rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Цього тижня не варто кидатися у крайнощі. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, він обіцяє підказати правильне рішення у найскладніших питаннях. У четвер варто продемонструвати керівництву ваше вміння працювати, воно належно оцінить ваше завзяття. У п'ятницю обставини можуть бути занадто суперечливими для того, щоб приймати рішення. Довіртеся перебігу подій. У вихідні все стане на свої місця. У понеділок і вівторок рекомендовано зосередитися на рутинних завданнях.

Ви отримаєте інформацію про те, що можуть означати сигнали, які подає ваш організм, для яких діагнозів характерні ваші симптоми, як лікуватися і що робити для профілактики захворювань. Щось ви прочитаєте самі, про щось вам розкажуть. Поставтеся до всіх цих повідомлень з певною часткою скепсису. Нічого не робіть, не порадившись попередньо з лікарем, - інакше шкоди може бути більше, ніж користі.

Зараз важливо зберігати рівність у стосунках. Якщо ви будете постійно підкреслювати, що ви - головніші, ніж партнер, це може його налякати й ускладнити стосунки. Менше впертості, більше зговірливості.

На роботі можливі перестановки і коригування планів. Імовірні обман або фінансові втрати. Але до четверга все стабілізується.

 

Телець

 

Зараз - сприятливий час для підвищення на роботі або пошуку більш прибуткової роботи. Ваша сумлінність дозволить досягти практично всіх поставлених цілей. Якщо у вас - великий досвід, ви легко зробите кар'єру. У середу постарайтеся не нав'язувати сім'ї свою думку, це може призвести до конфліктної ситуації. У вихідні на вас заспокійливо впливатиме атмосфера домашнього затишку.

Трохи рівніше розподіляйте навантаження між різними групами м'язів. Дехто завантажує роботою одні м'язи, забуваючи при цьому про інші. Запишіться на консультацію до тренера і попросіть його розробити для вас збалансований комплекс вправ. Якщо не зробите цього - можливо, світила змусять вас тренуватися примусово.

У вас, схоже, триває пристрасний, насичений емоціями і враженнями період. Однак, будьте обережними, є ризик заплутатися. Якщо не знаєте, що вибрати, беріть тайм-аут і починайте скрупульозно аналізувати свої почуття.

Вірогідна фінансова підтримка з боку партнерів. Не менш важливо й самим міцно стояти на ногах. На середу не бажано планувати ділові зустрічі.

 

Близнюки

 

Наступний тиждень принесе вам чудовий настрій і забезпечить можливість для самореалізації. Може скластися сприятлива ситуація для здійснення бізнес-планів. У четвер будьте уважними, щоб не знехтувати цікавими ідеями і не проґавити можливість налагодити стосунки з надійними діловими партнерами. Кохана людина зуміє потішити вас, ви будете пишатися своїм обранцем. У вихідні атмосфера вдома буде практично ідеальною.

У найближчі дні їжте менше солі і цукру. Ваш організм скаже вам «дякую» - ви досить скоро помітите позитивні зміни у самопочутті. Можливо, до кінця тижня ви зовсім відвикнете від солоного і солодкого. Втім, навіть нетривале утримання піде вам на користь.

Кохання подарує вам крила й інше бачення світу. Це дозволить виглядати чарівно і привабливо. Ви просто купаєтеся у променях взаємної пристрасті. І можете задуматися над поповненням у родині.

Фінансове становище цього тижня буде стабільним. Ви зможете заощадити на відпустку або велику покупку. Ваші ідеї - не просто креативні, а приносять дохід. У четвер можна приймати серйозні рішення у фінансовій сфері.

 

Рак

 

Не відкладайте справи на потім, ви можете з ними легко впоратися вже цього тижня. Зараз у вас - вдалий період. У вас будуть всі шанси отримати від співрозмовників розуміння. Ви зможете підкорити серце представника протилежної статі. У вихідні не забувайте знайти час на відпочинок.

Тиждень підходить для того, щоб сісти на дієту. Зараз ваш організм лояльніше, ніж у будь-який інший період, поставиться до обмежень раціону. Меншим буде стрес, а, значить, і ефект, який ви отримаєте, виявиться помітнішим й стійкішим. Не упустіть хороший момент. При цьому постарайтеся не переборщити - зовсім відмовлятися від їжі у будь-якому випадку не варто.

Ви - чарівні і привабливі для осіб протилежної статі. Ваш обранець готовий багато що вам пробачити. Але намагайтеся стримувати свої емоції і не зловживати прихильним ставленням до ваших витівок.

Цього тижня фінансовий успіх сприятиме тим, хто не боїться роботи і готовий працювати у поті чола. Перебоїв із фінансами не передбачається. Ви будете винагороджені відповідно до ваших заслуг. І навіть отримаєте підвищення.

 

Лев

 

У середу не варто боятися змін в особистому житті, хоча розраховувати доведеться тільки на власні сили. Понеділок не обіцяє особливої прихильності зірок, тому бажано знизити темп ділового життя. Зате ви зможете взяти реванш у наступні дні, коли перед силою вашої енергії будуть безсилими всі обмеження і перешкоди.

Перша половина тижня, найімовірніше, нічим вас не засмутить. Однак далі дехто може відчути нездужання. Можливо, це буде пов'язано зі зміною погоди. Про всяк випадок, не плануйте на кінець тижня відряджень та інших справ, що вимагають фізичної або психологічної напруги. За можливості намагайтеся не братися за нові проекти.

Нове романтичне захоплення забиратиме весь ваш вільний час. Ви - оптимістичні, але, схоже, у вас на очах - «рожеві окуляри». Утім, тиждень буде насичений приємними зустрічами.

У першій половині тижня можливі незначні фінансові надходження. У вівторок ви можете розраховувати на прихильність впливового покровителя. Однак, вам у чомусь доведеться пожертвувати своєю незалежністю. Четвер - хороший для зав'язування нових ділових взаємин.

 

Діва

 

Настає час сумнівів. Схоже, ви не знаєте, як правильно вчинити. Будьте мудрими і обачними у своїх рішеннях, від цього може залежати ваша доля і долі інших людей. Це - час для нових ідей. Займіться саморозвитком і самовдосконаленням. Тільки не витрачайте одразу весь ресурс ваших сил, вони вам ще згодяться у майбутньому.

Цього тижня їжте якомога менше солодкого. Цукор негативно позначиться на стані ваших зубів і шкіри, якщо ви будете зловживати ним. Якщо не можете прожити без цукерки або шоколадки - дозвольте її собі вранці, до полудня. У цей час мозок потребує глюкози - і щось подібне буде не на шкоду, а на користь. Протягом дня - будьте стриманішими. У крайньому випадку, якщо вам важко втриматися, зробіть вибір на користь кураги та інших сухофруктів.

Ви можете бути втягнутими у клубок чужих складних стосунків. Зірки радять вам остерігатися чужих проблем, адже вирішити їх навряд чи вдасться. Намагайтеся дотримуватися нейтралітету. Приділіть собі більше часу, якщо зможете - варто відволіктися від думок про проблеми інших.

Звертайте увагу на дрібниці, це допоможе вдало провести фінансові операції і вирішити ділові питання. Невелика премія дозволить придбати щось нове для вашого гардероба. Великий ризик того, що у п'ятницю вас спробують втягнути в сумнівну оборудку.

 

Терези

 

Для вас може стати актуальним філософське питання про сенс життя, тільки не замикайтеся у своєму внутрішньому світі. Обговоріть із близькими те, що вас хвилює. Цього тижня ви можете опинитися у незнайомому середовищі, і вам знову доведеться завойовувати місце під сонцем. Але якщо таких змін не передбачається, то цей час - сприятливий для проведення важливих переговорів, укладення вигідних угод. У середині тижня постарайтеся передбачати неприємності.

Існує дуже великий ризик отримання опіків - зокрема, серйозних. Будьте максимально обережними і тримайтеся подалі від потенційно гарячих або легкозаймистих предметів. На кухню вам краще не заходити - нехай їжу готують близькі, або ж харчуйтеся в кафе чи їдальнях. Також на якийсь час відмовтеся від солярію.

У ваших стосунках зараз не найсприятливіший час. Ви немов перебуваєте на краю прірви. Один необережний рух або слово - і зв'язок може обірватися. Тому необхідно запастися терпінням. Бажано не доводити ситуацію до критичного стану, краще все-таки поговорити відверто, з'ясувати все, що накипіло, і знайти порозуміння.

Фінансове становище - стабільне. Однак, схоже, вам доведеться попрацювати додатково, щоб виконати всі доручення керівництва. Якщо у вас - свій бізнес, постарайтеся залагодити всі податкові справи до п'ятниці.

 

Скорпіон

 

Ваш оптимізм буде запорукою душевного спокою. Не втрачайте віру у краще, і у вас все вийде. Середа може бути найкращим днем для творчості і початку нових проектів. Любов надихне вас на нові подвиги і дозволить отримувати задоволення від життя. У п'ятницю та суботу ймовірна пропозиція, що дозволить поповнити ваші фінансові ресурси.

У дитинстві вам, напевно, не раз доводилося чути про те, що під час їди читати шкідливо. Зараз - саме час про це згадати. І справа  не тільки у тому, що при такому підході порушується травний процес. Захопившись цікавою книгою, ви можете забути про все на світі, зокрема, і про те, що споживаєте нові й нові порції їжі. При такому підході ви гарантовано наберете кілька зайвих кілограмів.

Постарайтеся відпочити і заспокоїтися. Буря вже минула, емоції втихомирилися. Згадайте про такі чесноти, як дбайливість і душевність. Коханій людині дуже необхідне розуміння і співчуття. Зірки обіцяють вам кохання, пристрасть і гармонію.

Фінансове становище - стабільне. Ви зможете добре заробити, граючи на біржі. Можлива реалізація цікавих ділових і творчих ідей. Вам запропонують нову роботу або підробіток у сфері юриспруденції або мистецтва. Це обіцяє значне зростання доходів і авторитету.

 

Стрілець

 

Цього тижня для подолання перешкод потрібно застосувати максимально розумну тактику. Кожна дія має бути ретельно вивірена, постарайтеся не давати волю емоціям. Субота - вдалий момент для втілення ваших ідей, що стосуються змін в інтер'єрі. Тільки спершу витратьте деякий час на пояснення ваших задумів тим, хто мешкає разом із вами.

Тиждень - ідеальний для відвідування стоматолога. У найближчі дні у вас вийде пролікувати зуби швидко і безболісно. Якщо стоїть вибір між відновленням і видаленням - рятуйте зуб. Імовірні приємні «післяноворічні» сюрпризи й акції. Якщо подібні бонуси для вас є важливими, про їх наявність варто дізнатися заздалегідь.

Можливі зміни у взаєминах із коханою людиною. Можливо, вона намагатиметься вас змінити. Однак, вирішіть для себе, на який компроміс ви підете, а що для вас є неприпустимим за жодних умов.

Ставтеся розумно до своїх фінансових ресурсів. Можливі непередбачені витрати у п'ятницю і суботу. Однак, ви швидко все компенсуєте, якщо погодитеся на підробіток.

 

Козеріг

 

Жодних штампів! Новий погляд на речі дозволить вам сформулювати нові ідеї. У ваших силах змінити в кращий бік взаємини з іншими. У середу - сприятливі поїздки і відрядження, які будуть дуже успішними. У вихідні не забувайте про близьких, постарайтеся приділити їм більше часу. У вівторок краще не вступати у суперечки.

Ви можете захворіти. На ваш погляд, нездужання буде несерйозним і не вимагатиме уваги лікаря. Ви будете точно впевнені, що знаєте, чим і як лікуватися. Однак, зірки попереджають, що займатися самодіяльністю зараз не варто. Фармакологічна дія різних груп лікарських препаратів може бути непередбаченою, і ви спровокуєте проблему значно серйознішу, ніж та, яку намагалися вирішити.

Події цього тижня будуть розвиватися всупереч вашим очікуванням, тому в будь-якій ситуації поводьтеся скромно і гідно, навіть якщо впевнені, що вас ніхто не бачить. В особистому житті - наразі затишшя, але це - ненадовго.

Ваші недавні зусилля принесуть певні плоди. У першій половині тижня ймовірні фінансові надходження. У середу вірогідні конфлікти і суперечки на роботі.

 

Водолій

 

Цей тиждень може вимагати від вас максимального морального і фізичного напруження. Спрямуйте свою енергію і сили не на руйнування, а на творчість. При бажанні можна поборотися за справедливість, але лише мирними засобами. Вимагайте свого, але не перестарайтеся. У п'ятницю можливий приємний сюрприз від близької людини. Не забудьте сказати «дякую».

Тиждень - дуже травмонебезпечний. Вам необхідно бути надзвичайно обережними при контактах з важкими, гострими, гарячими предметами. Кожен із них може нашкодити вам. Вірогідна ймовірність того, що деякі особливо неакуратні представники знака навіть потраплять до лікарні. Уникайте ситуацій, які можуть завершитися проблемою. Не готуйте самі їжу, утримайтеся від ремонтних робіт і рукоділля.

Відчуття самотності і смутку повинно змінитися готовністю до рішучого наступу на любовному фронті. Середа - чудовий день для знайомств і нових зустрічей. Однак, не варто одразу втрачати голову, ви можете потрапити у пастку нещирості.

Перша половина тижня буде стабільною. У другій - можливі фінансові надходження з несподіваного джерела. Тільки постарайтеся не витрачати занадто багато на покупки і розваги.

 

Риби

 

Постарайтеся стримати свої амбіції. Цього тижня ви будете занадто емоційними і нестриманими, щоб їх хтось сприйняв всерйоз. У той же час у вас з'явиться шанс згуртувати навколо себе друзів і однодумців. На роботі очікуються зміни. Вам необхідно адекватно оцінити стан справ і знайти конструктивні методи для його поліпшення.

Ви легко можете застудитися, якщо не почнете зважати на погодні умови і не навчитеся одягатися відповідно до них. Зараз для вас не таким небезпечним є переохолодження, як перегрів. Зірки нагадують, що правильніше вибрати щось легше, ніж кутатися. Особливу увагу приділіть взуттю - ваші ноги повинні залишатися сухими. Для профілактики можете застосовувати вітаміни - але не перестарайтеся, інакше можлива алергічна реакція.

Ви - привабливі й романтичні, але занадто вже недовірливі. Постарайтеся не ображатися через дрібниці на кохану людину, ці дрібнички не варті вашої уваги. Субота і неділя - вдалі для романтичних зустрічей.

Варто задуматися над зміцненням вашого матеріального становища. Схоже, ви не надто напружуєтеся на роботі. Керівництво це бачить і може залишити вас без премії.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers