rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ «Динамо» зимуватиме в Іспанії, «Львів» і «Карпати» – у Туреччині

ФУТБОЛ

 

«Шахтар» і «Динамо» останніми серед клубів Української прем'єр-ліги завершили першу частину футбольного сезону-2018-2019. І саме «ґранди» першими проведуть перші офіційні матчі нового року вже в середині лютого, відповідно, у Лізі чемпіонів і Лізі Європи.

 

Київське «Динамо» вийде з відпустки 11 січня. Місцем зимової дислокації підопічних Олександра Хацкевича знову стане іспанська Марбелья, де динамівці проводили збори в січні-лютому цього року. Оскільки жеребкування вибрало суперником динамівців в 1/16 фіналу Ліги Європи афінський «Олімпіакос», то, за словами головного тренера киян, команда одразу після зимових зборів в Іспанії полетить до Греції.

Гравці донецького «Шахтаря» вийдуть з відпустки 14 січня. Наразі плани «гірників» на міжсезоння не озвучені (на початку цього року підопічні Паулу Фонсеки тренувалися на полях турецького Белека та в Еміратах). 14 лютого «Шахтар» в 1/16 фіналу Ліги Європи прийматиме німецький «Айнтрахт» із Франкфурта-на-Майні. Найімовірніше, цей поєдинок відбудеться в Харкові.

«Олександрія», якій після поразки від «Львова» не вдалося піти на зимову перерву на другому місці, вийде з відпустки 10 січня. Найімовірніше, на команду Володимира Шарана чекають два турецькі етапи підготовки. У Туреччині проведе зимове міжсезоння й луганська «Зоря». Команда Юрія Вернидуба збереться 14 січня, а вже 20-го вирушить на перший збір до Туреччини. 3 лютого луганський клуб повернеться у Запоріжжя, а 21-го знову вирушить до турецького берега.

Футболісти львівських «Карпат» відпочиватимуть до середини січня, коли у «левів» заплановано медогляд. Після нього «зелено-білі» проведуть кілька тренувань. Далі у планах «Карпат» - зимові збори, які, ймовірно, відбудуться у Туреччині. Тим часом покинув «Карпати» захисник Олег Бородай, який прийшов улітку з «Полтави» і провів у чемпіонаті 12 матчів. Зате повернулися в команду «Львів» після річної оренди в естонській «Левадії» нападник Роман Дебелко й півзахисник Юрій Ткачук.

Відпустка «Львова» триватиме до 10 січня. Потім «містяни» зберуться у Львові, пройдуть медичне обстеження та матимуть тижневий тренувальний цикл, під час якого займатимуться, зокрема, біговою роботою. А 18 січня команда Юрія Бакалова вирушить на підготовчий збір до Туреччини. Тим часом, за згодою сторін «Львів» покинули чотири футболісти - захисник Олександр Голіков (зіграв 16 матчів), нападники Юрій Путраш (6), Сергій Петров (2) і захисник Василь Білий (2).

 

Автор: Юрій Назаркевич

Джерело: «Високий Замок»

Горан Бошкович, головний тренер жіночої збірної України: «Ми на рівних боролися з непереможною Іспанією до останніх секунд»

БОКС

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers