rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Чому українці, котрі приїхали у США, прагнуть стати масажистами? Тому що вже через 8-11 місяців у них у руках сертифікат і дуже добре оплачувана професія!!!

Масаж як лікувальний та профілактичний засіб застосовується ще від початку виникнення людської цивілізації. Він виник як один з видів народної медицини ще у первісному суспільстві.

 

А ось масаж в Америці став дуже популярним протягом останнього десятиріччя. До того ж, кількість професійних масажистів не встигає покривати запити ринку праці, і зараз, особливо у великих містах, оголошення на кшталт - «Потрібен професійний масажист» - можна побачити дедалі частіше.

Так, у масажистах є потреба. Їх залюбки запрошують і у численні спа-салони, і у фітнес-центри, і у реабілітаційні центри, і в лазні, і в госпіталі...

Чому такий «бум», запитаєте Ви?

Відповідь проста і зрозуміла. Тому що руки людини - це найбільш м'який, чутливий, вмілий... одно слово - найкращий в усіх сенсах «інструмент». Недарма ознакою добротності і високої якості завжди вважалася ручна робота. І сьогодні, як ніколи, люди усвідомили і відчули на собі принади релаксуючих та результативність лікувальних масажів!

Отже, що роблять масажисти?

 

Масажисти лікують клієнтів за допомогою дотику, впливають на м'язи та інші м'які тканини тіла.

Масаж може бути дуже корисним при багатьох патологічних порушеннях: міофасціальному больовому синдромі, появі тригерних точок, пошкодженні м'яких тканин і травмах, защемленні нерва, «замороженому» плечі, синдромі торакального виходу, відновленні кровообігу, профілактиці сколіозу, синдромі зап'ястного каналу.

Масажисти усувають біль, допомагають лікувати травми, покращують кровообіг, звільняють від стресу, допомагають покращувати релаксацію і загальне самопочуття клієнтів.

Багато людей думають, що вони зможуть допомогти іншим і частенько на скаргу, що болить спина чи потягнув м'яз, чуєш у відповідь пропозицію від знайомих і друзів: «Я можу зробити тобі масаж».

  Title

Проте, якщо деякі люди думають, що знають, як робити масаж без відповідної освіти, - вони помиляються. Так, вони можуть зробити аматорський масаж, але вони не можуть допомогти людям із серйозними проблемами. Але найгірше - що такий «масажист» може, навпаки, ускладнити вашу проблему і завдати серйозної шкоди здоров'ю.

Зовсім нещодавно мені допомогла вилікувати травми моя колишня студентка, і я вкотре переконався, що наша школа випускає ПРОФЕСІОНАЛІВ!

Після падіння і перелому трьох ребер я думав, що біль супроводжуватиме мене до кінця життя. Я був переконаний, що мені можуть допомогти тільки хіропрактики. Але тепер я - вільний від болю. І я бажаю своїй колишній студентці всього найкращого. Вона - моя цілителька!

Ну і тепер для всіх, хто зацікавлений здобути цю чудову і популярну спеціальність, яка користується дуже високим попитом на ринку праці, - трохи інформації.

1. Згідно з чинним Occupational Outlook Handbook у Бюро статистики праці США, середня заробітна плата масажистів становить $39 860 на рік. Проте, Бюро повідомляє, що топ-10% масажистів щорічно заробляють понад $75K. Не забувайте про чайові, адже масажисти завжди їх отримують. Для порівняння: Бюро також повідомляє, що середня заробітна плата будівельників становить $34 170 на рік.

2. Час роботи: рідко трапляється, що масажист працює 40 годин на тиждень. Зазвичай, графік масажиста складає 5 годин масажу на день. Водночас, субота є найбільш завантаженим днем для масажистів. У цей день деякі масажисти можуть перебувати до 12 годин на роботі. Інші дні тижня можуть бути менш завантаженими. Таким чином, багато масажистів працюють неповний робочий день, що дає їм час на інші види діяльності або навіть на можливість отримати додаткову роботу. Масажисти, які працюють самі на себе, можуть створювати власні графіки. Така гнучкість дає їм змогу йти у відпустку, коли це необхідно, узгоджуючи з особистими та сімейними потребами або канікулами.

Title  

Масаж може бути оптимальним вибором для батьків, оскільки його можна запланувати, коли діти перебувають у школі або ввечері, коли один з батьків або член сім'ї може побути з дітьми, зменшуючи таким чином витрати на догляд за дітьми. Також, працюючи неповний робочий день, люди можуть присвятити свій час подальшому навчанню в університетах.

3. Де знайти роботу: масажисти, здебільшого, залучені до роботи або співпрацюють з мануальними терапевтами, лікарями, масажними салонами, спа-салонами, фітнес-клубами, готелями, спортивними командами, танцювальними трупами і цирками, круїзними суднами, будинками для людей похилого віку, госпіталями та іншими закладами.

4. Відкрийте власний бізнес/будьте самі собі босом: масажист може заробити більше коштів, але це також вимагатиме збільшення робочого дня. Встановіть власні тарифи: клієнти платять за годину або за послугу і регулярно дають чайові. Чайові можуть становити значну частину від доходу.

Потенційний заробіток збільшується, оскільки масажист створює репутацію, а список клієнтів зростає. Підприємці-масажисти можуть вибирати, чи орендувати комерційне приміщення, чи відвідувати клієнтів у їхніх будинках або офісах, чи працювати вдома. Коли масажист відвідує власних клієнтів, йому нема потреби сплачувати за оренду офісу. Масажисти можуть добре жити за рахунок власних рук. Ціни на сеанси масажу можуть змінюватися від $60 до $150 за годину. Сума, яку ви берете, залежатиме від ринкових умов у вашому регіоні.

Бюро статистики праці прогнозує, що зайнятість масажистів від 2016 до 2026 років повинна зрости на 26%. Це значно швидше, ніж середньостатистична ситуація в усіх професіях. Попит дещо пояснюється більшим визнанням цілющих властивостей масажу.

Переваги:

 

масажисти, які працюють на повну зайнятість у роботодавця, зазвичай, отримують стандартні пільги, такі, як медичне страхування та відпустку. Деякі роботодавці пропонують додаткові стимули, зокрема, такі, як комісії та бонуси, безкоштовні або дисконтні масажі, заняття у школах безперервного навчання та страхування цивільної відповідальності.

Середня плата за роботу масажиста в «Massage Envy» становить $16,8 за годину з оплачуваною відпусткою. Люди, які працюють в «Envy», зазвичай, - початківці. Проте, середня погодинна заробітна плата масажиста у США становить від $21 до $28 станом на жовтень 2018 року.

Мінуси:

 

масажисти повинні знайти і зберегти клієнтів; у ваших руках - здоров'я ваших пацієнтів, до того ж, відповідальність теж неабияка, особливо якщо ви працюєте самі на себе.

Висновки

 

Масажна терапія є хорошим вибором для кар'єри, якщо ви хочете отримати роботу, яка пропонує гнучкий графік, безпеку та добрий заробіток. У США зайнятість масажистів до 2026 року повинна зрости на 26%, що значно більше, ніж 14%, у середньому, для всіх інших професій. Дослідження позитивних аспектів цієї професії може допомогти вам вирішити, чи це - правильний вибір для кар'єри.

Вибираючи кар'єру масажиста, ви вибираєте і можливість стати, якщо захочете, самі собі босом. Інші види бізнесу можуть вимагати значних початкових витрат. Адже все, що потрібно для масажиста, це - портативний масажний стіл ($450 доларів за дуже хорошу якість), який ви можете розкласти у клієнтів.

А тепер - про нашу школу!

Європейська школа масажу в місті Skokie

 

European Massage Therapy School/EMA - це вдале місце для навчання масажу. Уже через 8-11 місяців ви зможете завершити навчання. У нас - дуже ущільнена програма навчання. Опанувати всі необхідні дисципліни під час навчання вам завжди зможуть допомогти асистенти і викладачі; і я впевнений, що ви не будете розчаровані після завершення навчання, коли почнете працювати.

Крім того, навчання - одне з найдешевших з-поміж інших акредитованих шкіл у Чикаго. Наші студенти можуть подати заяву на отримання Federal Student Aid, що значно полегшить ваші витрати на навчання.

Школа розташована в Old Orchard Shopping Mall у місті Skokie, де є величезний безкоштовний паркінг. Поруч зі школою розташовано Хайвей HW-94, також доступний автобусний транспорт.

Телефонуйте, приїжджайте - не пошкодуєте!

4905 Old Orchard Shopping Center #710, Skokie, IL 60077
1-847-673-7595

https://www.facebook.com/emtschicago

 

Олег Вологін,

847-971-4217

Точка відліку, або «Все пізнається у порівнянні»

Оголошено переможців «рейтингу роботодавців України 2018»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers