rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Чоловіча мода. Модні чоловічі куртки

Куртка непомітно стала базовим штрихом будь-якого чоловічого гардеробу. Хочете бути у тренді - погляньте, які чоловічі куртки будуть у моді.

 

Основні напрямки

 

Title

 

Буде популярним класичний образ з невеликими нотками солідності, брутальності і стриманості. Модними будуть темні відтінки, вугільно-чорні і попелясто-чорні речі, а також аксесуари приглушено коричневого кольору.

Серед молоді й досі буде популярним вільний стиль і комфортні речі. Модним буде одяг і з яскравими принтами.

Вибір можна буде зробити з наступних варіантів:

  • шкірянки;
  • полегшені куртки і бомбери;
  • пуховики оверсайз;
  • плащі, пальто;
  • шуби з хутра тварин.

Джинс - знову в моді

 

Title

 

Синій денім знову отримав популярність як серед дизайнерів будинків моди, так і серед покупців. Ці речі завоювали прихильність шанувальників моди ще у 2017 році і не втрачають свого почесного місця серед товарів, що найчастіше купують у магазинах верхнього одягу. Багато стильних курток із джинсу запропонував відомий у всьому світі бренд Sacai. На подіумах було представлено багато його моделей з деніму. Популярності набирають джинсові куртки з комірами з хутра. Той же Sacai презентував чудовий варіант куртки з джинсу з елементами з хутра тварин і яскравими написами. Будинок моди Dolce & Gabbana презентував на подіумі варіант джинсової куртки з численними нашивками та аплікаціями.

Куртки з натурального матеріалу: шкіра

 

Title

 

Це - матеріал, що не втрачає актуальність вже тривалий час. І не останні кілька років, а кілька десятиріч. Купивши таку куртку, ви зробите правильний вибір, оскільки зможете сміливо одягати її не один сезон. «Косухи», що стали вже класичними, завжди додадуть вам трохи брутального вигляду. Екстравагантний образ створить шкіряна куртка яскравого, флуоресцентного кольору. Зараз набирають популярності ковбойські шкіряні куртки, як і ковбойська тематика загалом. Принти на куртках додадуть яскравості зовнішньому вигляду.

Вітрівки з текстилю

 

Title

 

Цього сезону дизайнери продовжують експериментувати з основною тематикою вітрівок. Стримана класика не втрачає своє законне місце серед популярних кольорів. Вітрівки у стилі англійської клітинки з'явилися тільки у 2018-му році і встигли посісти місце серед найкращих у продажах. Будуть модними куртки з елементами відомих картин великих художників, наприклад, «Крик» Едварда Мунка, «Постійність пам'яті» Сальвадора Далі або «Дівчина з перлинною сережкою» Яна Вермеєра. У тренді буде квіткова тематика, яка рік тому з'явилася у дизайні жіночих бомберів.

Об'ємні пуховики

 

Title

 

До уваги покупців буде весь модельний ряд з натуральними і штучними наповнювачами. Величезний вибір кольорів: від яскравих і помітних - до спокійних, пастельних тонів. З'явилися моделі на спортивну тематику. Можна комбінувати пуховик з додатковими акцентами. Наприклад, з коміром з натурального хутра, нашивками, яскравими принтами або величезними капюшонами. Можна вибирати і короткі, подовжені, також моделі зі звичайною стандартною довжиною. Роблять нині великі ставки на популярність курток зі срібними і золотими відтінками.

Плащі й пальта

 

Title

 

У класичній моді вже давно сформувалося ядро - це пальта і плащі для чоловіків. В останні роки дизайнери почали комбінувати класичний плащ і речі, які належать до другого стилю. Наприклад, плащ чорного кольору зі спортивними штанами і кросівками. Можна дозволити собі політ фантазії. Цього року ця тенденція буде вкорінюватися. Ми знову зможемо побачити поєднання кількох стилів в одному образі. Дизайнери пропонують плащі у тваринних кольорах під шкуру тигра, зебри, леопарда. Варіантів довжини пальт - безліч: від дуже укорочених варіантів до подовжених у підлогу. Крім однотонних моделей, популярними будуть і речі у велику клітинку, виконані в різних колірних гамах.

Шуби і дублянки

Title Title 

 

Натуральне хутро буде у моді завжди. Так і цього року шуби стануть хітом сезону. Порівняно з минулим роком, популярність шуб зросла порівняно з дублянками. Шуби цієї зими - популярні з абсолютно будь-якого виду хутра: бобра, єнота, норки, песця та інших тварин. Порівняно з минулими роками, у середовищі дизайнерів з'явилися ідеї яскравих шуб з незвичайними принтами та візерунками. Творці одягу відходять від класичного однотонного типу шуб.

Як зробити вибір?

 

Title

 

Вибір курток - великий. Дизайнери виходять за звичні рамки і намагаються здивувати потенційного покупця результатом своєї роботи.

Досить підібрати до елегантної або екстравагантної куртки кілька аксесуарів і відповідні черевики, й образ тут же вийде завершеним.

Діловим людям рекомендують підбирати утеплений піджак на теплішу погоду, подовжене пальто або строгий витончений плащ. Такому типу чоловіків не варто вибирати яскраві кольори, проте можна розглянути класичну гаму: чорні, попелясті, коричневі, пастельні відтінки. Дизайнери рекомендують підкреслювати фігуру поясом на пальті або зупинитися на прямому крої. Чудовий вибір для костюма або класичних штанів. Взуття бажано вибирати у таких же консервативних варіантах.

Молодим людям буде зручно і комфортно у бомберах. Модельний ряд варіюється від зовсім легких варіантів до утеплених. Бомбер - це універсальна річ для активних і рухливих людей. Підійде і тим, хто за кермом. Рухи у такій куртці зовсім не сковуються. Вирізнитися з натовпу допоможуть різноманітні кольори, нашивки і додаткові аксесуари.

Брутальні чоловіки - на піку моди. Фахівці рекомендують таким чоловікам вибирати варіанти, які підкреслюють рельєф м'язів. Якщо ви хочете виглядати більш мужніми, надавайте перевагу приталеним моделям з широкими плечима, зокрема, від таких майстрів моди, як Corneliani, Dior Homme, Valentino і Berluti. Таким чином, зовні ваша фігура трохи зміниться. Оверсайз у такому варіанті не підходить і відійде на другий план.

Світловідбивачі

 

Title

 

Не так давно у моду ввійшли світловідбиваючі матеріали. На початку свого шляху цей акцент використовували як невеликий декор на однотонних речах. Але вже на початку цього сезону популярності набирають речі, практично повністю зшиті зі світловідбиваючих матеріалів. Приклади таких неймовірних курток презентують дизайнери з Burberry, Junya Watanabe, Formal Friday і Calvin Klein. Однак, консервативні фахівці називають цей тренд «робочим одягом». Величезний модельний ряд дозволить зробити вибір і надати перевагу саме цьому верхньому одягу.

Чоловічі парки

 

Цього сезону парки зменшили оберти і вже не такі популярні, як раніше. Однак, і серед них можна знайти моделі, варті уваги. Протягом сезону можливий вибір парок, утеплених єнотом або лисицею. Дизайнери пропонують варіанти з двома-трьома величезними накладними кишенями.

 

Джерело: «Tossy»

 

Cноукайтінг: відпочиваємо активно

Повноцінний сніданок збереже чоловіче здоров’я

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers