rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Гарантія кредиту № 2

Ми зупинилися на тому, що наша мета - мати кондиції, які дозволять нам звертатися за будь-якою позикою у будь-який фінансовий інститут з повною гарантією, що ми її отримаємо (див. статтю «Гарантія кредиту № 1»).

 

І знаючи вимоги щодо кредитної історії, доходу і фінансових резервів, ми можемо почати готувати себе до фінансування, для чого і призначений підготовчий цикл.

На жаль, існує думка, що для того, аби банки розглядали нас як клієнтів, потрібні роки... На щастя, це - не так, якщо займатися цим планомірно.

Але така точка зору існує, і вона не позбавлена підстав. Ми знаємо безліч прикладів, коли на створення кредитної історії йшли роки. Коли через низький дохід у податковій декларації люди прирікали себе на життя у ренті або заморожували великі суми у стінах, купуючи нерухомість за готівку...

І ніхто навіть не припускав, що термін вирішення цих «нерозв'язних» проблем може становити лише 3-4 місяці. Саме цього терміну вистачає для того, аби будь-хто з читачів зміг почати шукати будинок, купити машину або заснувати бізнес.

Почнемо з кредитної історії. Якщо кредитна історія не відповідає викладеним вище вимогам, то додаванням вас як Authorized User до карт Донора ця проблема вирішиться протягом місяця. Донором може виступити будь-яка людина з вашого оточення, або ж ви можете звернутися до мене. Так ми вирішимо перше питання.

Питання доходу при всій його «безвихідності» вирішується так само швидко і просто. Нагадую, що будь-який кредитор як дохід буде розглядати рядок № 37 у вашій податкової декларації - форма 1040, стор. 01. Ця цифра не є кінцевою для нарахування податків. У вас - ще ціла сторінка для різноманітних списань... Тому разом із грамотним бухгалтером ви заздалегідь будете знати, скільки вам треба буде заплатити в IRS. І якщо для того, аби отримати фінансування, вам буде потрібно показати вищі доходи, вам буде відома «ціна питання». Тобто, трьох місяців нам буде достатньо, навіть якщо потрібно коректувати податки за попередні 2-3 роки.

Фінансові резерви. По-перше, збільшення credit score до рівня ідеального може вас повністю звільнити від необхідності мати кошти на перший внесок. Позика на машину з нульовим першим внеском - це хороший приклад, де ваш кредит і «відредагований» дохід (див. попередній абзац) залишать у вашій кишені кілька тисяч доларів. По-друге, у випадку нестачі коштів на перший внесок ви цілком обґрунтовано можете позичити їх на короткий термін - 4-5 місяців. За цей час ви зможете отримати нові кредитні картки з нульовим відсотком на рік і цими коштами розраховуватися з кредиторами.

Все викладене вище - це, з одного боку, хороший приклад реалізації планів, закладених у ваш бюджет. А з іншого - приклад того, що фахівець часто допоможе вам запалити лампочку в кінці тунелю. Не кажучи вже про те, щоб до цього тунелю вас підвести.

Головне ж полягає у тому, що, знаючи, які висувають вимоги до позичальника, ми цілком у змозі підвести свої кондиції до даних вимог і забезпечити собі гарантоване фінансування - будинку або машини, траку або бізнесу.

Усім нам пощастило жити у цій чудовій країні - країні можливостей. Справа - за нами, потрібно не проґавити ці можливості. З усіма питаннями щодо гарантованого фінансування звертайтеся до мене.

Телефонуйте мені за додатковою інформацією: 847-520-7030.

e-mail: [email protected]

www.drfgroup.net

З повагою - Йосип Розенберг

 

Гарантія отримання кредиту №1

Чим зарадять кар’єрні радники українським пошукачам?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers