйте безпідставним сумнівам засмучувати вас. Вам зараз категорично протипоказаний фанатизм у будь-яких життєвих аспектах. Знайте міру, нестримне прагнення до мети, якою б вона не була, нічого доброго не обіцяє. У середу вам може згодитися порада компетентної людини. П'ятниця - вдалий день для ділових зустрічей і проведення непростих переговорів.

Вам можуть казати, що ви - занадто недовірливі, шукаєте ознаки хвороби там, де їх немає і не було... Довіряйте голосу своєї інтуїції. Якщо ви відчуваєте, що захворіли або захворієте, - вживайте необхідних заходів. Ставтеся до свого здоров'я дбайливо.

Постарайтеся приділити більше часу спілкуванню з коханою людиною. Вона потребує схвалення і підтримки. Долучіться до справ і турбот про вашу родину. Не варто занадто багато часу приділяти роботі. У четвер будьте обережнішими з улесливими компліментами, ви можете потрапити у спритно розставлені тенета.

Ні падінь, ні особливих злетів у фінансовій сфері у вас наразі не передбачається. Але наприкінці тижня можливі незаплановані витрати.

 

Близнюки

 

Вам цілком під силу створити навколо себе гармонійну атмосферу і дарувати людям тепло і радість. Посвятіть близьких у свої плани, так ви зробите ще один крок до їхньої реалізації. У четвер стануть зрозумілими перспективи на найближче майбутнє. Попереду - багатообіцяючі пропозиції, але удача не припливе до вас у руки сама.

Вашому тілу необхідний відпочинок, але якісно розслабитися самостійно ви навряд чи зможете. Присвятіть цей тиждень релакс-процедурам. Підіть у спа-центр - там вам підберуть програму з урахуванням ваших потреб. Вона може містити пілінг, обгортання, ванну зі спеціальними засобами, масаж. У центрі на вас чекає атмосфера, що впливає на зір, слух, нюх і тактильні відчуття. Забезпечити це все в домашніх умовах, зазвичай, складно.

Все змінюється, не чіпляйтеся за минуле. На вас чекає дуже романтичне майбутнє. Цього тижня вам потрібно вислухати пристрасні зізнання у коханні. І їм можна вірити!

Цього тижня ситуація у професійній сфері складатиметься на вашу користь. Роботи - багато, вона - цікава і добре оплачується. Продовжуйте у тому ж дусі, будьте креативними і працьовитими.

 

Рак

 

Всі ваші проекти цього тижня будуть успішними. Непоганий час для того, щоб впевнено піднятися кар'єрними сходами. Впевненість у своїх силах дозволить досягти бажаного. У четвер будьте зібраними і не змінюйте свої плани. На цей день бажано не призначати серйозні ділові зустрічі. У вихідні відпочиньте від турбот і проблем.

Цей тиждень присвятіть вдосконаленню фізичної форми. Пам'ятайте, ідеальна фігура стоїть на двох китах - здоровому харчуванні і помірному навантаженні. Якщо хочете отримати найкращий результат - працюйте одночасно в обох напрямках. Корегуйте кількість спожитих калорій, жирів, білків, вуглеводів - і регулярно тренуйтеся. Буде краще, якщо комплекс вправ ви складете разом зі спортивним інструктором.

Емоції й імпульсивність можуть перешкодити вам поліпшити стосунки з коханою людиною. Можливе бурхливе з'ясування стосунків. Намагайтеся все-таки швидше помиритися.

Ваша кар'єра йде вгору, ви отримаєте чимало корисних професійних навичок, познайомитеся з цікавими людьми, які допоможуть вам у майбутньому. В середині тижня можливі великі фінансові надходження. У суботу будуть вдалими великі покупки.

 

Лев

 

У першій половині тижня краще не починати нічого нового, завершуйте невідкладні справи і виправляйте помилки, які можуть раптово виявитися. Намагайтеся не заблукати у своїх фантазіях, вчасно порівнюйте їх з реальністю, тоді вашим планам нічого не загрожує. У вихідні не забувайте про близьких, їм необхідні ваша увага і допомога.

Цього тижня все, що ви зробите для корекції фігури і зовнішності, дасть просто приголомшливі результати. Ви будете приємно здивовані і надихнетеся на подальші звершення. Не упустіть сприятливий період. Скорегуйте своє харчування, збільште фізичні навантаження, відвідайте салон краси. Корисно застосовувати комплексні вітаміни і більше ходити пішки.

Можливо, під час серйозної перевірки на міцність ваші стосунки зазнають певних змін. У вас прокинуться підозри і схильність чіплятися до дрібниць. Намагайтеся все ж таки не ревнувати без причини.

Подумайте про майбутнє. Пора вже відкладати на відпустку, якщо ви хочете відпочити добре, а не абияк. На роботі можливі складні завдання і прискіпливість з боку керівництва. Але за кілька днів це минеться.

 

Діва

 

Не спокушайтеся легкими заробітками, цим можна лише створити хаос на своїй основній роботі. У вас з'явиться шанс показати свої таланти. Зараз краще діяти старими перевіреними методами, просуватися до бажаної мети крок за кроком. Вихідні добре було б присвятити вирішенню домашніх проблем.

Ви можете реагувати на різні неприємності гостріше, ніж зазвичай, імовірні раптові напади страху і навіть паніки. Ускладнення у вигляді головного болю, безсоння, інших психосоматичних проявів не змусять себе чекати. Відмовтеся від чорного чаю і кави. Вам зараз підходять розслаблюючі трав'яні настої. Увечері можна застосовувати ванну з ароматичними олійками. Приємний запах заспокоїть і налаштує на позитив.

Не вимагайте від коханої людини занадто багато. Наскільки близькою до досконалості вона б не була, цього тижня ви будете особливо нещадними до найменших її недоліків. Якщо вас щось дратує у ній, погляньте на себе, чи ви самі - досконалі?

Тиждень має всі шанси початися з приємних фінансових надходжень. У суботу вас, схоже, спробують змусити працювати, хоча у вас будуть інші плани. Шукайте компроміс або вимагайте подвійну оплату. У вівторок краще почекати з покупками.

 

Терези

 

Цього тижня ваша душа буде вимагати романтики в той час, коли необхідно виказати якомога більшу практичність у всіх аспектах. Доля може дати вам шанс вирішити багато проблем. Вам зовсім не завадить почуття міри, зокрема, на роботі. У будь-яких справах шукайте для себе користь. Альтруїзм не принесе користі ні вам, ні тому, для кого ви будете старатися. Але і вам доведеться розраховувати тільки на свої сили.

Ви можете переживати про своє здоров'я більше, ніж воно того заслуговує. Самопочуття більшості залишиться на рівні минулого тижня, хоча, можливо, ви будете підозрювати, що захворіли або ось-ось захворієте. Можете піти до лікаря - профілактичний огляд вам не зашкодить.

З'ясування стосунків не дасть жодного результату, а ваша ображена фізіономія лише наражатиметься на кпини. Тож не ставте себе у безглузде становище. Краще обніматися, ніж сперечатися з коханою людиною.

Є ймовірність знайти нове джерело доходу, воно може бути короткочасним, але цілком вас влаштувати. Бізнесмени ризикують зіштовхнутися з раптовими перевірками своєї фірми. Фінансові ресурси постарайтеся витрачати з розумом і максимальною вигодою.

 

Скорпіон

 

Ви зараз можете досягти будь-якої мети, головне - зрозуміти, що саме потрібно. Цього тижня вам доведеться приймати важливі рішення і пожинати їхні плоди. Співпраця з партнерами з інших міст поступово налагоджується, можлива поїздка, зустріч і важливі домовленості. У середу ваше заповітне бажання здійсниться, тільки не заважайте долі. У п'ятницю будьте особливо уважними до дітей і рідних, стримуйте напади дратівливості. У неділю дозвольте собі маленькі втіхи.

Хороший момент, щоб розслабитися, заспокоїтися, відновитися. Зокрема, внормувати емоції, втихомирити нерви і повернути собі душевну гармонію. Зараз - ідеальний період для будь-яких заходів і процедур, здатних допомогти вам у цьому. Вибирайте те, що корисно й одночасно викликає позитивні емоції.

Частіше спілкуйтеся з коханою людиною, намагайтеся вибудувати свої плани таким чином, щоб вони враховували бажання другої половинки. Можливо, варто заздалегідь обговорити, що ви обоє хочете. У п'ятницю вам просто необхідна романтична вечеря при свічках.

Ваші справи йдуть угору. Навіть складні завдання ви зможете виконати швидко та якісно. Працювати ви будете з цікавістю та азартом. Зірки обіцяють вам прибуткові проекти, яскраві творчі ідеї і надійних партнерів.

 

Стрілець

 

Цього тижня ви порівняно легко вирішите всі питання, відкладені у довгу шухляду. Настав час показати, що вас навчило життя. Однак, будьте обережними, не піддавайтеся спокусі все критикувати. Виказуйте толерантність у стосунках з колегами на роботі. У всьому, навіть у дрібничках, шукайте точки дотику. У другій половині тижня можливий новий успішний ривок до накресленої мети.

Тиждень буде сприятливим, ваше здоров'я не викликатиме жодних побоювань. Ви можете ризикнути, якщо вам давно хотілося спробувати щось потенційно небезпечне - звичайно, з дотриманням усіх необхідних запобіжних заходів. Ваш експеримент, найімовірніше, пройде вдало і без негативних наслідків. Можна збільшувати фізичне навантаження - якщо ваш тренер або ви вважаєте, що до цього готові.

Цікава і насичена робота поглинатиме майже весь вільний час, що може викликати невдоволення коханої людини. Намагайтеся приділяти їй більше часу, щоб вона відчувала, що потрібна вам. Заповніть дефіцит спілкування у вихідні.

У вас зараз - цілком стабільне фінансове становище. Воно залишиться таким, якщо ви не будете кидатися у крайнощі. Постарайтеся не планувати цього тижня великих придбань. Середа - сприятливий час для ділових переговорів і укладення угод.

 

Козеріг

 

Основа вашої успішності цього тижня - правильне використання дружніх і родинних зв'язків, гармонійні стосунки з іншими і добре налагоджені канали надходження інформації. Бадьорість духу та ясність думок стануть вашими явними перевагами. Четвер - сприятливий для влаштування на нову роботу, руху вперед і кар'єрного зростання.

Влаштуйте собі кілька розвантажувальних днів. Якщо зовсім нічого не їсти -важко, відмовтеся до кінця тижня хоча б від м'яса й алкоголю. Можливо, вам на очі потрапить цікава методика виведення шлаків. Але перш ніж застосовувати її, проконсультуйтеся з лікарем.

Настав час проаналізувати ситуацію, що склалася. Вас щось явно не влаштовує у близьких стосунках із партнером. Вирішіть для себе, що ви хочете, і спрямуйте ваші зусилля у більш вузьке русло.

Фінансове становище стабілізується, але працювати доведеться багато. Вам потрібно буде швидко змінювати плани і приймати важливі рішення. У п'ятницю будуть вдалими покупки.

 

Водолій

 

Настає тиждень, досить вдалий в емоційному плані. Ви налаштовані позитивно. У понеділок остерігайтеся чужих порад. Можливо, їх будуть давати приховані недоброзичливці. У середу ви будете легкими на підйом, але краще більшу частину часу присвятити завершенню невідкладних справ. У п'ятницю подумайте, що ви хотіли б змінити. У найближчому майбутньому у вас з'явиться така можливість.

Цього тижня вам може серйозно нашкодити ваша неврівноваженість. Суттєво підвищується ймовірність травм через необережність - зокрема, тих, які загрожують не тільки здоров'ю, але й життю. Намагайтеся не сідати за кермо автомобіля, на якийсь час утримайтеся від занять екстремальними видами спорту.

Можливо, зваживши всі «за» і «проти», ви готові насмілитися на рішучий крок, пов'язавши свою долю з коханою людиною. Можна порадитися з близькою подругою, але вирішувати все одно вам. Субота - вдала для знайомств і побачень.

У першій половині тижня цілком ймовірне надходження значної суми. Однак, схоже, вам доведеться майже все віддати на погашення кредитів. У суботу краще не носити зі собою великі суми грошей, є ризик потрапити на вудку шахраїв.

 

Риби

 

Прислухайтеся до себе - і ви зрозумієте, як вчинити у складній ситуації, важливо тільки не рубати з плеча. Вівторок потішить хорошими новинами. Якщо в п'ятницю надійде цікава пропозиція, не відмовляйтеся. Від цього, можливо, залежатиме ваша кар'єра у найближчому майбутньому. Ваші ідеї та азарт притягнуть до вас нових щирих друзів.

Цього тижня вам буде складно сидіти без руху. Представники знака, які раніше не приділяли особливої уваги своїй фізичній формі, можуть почати ходити у спортзал або басейн. Імовірно, у вас прокинеться тяга до екстремальних видів спорту. Зірки її схвалюють - але нагадують про необхідність дотримуватися правил техніки безпеки.

На вас чекають зміни в особистому житті. Не варто продовжувати стосунки, якщо вони просто ввійшли у звичку. Краще спробувати знайти щось нове, те, що розпалить у вашому серці пожежу кохання.

Постарайтеся подолати свою впертість і прислухайтеся до нової інформації, що надійшла від ваших партнерів. Відхиліть емоції і все проаналізуйте. Пам'ятайте, що мовчання буває золотим. Цього тижня воно поліпшить ваше фінансове становище. А ось суперечки і конфлікти можуть обернутися фінансовими втратами.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers