rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді

Святий Миколай відвідав дітей в Україні!

 

Під час цьогорічного Різдвяного святкування (2018-2019) Злучений Український Американський Допомоговий Комітет (ЗУАДК) з допомогою святого отця Миколая подарував 1240 дітям різдвяні подарунки, зокрема, солодощі, предмети гігієни та одягу, шкарпетки, теплі рукавиці та светрики. Соціальною допомогою були охоплені українські незахищені діти, діти біженців, діти загиблих і поранених воїнів АТО та діти з родин військовослужбовців та контрактників, що виконували службовий обов'язок і сьогодні захищають Україну у рамках ООС (АТО).

Title Title 
 ЗЗСО (заклад загальної середньої освіти)
1-111 ст. №20 військово-цивільної адміністрації
м.Торецьк, смт. Щербинівка Донецької області
 ЗДО (заклад дошкільної освіти) №8 військово-
цивільної адміністрації м. Торецьк Донецької області

 

У прифронтових населених пунктах Донецької області подарунки були роздані дітям селищ Дружба, Неліпівка, Суха Балка, Курдюмівка, Лебединське, селищ міського типу Новгородське, Північне, Залізне, Щербинівка, Сартана, а також дітям у містах Торецьк, Покровськ, Маріуполь. Додатково святкові даруночки роздані в смт. Понорниці, Чернігівської області, в станиці Луганськ, а також у Центральному військовому госпіталі МОУ дітям загиблих та поранених в АТО воїнів та нацгвардійців. Там, де святий Миколай не міг сам вручити даруночки, їх роздавали представники військово-цивільних адміністрацій, управління освіти та Червоного Хреста.

Святий Миколай також обдарував і 60 стареньких одиноких людей, які боролись за незалежність України і втратили здоров'я у таборах заслання. Вони отримали святкові продуктові набори, щоб приготувати Святу вечерю.

Ось кілька відгуків-подяк:

«Дякуємо... за постійну гуманітарну допомогу та підтримку населення. Ця допомога - новорічні подарунки, книги та одяг - особливо цінні тим, що далеко від нашої країни живуть люди, які розуміють усі труднощі та проблеми життя вимушено переселеної особи... За останні роки ЗУАДК став нашим найкращим другом та партнером. Щодня люди висловлюють подяку на адресу вашої організації. Ваша допомога неоціненна, зворушує наші серця та посилює віру й майбутнє!»

«Висловлюємо подяку вашому колективу за організацію та надання благодійної допомоги у вигляді подарунків для дітей від святого Миколая. Ви надали відчутну допомогу і підтримку учням закладу - це є виявом високого почуття людяності та небайдужості до їхньої долі».

Title Title 
 ЗЗСО 1-111 ст. №12 військово-цивільної
адміністрації м.Торецьк, с.Курдюмівка Донецької
області
 Новорічне дитяче свято для дітей
військовослужбовців та контрактників

 

«Подяка... за те, що у нелегкий для України час ваш Комітет дарує радість нашим малюкам, за те, що малюєте посмішки на їхніх обличчях, за те, що підтримуєте в їхніх серцях вогник віри в диво і в новорічну казку».

«Дякуємо вам за те, що не стоїте осторонь від проблем мешканців нашого міста Торецьк, за вашу підтримку, щирі та чуйні серця».

«Дякуємо за велику громадську діяльність, благодійну допомогу - новорічні подарунки дітям родин військовослужбовців, учасників ООС (АТО)».

«Дякуємо за надані подарунки першокласникам від святого Миколая. Щиро дякуємо за небайдуже ставлення до дітей, які проживають на лінії зіткнення».

«Подяка... за небайдуже ставлення до дітей, людяність, доброту і щедрість».

«Діти завжди пишуть листи святому Миколаю - це одне з найулюбленіших свят, якого з нетерпінням чекають і малюки, і дорослі. Усі вони в очікуванні веселощів, подарунків та приємних сюрпризів. Приємно, якщо мрії збуваються! Щиро дякуємо благодійникам за розуміння та допомогу».

«Подяка... за турботу та підтримку дітей, що проживають на лінії зіткнення. Нам дуже важлива ваша увага й допомога у складні часи. Ви є прикладом безкорисної діяльності, виразниками доброти, честі та щирості сердець».

 

Прес-служба ЗУАДК

 

Помер багаторічний член Проводу ОУН(б), в’язень Аушвіцу Омелян Коваль

Свято соборності над Збручем

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers