rss
05/04/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: окупанти накрили мінометним вогнем позиції ЗСУ під Вільним

У вівторок, 29 січня, у період з 00.00 до 18.00, ворог п'ять разів обстріляв позиції українських військ, зокрема, один раз - з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу ООС.

«У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» російські найманці обстріляли позиції українських військових поблизу селища Новоолександрівка зі стрілецької зброї. Також позиції наших захисників поблизу хутора Вільний були обстріляні російсько-окупаційними військами з мінометів калібру 82 мм», - йдеться у повідомленні.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» злочинці обстріляли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції українських захисників у районі міста Авдіївка та з автоматичних гранатометів поблизу селища Богданівка. Також із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог обстріляв позиції українських військ у районі селища Гнутове.

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден український військовослужбовець не постраждав.

Підрозділи, що обороняються, відбивали ворожий вогонь застосуванням вогневих засобів.

Водночас, незважаючи на погіршення погодних умов, українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому режиму припинення вогню.

Зазначимо, окупанти регулярно обстрілюють і житлові будинки.

За даними звіту СММ ОБСЄ, 26 січня у селищі Чермалик (на північний схід від Маріуполя), по вулиці Набережній, будинок 59, команда СММ вкотре зафіксувала свіжі пошкодження на двох стінах житлового одноповерхового будинку. За оцінкою спостерігачів СММ, всі пошкодження утворилися внаслідок влучання боєприпасів стрілецької зброї.

Крім того, міжнародні спостерігачі також зафіксували на цих стінах уламкові пошкодження, які виникли раніше.

За словами власників будинку, в їхнє помешкання кілька разів влучали кулі. Ніхто не постраждав. Люди бояться надвечір виходити з дому на вулицю, оскільки обстріли не припиняються.

Окупанти возили політв’язня Бекірова до психлікарні

Лінія фронту: окупанти стріляють з кулеметів, гранатометів та АГС, поранено бійця

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers