rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
За листами наших читачів \ Шановні та любі українці!

Мене звати Юлія Боримська, мого чоловіка - Олександр. Ми - молода родина, що живе у столиці, у серці України - в Києві. Чоловік працює малярем на меблевій фірмі вже багато років, а я - журналістом-редактором. Хочемо планувати поповнення родини - діточок.

Однак, у зв'язку з напруженою ситуацією, що склалася в країні, ми зовсім заплуталися та налякалися. Я сама - з Донбасу, зі східної частини України, де зараз триває війна. Там довелося залишити дім та квартиру, у будинок влучив снаряд...

Незабаром вибори президента України, невідомо, що буде далі.

Втікати з країни, як щурі з корабля, не вихід. Однак, облаштувати майбутнє наших дітей у сьогоднішніх умовах важко. Тому ми розглядаємо варіанти поїхати на заробітки, а може, й залишитися. Але виникає невеликий певний страх. Прошу вашої підказки та допомоги! Адже свої своїх не покидають. Можливо, є варіанти з вашого боку, де можна влаштуватися нам на роботу та чи зможете якось допомогти? Будь ласка! Бо серед іноземців без рідного, українського, важко уявити життя. Тому саме і виникла ідея звернутися до вас по допомогу.

Привітання з України! З Києва!

З повагою,

Юлія Боримська

Шановний мій народе України!!! Шановні журналісти газети і радіо! Шановна українська діаспоро!

Звертаюсь до вас по допомогу!!!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers