rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Перш ніж взятися за нову справу, правильно оцініть свій потенціал. Краще зробити менше, але якісніше. У вихідні постарайтеся викроїти достатньо часу для вирішення проблем найближчих людей, їм зараз потрібна ваша допомога. У понеділок не бажано дозволяти собі занадто розслаблятися. Краще зібрати всю родину і влаштувати святкову вечірку або зимову прогулянку.

Цього тижня представники вашого знака можуть хвилюватися з приводу свого здоров'я більше, ніж зазвичай. Не варто ігнорувати це занепокоєння - краще піти до лікаря, здати аналізи, зробити обстеження. Ви або впевнитеся, що всі системи вашого організму працюють, як годинник, - або побачите, що вчасно звернули увагу на проблему. І перше, і друге - добре.

Новорічно-різдвяні свята стали перевіркою для ваших почуттів. Якщо ваш обранець підтримав вас і потішив, то це - саме та людина, яка вам потрібна.

У фінансовому плані на вас очікує затишшя. Важливо чітко розподілити всі витрати. У четвер може відбутися неприємна розмова з керівництвом через помилки у документації. П'ятниця - хороший день для ділових зустрічей.

 

Телець

 

Цього тижня вірогідні зміни, які позитивно вплинуть на багато сфер вашого життя, можливий навіть переїзд на нове місце проживання. Вдалий час для очищення від усього зайвого, застарілого. У п'ятницю потрібно відверто поговорити зі старими друзями, тільки не перестарайтеся у захисті своїх поглядів.

Ваш організм - не в найкращій формі. Зараз особливо важливою є підтримка людей, які готові про вас подбати, підтримати, розвантажити ваш день і розвеселити. Водночас, тримайтеся якнайдалі від осіб конфліктних, скандальних, схильних у всьому бачити чорний бік і негатив. Не соромтеся просити про допомогу, якщо вона вам потрібна. Вдома більше відпочивайте - і нехай близькі створять для вас максимально комфортні умови.

Ви - просто чарівні. З цього приводу не варто хвилюватися, женіть геть від себе підступну змію сумнівів. Адже зараз вам краще не піддаватися емоційному сплеску, ревнощі тільки ускладнять романтичні стосунки.

Ви можете досягти успіхів у професійній сфері, якщо швидко вникнете в усі справи після зимової відпустки. Однак, розраховувати на великий прибуток не варто. Можуть виникнути непередбачені обставини, які завадять здійсненню ваших задумів.

 

Близнюки

 

Ви зараз - у центрі уваги, сповнені сил і енергії. А головне - кохаєте і вас кохають. На вас чекає дуже пристрасне побачення. Задумане вдасться втілити у життя, якщо ви перетворите своє обурення на ділову активність. Пам'ятайте, що тимчасові невдачі - наслідок ваших спроб вийти на новий рівень життя. Це - нормально й означає, що ви поступово просуваєтеся у потрібному напрямку. Дозвольте собі відпочинок у вихідні.

Тиждень підходить для збільшення фізичного навантаження - ваш організм впорається з ним легко і без будь-яких негативних реакцій. Зараз - ідеальний час для того, щоб займатися спортом - не важливо, тренувалися ви раніше чи ні і з якою інтенсивністю. Більший ефект ви отримаєте, якщо підете у зал і будете виконувати вправи під наглядом тренера. Однак, і вдома - якщо не будете лінуватися - зможете досягти дуже позитивних результатів.

Особливо гармонійними можуть бути неділя і понеділок. У середині тижня чекайте на приємний сюрприз або несподіваний візит коханої людини.

На вас чекає чимало цікавих ділових проектів і творчих ініціатив. Середа потішить вдалими переговорами й угодами. У п'ятницю можливі великі фінансові надходження. 

 

Рак

 

Час відпочинку - позаду, настав період напруженої роботи. Вам буде необхідно мобілізувати всі свої сили і можливості для рішучого ривка. Не звертайте увагу на дрібні невдачі, вони не зможуть вплинути на ваш успіх, який уже не за горами. Інші будуть прихильно ставитися до ваших починань. Варто бути вибірковими у спілкуванні і якомога більш зібраними.

Ви можете сміливо балувати себе стравами екзотичної кухні, використовувати спеції, приправи. Ваша травна система буде абсолютно не примхливою. Єдине, про що вам треба пам'ятати, - харчові алергії. Якщо ваш організм гостро реагує на якісь продукти або компоненти, намагайтеся їх уникати. Харчуйтеся у добре знайомих вам місцях.

Вам цього тижня щаститиме. Ви будете розпещені увагою з боку осіб протилежної статі. Тож не варто з головою занурюватися в роботу, в особистому житті у вас - все добре, а буде ще краще.

Вашому успіху практично нічого не загрожує, якщо тільки ви не будете робити необдумані вчинки і давати волю своїм емоціям. У четвер можливі непередбачені витрати. У вихідні відпочивайте і не згадуйте про роботу.

 

Лев

 

Цього тижня удача буде прихильною до вас. Багато справ цілком успішно завершаться на вашу користь. Не уникайте спілкування і нових знайомств. У вівторок імовірні клопоти у господарських справах. Середа дещо спантеличить вас біганиною і метушнею. У п'ятницю не варто показувати іншим свою вразливість, вашою слабкістю можуть скористатися.

Запорукою вашого здоров'я стане психологічний комфорт. Вам необхідно уникати сварок і конфліктів з іншими. Намагайтеся налагоджувати контакт із людьми - щоб справи не зупинялися, а то замість позитиву ви можете спровокувати негатив. Згладжуйте гострі кути - але якщо не виходить, просто відходьте вбік. Вечори краще проводити на самоті. Надавайте перевагу відпочинку, який вас розслабляє, і не беріть роботу додому.

Схоже, ви дещо ідеалізуєте свої стосунки з коханою людиною. Вона - не така хороша, як вам здається. Зніміть рожеві окуляри. Адже саме зараз ви можете зважитися на рішучий крок, який змінить ваше майбутнє.

Середа - сприятливий день для укладання угод. Друга половина тижня - досить стабільна, проте наразі ваші ділові партнери та керівники тільки входять у суть справ і рішення приймають не надто швидко. Субота - вдала для запланованих покупок.

 

Діва

 

У першій половині тижня терпіння і такт допоможуть зберегти ваші позиції у взаєминах як вдома, так і на роботі. У четвер у дружніх стосунках може скластися неоднозначна ситуація, багато що буде залежати від ваших дій. У неділю уникайте гучних вечірок, вони принесуть розчарування і втому. У понеділок увечері було б не зайвим влаштувати маленьке сімейне свято.

Слухайте голос своєї інтуїції - вона навряд чи вас обдурить. Цього тижня ви можете зіштовхнутися з різними симптомами і, тільки довіряючи своєму чуттю, ви проаналізуєте, чи варто турбуватися, чи можна пустити ситуацію на самоплив і нездужання мине. Коли йдеться про ваше здоров'я, вас повинна цікавити тільки ваша власна думка і думка лікаря.

Ви надолужите згаяне, і зможете познайомитися з кимось, хто вам дуже сподобається. Якщо ж у вас вже є обранець, постарайтеся не провокувати його ревнощі.

Фінансові питання можуть вирішитися з допомогою родичів, але розраховувати на збагачення не доведеться, тиждень пропонує бути економнішими. Непоганих результатів ви можете досягти в інтелектуальній сфері, у викладацькій і науковій діяльності.

 

Терези

 

Ви дізнаєтеся багато нового про себе, але постарайтеся нічого не змінювати. Стан невизначеності може тривати кілька днів, і допоки не настала ясність, не приставайте на чийсь бік. Наприкінці тижня можлива напруга у стосунках з колегами, керівництвом або старшими родичами. Це, найімовірніше, - результат непорозуміння. Відверто поговоріть і позбудьтеся всіх сумнівів.

Найбільш уразливим органом цього тижня буде серце - вам варто уважніше поставитися до нього, якщо хочете уникнути серйозних, аж до госпіталізації, проблем зі здоров'ям. Самолікуванням зараз займатися небезпечно - вам потрібно піти на прийом до лікаря-кардіолога, отримати його рекомендації і строго їх виконувати.

Постарайтеся дотримуватися здорового способу життя - підтримуйте належний рівень фізичної активності, не куріть.

Озброївшись терпінням, ви зможете подолати холод мовчання і розтопити серце коханої людини. Навіть якщо ви - у сварці, святковий тиждень помирить вас. Проведіть ці дні разом.

Схоже, на вас чекає нова робота або новий керівник. Важливо справити правильне враження. Чудовий тиждень для пошуку інвестора або спонсора. Намагайтеся самі контролювати фінансові кошти, тому що партнер може підвести.

 

Скорпіон

 

Терміново починайте нові проекти, використовуйте всю свою інтелектуальну енергію - вона не знає меж. Цього тижня випаде слушна нагода добре зарекомендувати себе і піднятися кар'єрними сходами. Цей момент - вдалий для самореалізації і втілення своїх талантів. Не приховуйте своїх почуттів, якщо закохані.

Більшість представників вашого знака почуватимуться дуже добре. Причиною у багатьох випадках стануть сильні позитивні емоції. Можливо, ви закохаєтесь. Не втікайте від почуттів - вони наповнять вас позитивною енергією. Головне, здійснюючи подвиги в ім'я кохання, не забувайте про здоров'я - своє і тієї людини, яку ви хотіли б назвати своєю половинкою.

Кидайте все і вирушайте туди, де ваші думки і почуття. Саме зараз ви можете зважитися на важливий крок, і це зробить вас щасливішими. Не бійтеся відвертих зізнань. Вас теж кохають.

Не прагніть форсувати події, дійте спокійно й обдумано. Ретельно підготуйтеся до ділової зустрічі у четвер, вона може бути досить продуктивною. У п'ятницю на вас чекає успіх і додатковий прибуток.

 

Стрілець

 

Ви живете відчуттям значущості змін, однак, не прагнете розставити все на свої місця, ситуація стабілізується не одразу. Але, врешті-решт, протягом життя винесе вас у правильному напрямку. Викажіть дружні почуття і вам відповідатимуть взаємністю. Важливо відокремити головне від другорядного, інакше метушня зможе поглинути вас, а результати можуть не відповідати сподіванням.

Займіться профілактикою хвороб шлунка і травної системи в цілому. Попрацюйте над своїм раціоном. Навіть невеликі зрушення зараз дадуть видимий позитивний ефект. Лише кілька кроків у потрібному напрямку, і ви будете почуватися краще, а головне  - і виглядатимете краще. Шкіра, волосся, очі почнуть буквально світитися здоров'ям.

Цього тижня зірки пророкують вам повне порозуміння зі супутником життя. Деяке охолодження почуттів може змінитися повним щастям. А спільна поїздка принесе багато яскравих вражень.

Ретельно перевіряйте всі документи і папери. Якщо ви мали сумніви у пропозиціях або діях ділових партнерів, краще відмовтеся від задуманого. У неділю не варто влаштовувати набіги на магазини.

 

Козеріг

 

У понеділок утримайтеся від активної діяльності, метушні і балаканини. Не розмінюйтесь на дрібниці, довіряйте своїй інтуїції, тоді пані Фортуна посміхнеться вам. Середа - сприятлива для реалізації спільних з діловими партнерами планів. У четвер імовірні труднощі і непорозуміння з колегами. У вихідні доведеться скорегувати свої фінансові плани.

Цей тиждень присвятіть роботі над своїм тілом - результати будуть більш ніж надихаючими. Корисними будуть заняття спортом і дієта. Програму варто скласти разом з інструктором - виберіть тренера, який уже допоміг комусь з ваших знайомих. Якщо у вас є якісь нюанси зі здоров'ям - паралельно проконсультуйтеся з вашим лікарем, щоб не спровокувати ускладнення.

Цей тиждень - немов калейдоскоп подій, що дозволяє по-іншому подивитися на життя. Можлива поява любовного трикутника. Постарайтеся все ж таки не опинятися між двох вогнів. У неділю на вас чекають приємні побачення.

У четвер будьте обережнішими з інформацією, можливий витік. Взагалі, менше розповідайте про свої плани. У вівторок є ймовірність нових фінансових надходжень. Може з'явитися шанс непогано заробити у сфері високих технологій і реклами.

 

Водолій

 

Цього тижня ви можете занудьгувати. Однак, якщо ви все ж згадаєте про оптимізм, то зможете активно долучитися до реалізації перспективних планів, підкорити нові вершини. І це - шлях до успіху. Постарайтеся не упустити сприятливий момент.

Присвятіть цей тиждень турботі про своє волосся. Будь-який захід, спрямований на його зміцнення і оздоровлення, буде доречним. Зірки рекомендують вам піти у салон і зробити процедури, завдяки яким волосся стає більш пружним, еластичним, міцним. Майстер підбере для вас програму з урахуванням ваших індивідуальних особливостей. Не скупіться - вам не доведеться шкодувати про витрачені кошти.

Можливо, ви абсолютно несподівано поїдете у подорож із коханою людиною. І, взагалі, тиждень обіцяє бути сповненим зустрічей і побачень. Позитивні емоції, навіть запаморочливі романи - все це тільки для вас. Але постарайтеся все ж відрізняти симпатію від кохання.

Перед вирішенням важливих фінансових питань переконайтеся, що від вашої уваги не сховалася жодна суттєва деталь. У четвер можливі фінансові надходження. У вихідні ставтеся до витрат з обережністю.

 

Риби

 

Все йде успішно, якщо не брати до уваги одну зовсім незначну, але дуже неприємну деталь. Ім'я їй - лінь. Якщо ви її подолаєте, то все буде чудово. Пропонуйте керівництву і партнерам свої ідеї, плани і проекти. Вони - реалістичні, а, значить, незабаром втіляться у життя. Відкрийте для себе щось нове, і ви відчуєте, що рухаєтеся у правильному напрямку.

Вам необхідно зібратися зі силами, але ви не зможете зробити це, якщо попередньо не відпочинете. Зірки рекомендують вам взяти кілька вихідних на початку тижня - щоб можна було додати їх до вікенду і провести максимально приємно і спокійно. Пам'ятайте - ці дні не призначені для вирішення проблем і завершення справ. Вони потрібні для розслаблення. Обов'язково добре виспіться - це стане запорукою доброго самопочуття.

Стосунки з коханою людиною сповнені романтизму і порозуміння. Але ви все ще не позбулися сумнівів. Схоже, ваш обранець знову змусить вас ревнувати.

Постарайтеся бути обережнішими у фінансових операціях, особливо, якщо ви працюєте з новими партнерами. У четвер можливі вигідні угоди. У п'ятницю намагайтеся уникати конфліктів і суперечок на роботі.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers