rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Президент Трамп не виключає можливості нового часткового припинення роботи уряду

Президент США Дональд Трамп не виключає можливості нового часткового закриття уряду, якщо від Конгресу не надійде фінансування для будівництва стіни на кордоні з Мексикою. При цьому він чітко дав зрозуміти, що допускає оголошення надзвичайного стану, щоб побудувати стіну на кордоні без згоди законодавців, - передає «Голос Америки».

«Я не відхиляю жодних варіантів», - заявив Трамп в інтерв'ю програмі «Обличчям до нації» на каналі CBS, яке вийшло в ефір у неділю, через тиждень після завершення рекордного, 35-денного «шатдауну». «Я не люблю відхиляти варіанти», - додав він.

При цьому президент сказав: «Це може бути надзвичайний стан, це може бути щось інше, і ви знаєте, що надзвичайний стан оголошувався багато разів. Насправді йдеться про вторгнення в нашу країну торговців людьми».

«Це - жахливі люди, які ввозять, здебільшого, жінок і дітей в нашу країну, - сказав він. - Це - торгівля людьми. Тому у нас буде захищений кордон. А отримати захищений кордон можна тільки за допомогою фізичного бар'єру. Потрібна стіна. Тому, ті, котрі намагаються переконати, що вона не потрібна, просто бавляться в ігри».

Він розкритикував спікера контрольованої демократами Палати представників Ненсі Пелосі за те, що вона продовжує виступати проти будівництва стіни за рахунок платників податків.

«Думаю, що (Пелосі) завдає дуже великої шкоди нашій країні, - сказав Трамп. - Вона знає, що стіна потрібна. Вона знає, що нам потрібна охорона кордонів. Вона хотіла завоювати політичні бали. Мені здається, що це дуже погана політика, тому що, фактично, їй потрібні відкриті кордони. Її не турбує торгівля людьми, в іншому випадку вона б цього не робила».

Зросла кількість жертв в результаті падіння літака у Каліфорнії

Rush підтримав кандидатуру Daley на посаду мера Чикаго

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers