rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Свято Миколая у школі українознавства при соборі святого князя Володимира у Чикаго

Святий Миколай завітав до учнів нашої школи українознавства у неділю, 23 грудня. З нетерпінням на нього чекали школярі, їхні батьки та парафіяни собору.

 

Title Title 
Title Title 

 

Зібрання у парафіяльній залі розпочав молитвою о. Іван Лимар, настоятель Українського Православного Кафедрального собору святого князя Володимира. Своїми віршами та піснями діти запросили Миколая Чудотворця до святкової зали. Учні прочитали свої листи святому Миколаєві, в яких просили його про мир в Україні та про те, щоб світ став кращим. Святий Миколай також прочитав листи від дітей з нашої Батьківщини, України, де головним було прохання про мир, а також про здоров'я близьких людей.

Title Title 

 

Title Title 

 

Присутні діти і дорослі мали змогу взяти участь у конкурсах і вікторинах, а також особисто поспілкуватися з любим гостем: вони декламували вірші, співали пісні, загадували загадки та розгадували їх, а також показали свої знання різдвяної історії та українських різдвяних традицій. Ті учасники свята, які правильно відповіли на запитання святого Миколая, отримали від нього особливі призи, а наприкінці програми з допомогою наших ангелят святий Миколай роздав чудові подарунки усім присутнім дітям.

Title Title 

 

Title Title 

 

По закінченні програми свята, підготовленої нашими талановитими учителями, всі присутні могли поласувати смачною перекускою, яку приготували батьки учнів нашої школи.

Title Title 

 

Чудове свято Миколая у нашій школі розпочало період різдвяних та новорічних святкувань у нашій українській громаді - змістовних, веселих та щедрих.

З Різдвом Христовим і Новим роком!

 

Світлини Олени Лимар

 

З першим снігом і морозами приходять довгоочікувані зимові свята

Свято Миколая в осередку СУМ м. Палатайн

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers