rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Прокурори просять дати їм більше часу для того, щоб висунути звинувачення олдермену Ed Burke

Федеральні прокурори звернулися до судді з проханням дати більше часу, щоб висунути звинувачення чиказькому олдермену Ed Burke, якого підозрюють у спробі шантажувати двох місцевих бізнесменів.

У заяві, яку в понеділок подали до Окружного суду США, помічники прокурора США Amarjeet Bhachu і Sarah Streicker повідомили, що прокурори проводять ретельне розслідування у справі проти олдермана Ed Burke.

Вони запевняють, що існують певні фактори, зокрема, складний характер справи, що і стало причиною такого рішення.

Прохання було подано декілька годин після того, коли Burke відмовився від свого права на попереднє слухання. На слуханні суддя мав вирішити, чи є ймовірна причина для порушення кримінальної справи проти нього. Нагадаємо, супроти Burke 3 січня була порушена кримінальна справа.

За словами прокурорів, Burke заявив керівникам фаст-фудів, які просили надати їм дозвіл на реконструкцію, що він піде їм назустріч, якщо тільки вони стануть клієнтами його юридичної фірми. Натомість, Burke заперечує, що скоїв правопорушення.

Тим часом міський голова Чикаго Rahm Emanuel пропонує запровадити довготермінову етичну реформу у міській раді після відсторонення від посади олдермена Ed Burke.

У недільній заяві мерії не згадується ім'я Burke. Проте, кілька запропонованих змін безпосередньо стосуються саме його обов'язків.

Emanuel пропонує, щоб олдермен пояснив, чому він відмовив рестораторам у наданні дозволів на будівництво. Правила, які стосуються конфлікту інтересів, також будуть посилені. Міська рада наразі повинна затвердити зміни.

Emanuel також замовив зовнішній аудит компенсаційного фонду працівників на суму $100 млн на рік, який контролював Burke. Нагадаємо, донедавна він очолював фінансовий комітет міськради Чикаго.

 

Чикаго за тиждень

Трамп відхилив пропозицію сенатора-республіканця щодо розблокування роботи уряду

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers