rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Діти полеглих Героїв Небесної Сотні отримали книжечки «Мій тато став зіркою»

Під час цих Різдвяних свят Об'єднання Жінок Оборони Чотирьох Свобід України передало 120 книжечок під назвою «Мій тато став зіркою» дітям полеглих бійців. Книжечки були передані представникам волонтерського проекту «Меценати для солдата» і роздані у Луцьку на зустрічі родин Героїв Небесної Сотні.

 

Title  
 Діти Героїв Небесної Сотні з керівником
волонтерського проекту «Меценати для солдата»
Русланом Теліпським
 

Авторка Галина Кирпа розповідає про переживання дівчинки, батько якої загинув на Майдані у 2014 році. Дівчинці важко змиритися з втратою батька, і вона починає думати про недитячі речі: смерть, барикади, ґрати та біженців. Але батько-герой світить їй з неба яскравою зіркою...

Книжечка була видана за кошти Фундації ім. Лариси і Уляни Целевич-Стецюка при Об'єднанні Жінок Оборони Чотирьох Свобід України. Книжка видана у твердій палітурці і має багато кольорових ілюстрацій.

Розповідь про маленьку героїню, її думки, переживання, сум за татком, а, разом з тим, і на актуальні сьогодні теми, такі, як війна, біль втрати, надія і віра у краще майбутнє вийшла у «Видавництві Старого Лева» у Львові.

Організація Об'єднання Жінок Оборони Чотирьох Свобід України одержала дуже гарну подяку від керівників та учасників волонтерського проекту «Меценати для солдата» за «жертовність і посвяту» та готові до подальшої співпраці з діаспорними організаціями.

 

Автор: Лариса Кий

 

Помер багаторічний член Проводу ОУН(б), в’язень Аушвіцу Омелян Коваль

Філадельфія вшанувала пам’ять Зенона Мазуркевича

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers