rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Повноцінний сніданок збереже чоловіче здоров’я

Сніданок - це найважливіша їжа, яка допомагає підтримувати енергетичний запас організму цілий день, а також відповідає за загальне самопочуття.

 

Для чоловіків сніданок особливо важливий, оскільки, крім бадьорості тіла й духу, він ще й допомагає зберегти здоров'я і запобігає розвитку багатьох серцево-судинних захворювань.

Результати досліджень

 

Завдяки численним дослідженням американських учених був оприлюднений факт, що чоловіки, які ігнорують повноцінний сніданок і надають перевагу тільки горнятку кави або взагалі відмовляються від їжі, більше, ніж на 30% відсотків схильні до захворювань серця, ніж ті, які регулярно їдять вранці. Інфаркт міокарда, розвиток ішемічної хвороби серця, високий рівень холестерину в крові, серцеві напади - це не повний перелік патологій, до яких схильні чоловіки, що відмовляються снідати.

Крім цього, як помітили вчені, найчастіше ігнорують сніданок молоді та самотні чоловіки, які багато працюють, дотримуються малорухливого способу життя, вживають спиртні напої та курять. Таким чином, ці негативні фактори погіршують ситуацію і збільшують ризик розвитку захворювань серця.

Рекомендації лікарів

 

Пропускати сніданок, передусім, чоловікам, не варто. Тут йдеться навіть не про зайву вагу, яка, без сумніву, з'явиться вже через кілька місяців відмови від сніданку, а про здоров'я.

Насамперед, у результаті відмови від сніданків підвищується артеріальний тиск, збільшується рівень холестерину, може розвинутися цукровий діабет, а також у рази зростає ризик серцевого нападу.

Навіть якщо ви не звикли їсти вранці багато, можна почати з легких сніданків, які складаються з фруктів, горіхів і злаків.

Не бажано пити вранці каву натщесерце, адже цей напій подразнює слизову шлунка і може спровокувати розвиток гастриту.

Для деяких чоловіків ідеальне рішення на сніданок - з'їдати 25-30 г якісного чорного шоколаду. По-перше, він підвищує настрій, наповнює енергією; по-друге, сприяє бадьорості на кілька годин. Якщо чашка міцної кави бадьорить лише на кілька хвилин, то шматочок шоколаду здатний продовжити бадьорість на кілька годин. Справа у тому, що гіркий шоколад містить тонізуючу речовину теобромін. До речі, у білому шоколаді теоброміну немає взагалі, а в молочному його кількість - незначна. Теобромін відрізняється більшою ефективністю, ніж кофеїн, тому чорний шоколад бадьорить краще. Крім цього, дієтологи стверджують, що чорний гіркий шоколад сприяє швидкому схудненню, оскільки нормалізує обмінні процеси.

Таким чином, тарілка каші, горнятко чаю і шматочок шоколаду - ідеальний чоловічий сніданок, який допоможе зберегти здоров'я і фігуру, а також наповнить енергією і бадьорістю до самого обіду.

 

Джерело: «EuroMD»

 

Cноукайтінг: відпочиваємо активно

Чоловіча мода. Модні чоловічі куртки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers