rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: окупанти обстріляли позиції ЗСУ в районі Новотошківського з гранатометів

Станом на 18:00, від 00:00, 8 січня зафіксовано один випадок порушення режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

«Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем та стрілецької зброї поблизу селища Новотошківське, на Луганському напрямку. Унаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав», - йдеться у повідомленні.

Водночас, незважаючи на погіршення погодних умов, українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових, запевнили у штабі.

7 січня російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню, випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами, не зафіксовано.

«Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу селища Станиця Луганська, на Луганському напрямку, хутора Вільний, на Попаснянському напрямку, в районі селища Луганське, на Світлодарському напрямку, селища Березове, на Донецькому напрямку та поблизу населеного пункту Павлопіль, що на Маріупольському напрямку», - йдеться в повідомленні прес-центру ООС.

7 січня один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

У НАЗК оприлюднили топ-10 порушників антикорупційного законодавства

Лінія фронту: під час ворожого обстрілу 14 січня загинув боєць ЗСУ

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers