rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ Двом іноземцям оголосили про підозру в нападі на Dzidzio

Поліцейські Києва оголосили про підозру двом іноземцям за напад на актора, соліста гурту DZIDZIO Михайла Хому.

 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

У поліції нагадали, що подія сталася наприкінці грудня на вулиці Вікентія Хвойки у Подільському районі столиці - до поліції надійшло повідомлення про конфлікт поблизу радіостанції.

Так, правоохоронці встановили, що у потерпілого виник конфлікт із невідомими, які агресивно себе поводили та нецензурно лаялися, а потім вдарили чоловіка по голові та втекли двома автомобілями. Попередньо подію було кваліфіковано за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

«Ми опитали потерпілого, відібрали пояснення в очевидців та вилучили відео з камер спостереження. Окрім цього, у Києві ввели оперативний план, за допомогою якого в сусідньому районі столиці знайшли один автомобіль. Також встановили фігурантів, які завдали тілесних ушкоджень. Це - 36-річний та 33-річний іноземці, раніше судимі за підробку документів», - додав начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Зазначається, що під час відпрацювання злочину та отримання додаткових матеріалів слідчим Подільського управління поліції перекваліфіковано злочин на ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочину та оголошено їх у розшук. За скоєне їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

28 грудня 2018 року на вулиці Вікентія Хвойки у Подільському районі стався напад на соліста гурту DZIDZIO Михайла Хому, коли він прямував до студії радіостанції «Хіт ФМ». Згодом артист повідомив, що від удару у нього розірвалася барабанна перетинка. Через травму гурт DZIDZIO скасував новорічні концерти.

2 січня у поліції Києва повідомили, що відкрито кримінальну справу за фактом нападу на соліста гурту DZIDZIO Михайла Хому.

Артист звинувачує в організації нападу Михайла Мішкова, який викупив 25% компанії у колишнього учасника гурту Олега Турка і наразі вимагає сплати частини прибутків гурту DZIDZIO. Хома вважає ці вимоги рейдерством.

Чому скаржник має особисто з’являтись на розгляд скарги в колегії АМКУ і доводити порушення його прав

Проблеми АМКУ: головне – не вийти на самого себе

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers