rss
05/08/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Connection U-11 – переможці турніру Kick the Rust Off в штаті Indiana!

Команда Connection U-11 вчора повернулась з новим трофеєм із щорічного престижного турніру в місті Westfield, IN (Kick the Rust Off Indoor Challenge Hosted at Grand Park Events Center January 25-27).

 

Учасники турніру були поділені на 2 групи. Підопічним тренерів Volodymyr Boechko та Oleksandr Mykhalskyy жереб приготував команди з Illinois та Kentucky, останні, до речі, вважались фаворитами змагань. І якщо у першу гру з командою CSA Empoli пройшли порівняно легко - 5:1 то команда Javanon 08 Boys Red виявилась міцним горішком, результат 4:4! За рахунок кращої різниці м'ячів вийшли з групи на першому місці. Суперником у фіналі був переможець другої групи команда Falls City FCSC 07 Green, яка виграла всі двобої у своїй групі. Фінальний свисток прозвучав з рахунком 4:0 на нашу користь ! Кубок їде в Чикаго! Браво Connection, так тримати!

Результати в дітей тішать і є очевидними, коли паралельно працює команда батьків та спонсорів. Дякуємо за чудову форму компанії AX Express (Андрій Худа). Дякуємо всім, хто підтримує наш колектив. А щоб бачити успіхи ваших дітей - записуйте їх на заняття футбольної школи Connection, у вікові групи від 6 до 14-ти років.

Детальна інформація на наших офіційних сторінках та за номером телефону: 773-331-2265.

 

Двох українок визнали найкращими у кваліфікації ЧС-2020

Директор ЛУФК Степан Родак: «У юнацькому футболі треба залишити все так, як є зараз»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers