rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Різдво Христове в Українському Православному соборі святого князя Володимира

«Христос народжується - славте, Христос з небес - зустрічайте... Співай Господові вся земле!» Так свята Церква закликає нас відзначити Різдво Спасителя світу, князя миру. Саме даром подяки Господові за Його прихід на грішну землю Церква закликає нас возвеличити Його Святе ім'я у день народження Пресвятого Немовляти. Вірні нашої парафії Українського Православного Кафедрального собору святого князя Володимира саме з таким настроєм щирої вдячності зустрічали свято Різдва.

 

Title Title 

 

Title Title 

 


 У неділю, 6 січня, на вечірньому богослужінні присутні з особливим благоговінням прислухалися до божественних читань та піснеспівів, а потім усі разом прославили Бога різдвяними колядками за Його любов до грішного світу. По закінченні богослужіння усі бажаючі мали можливість долучитися до Святої вечері у нашій парафіяльній залі.

 

 

Title

 

У самий день Різдва, 7 січня, за Божественною Літургією наші парафіяни та гості знову єдналися у подячній молитві і Тайні Євхаристії з новонародженим Господом і Спасом світу. Чудовий спів нашого церковного хору під керівництвом маестро Володимира Поповича знову переносив усіх нас туди, на вифлеємські поля, у ту святу ніч, коли хор ангелів співав: «Слава во вишніх Богу і на землі мир, між людьми благовоління».

Title Title 

 

Приємно було бачити на Службі Божій велику кількість дітей, які наприкінці отримали солодкі подарунки.

Title Title 

 

І насамкінець отець Іван запросив присутніх заколядувати у його помешканні. Тож група колядників оголосила і в помешканні настоятеля про неземну радість, яку Бог послав нам.

Title Title 

 

Веселих вам усім свят!

Христос рождається!

Славімо Його!

 

Світлини Олени Лимар

 

З першим снігом і морозами приходять довгоочікувані зимові свята

Свято Миколая у школі українознавства при соборі святого князя Володимира у Чикаго

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers