rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп на 2019 рік

Овен

 

Січень пролетить, як одна мить. Астрологи радять на початку року поринути у роботу або навчання. Будуть вдалими відрядження, відпочинок за кордоном, спілкування з людьми, нові контакти. Під лежачий камінь вода не тече, тож вперед, до кар'єрних звершень. У березні доведеться «пригальмувати». 5-23 березня на сцену вийде ретроградний Меркурій і принесе плутанину в спілкування і поїздки. Овнам, які мріють просунутися соціальними сходами, буде тяжко у квітні. Зі середини квітня майже до кінця літа будь-які ініціативи у цьому напрямку будуть йти «зі скрипом». Зробіть ставку на підвищення кваліфікації - курси, тренінги, вебінари, допоки ваші конкуренти ніжаться під сонечком на пляжі. У вересні потрібно діяти, застосовуючи отримані знання.

У першому місяці осені буде цілі три ідеальні дні для планування - 17-19 вересня. Овнам, які нічого не спланують, доведеться не солодко - особливо наприкінці листопада. А в грудні вони будуть з усіх сил опиратися своєму оточенню, яке буде намагатися їх обмежувати і тиснути на них.

 

Телець

 

У січні Тельцям захочеться розслабитися - круговерть новорічних свят підхопить і закрутить їх. Прокинуться вони у середині місяця і то тільки тому, що начальник та колеги давно прийшли до тями. Залишок зими пролетить у роботі - Юпітер у Стрільці зробить Тельців енергійними і діяльними, багато хто буде їздити у відрядження, знайомитися з цікавими людьми, ходити на зустрічі і переговори, підвищувати кваліфікацію. Розігнавшись у січні-лютому, Тельці натраплять на перешкоди у березні. Вам потрібно зменшити темп, зупинитися й озирнутися на всі боки. Під впливом ретроградного Меркурія можна накоїти таких справ, що їх довго доведеться розгрібати. Ця ситуація повториться у липні і листопаді.

У квітні-травні стане трохи спокійніше, але Тельцям краще відкласти важливі справи, а замість цього зробити ставку на особистісний ріст.

Осінь приготувала Тельцям низку випробувань - зірки внесуть сум'яття у стосунки з іншими людьми. Багатьом захочеться переглянути стосунки з коханою людиною або діловими партнерами. Хтось вирішить, що від усіх втомився, і буде відсиджуватися вдома холодними осінніми вечорами. Але довго відсиджуватися не вийде, вже у грудні за Тельців «візьметься» керівництво або рідні, вирішивши під «соусом» ретроградного Урана обмежити їхню свободу.

 

Близнюки

 

У січні Близнюки з головою поринуть в атмосферу веселощів. Вони цілий місяць будуть ходити у гості і запрошувати гостей до себе. Проте, у січні-лютому під впливом Юпітера у Стрільці складаються настільки ідеальні умови для просування кар'єрними і соціальними сходами, що буде шкода втратити їх у запалі свят. У березні Близнюкам, таким рухомим, товариським і веселим, буде складно змиритися з тим, що спілкування не складається, відкладаються подорожі і відрядження, не йдуть на контакт клієнти і партнери. Та й спроби піднятися соціальними сходами, ввійти у коло значущих людей будуть пов'язані з труднощами. У всьому цьому винні ретроградні планети. Зате з 1 травня до 17 вересня складаються чудові умови для підвищення кваліфікації та розвитку особистості.

Залишок року пролетить для Близнюків як одна мить, їх підхопить і закрутить вир турбот: зустрічі, знайомства, переговори, відрядження, поїздки. Юпітер у Стрільці надихне їх на пошуки нових «пасовищ» - спробувати себе у чомусь новому, відкрити для себе незвідані горизонти. Успіх прийде, передусім, до тих Близнюків, які будуть фокусуватися на одній-двох головних цілях.

 

Рак

 

У 2019 успіх чекає тих Раків, які зможуть подолати свою природну нерішучість і сором'язливість. Цей рік промине під знаком Юпітера у Стрільці. Стрілець зробить вас рішучими оптимістами, надихне замахнутися на що завгодно, а Юпітер зробить вас щасливцями, яким удача сама біжить у руки. І тут Раки зіштовхнуться з головною перешкодою у вигляді самих себе, адже вони рідко ризикують, поводяться надто обережно і не люблять тиску. До 17 вересня складаються хороші умови для підвищення кваліфікації та особистісного зростання. Астрологи радять вчитися, вчитися і ще вчитися, займатися тим, до чого у вас давно не доходили руки. Нові контакти, проекти і поїздки краще не планувати на березень, липень і листопад. У вересні-жовтні Ракам захочеться тиші і самоти.

Читаючи книгу під теплим пледом холодними осінніми вечорами, не забувайте, що Юпітер буде у Стрільці до 3 грудня, у вас у запасі залишилося не так і багато часу. Відпочити ви ще встигнете, якщо не в грудні, то в січні 2020 року, а зараз - саме час рухатися вперед. Будь-які авантюри зараз просто приречені на успіх.

 

Лев

 

Леви будуть справжніми улюбленцями долі. Вони зможуть здійснити все те, що так давно планували, їх чекає успіх, слава, гроші. Щоправда, буде кілька періодів, коли через ретроградний Меркурій потрібно буде зменшити темп і озирнутися на всі боки: 5-28 березня, 8 липня-1 серпня, 31 жовтня-20 листопада. З перших днів січня у Левів справи будуть йти пречудово, адже Леви будуть практично цілий рік під заступництвом Юпітера у Стрільці. Планета, яку астрологи називають планетою Великого Щастя, та ще в такому знаку, обіцяє успіх, а якщо докласти хоч краплю зусиль - цей успіх буде просто приголомшливим.

Дещо затьмарить щастя хіба ретроградний Юпітер, який сповільнить просування соціальними сходами. Астрологи радять Левам зайнятися своїм особистісним розвитком. Ідеальний момент настане вже з 1 травня і триватиме аж до 17 вересня. 17-19 вересня треба планувати справи, як мінімум, на рік вперед, і робити це краще на самоті. Але в запалі турбот не можна забувати про кохану людину - приділіть своїй половинці більше уваги, якщо не хочете напередодні Нового 2020 року з'ясовувати стосунки.

 

Діва

 

Рік у Дів промине під девізом «не видно лісу за деревами». До 3 грудня 2019 року всі ми будемо перебувати під впливом Юпітера, який йде транзитом у знаку Стрільця. Стрілець зробить усіх нас рішучими оптимістами, надихне замахнутися на що завгодно, а Юпітер зробить щасливцями, яким удача сама біжить до рук. Але все це за умови, що людина буде діяти тут і зараз, а не переноситиме дедлайни, поліруючи до останнього кожен штрих. Будьте уважними у березні, з 8 липня до 1 серпня, з 31 жовтня до 20 листопада. Не плануйте на ці дні нічого нового, краще займіться тим, що вмієте найкраще - складайте плани на майбутнє і доводьте раніше розпочаті справи до кінця. Якщо у житті інших знаків зодіаку під впливом ретроградного Меркурія буде панувати справжній хаос у справах, то у вас усе буде під контролем.

Восени буде кілька важливих дат. 17-19 вересня - чудовий момент для того, щоб планувати справи на квартал, рік і навіть кілька років вперед. До 24 листопада буде ретроградний Нептун - це час переосмислити себе, свої пріоритети і цілі. І пам'ятайте, що Юпітер йде транзитом у знаку Стрільця тільки до 3 грудня 2019 року. Отож, ловіть удачу за хвіст.

 

Терези

 

Для Терезів це буде знаменний рік за умови, що вони навчаться приймати рішення. Незважаючи на сприятливу астрологічну ситуацію, яку до 3 грудня 2018 року диктуватиме Юпітер у Стрільці, бажаючих схопити удачу за хвіст буде значно більше, ніж самих можливостей. Тож пора докласти зусиль і стати рішучими Козерогами або сміливими Стрільцями. Якщо ви вирішите побалувати себе відпочинком, ретельно все сплануйте. У році буде кілька періодів, коли зірки будуть вносити безлад у поїздки, спілкування, нові проекти: 5-28 березня, 8 липня - 1 серпня, 31 жовтня - 29 листопада. Зате у період ретроградного Меркурія добре було б звернутися до минулого, наприклад, доводити до кінця початі проекти, переосмислювати цінності, переглядати свої плани.

На початку осені буде три важливі дні, 17-19 вересня, коли потрібно планувати просування кар'єрними сходами. Саме тоді складається сприятлива ситуація для формування професійних цілей і намірів, пов'язаних із кар'єрою. Перша половина грудня промине у передсвятковій метушні, а кінець року запам'ятається деяким тиском з боку інших.

 

Скорпіон

 

Скорпіонам рік обіцяє лише приємні події, але є одне «але». Юпітер у Стрільці може зробити вас занадто активними, запальними, авантюрними, нахабними. Але якщо ви зумієте приборкати пристрасті й енергію, які вирують у вашій душі, то цілком заслужено опинитеся серед улюбленців долі. У році буде кілька періодів, коли потрібно бути, швидше, педантичними Дівами, ніж темпераментними і харизматичними Скорпіонами: 5-28 березня, 8 липня - 1 серпня, 31 жовтня - 29 листопада. Ці періоди пройдуть під знаком ретроградного Меркурія. Не починайте нові проекти, переглядайте плани, проводьте переоцінку пріоритетів, і тоді ви зрозумієте, що Меркурій у ретрограді несе не тільки хаос, а й користь. 

З 1 травня до 17 вересня буде сприятлива ситуація для підвищення кваліфікації та особистісного розвитку. Це - чудовий час для того, щоб вчитися і вже восени монетизувати нові навички. Літо краще провести на самоті або у родинному колі - з 28 квітня до 30 вересня буде помітним вплив ретроградного Плутона. Рідні допоможуть вам накопичити енергію, яку вже восени ви зможете використовувати для кар'єрного зростання.

 

Стрілець

 

Рік, коли Юпітер рухається в їхньому знаку, стане, без перебільшення, роком тріумфу Стрільців. Стрільці і так схильні до постійного руху вперед, рідко задоволені тим, що мають тут і зараз, а Юпітер дасть їм необхідну для цього енергію. Вони зможуть буквально почати жити з чистого аркуша, втіливши у життя всі ті амбітні задуми, які давно припадали пилом на далекій полиці. Для прикладу, починати нові проекти, будувати кар'єру, просуватися соціальними сходами, вчитися, шукати корисні знайомства, їздити за кордон. Стрільцям потрібно бути завжди на виду, і тоді успіх, слава і гроші будуть самі плисти їм у руки. 

Тільки 5-28 березня, 8 липня - 1 серпня, 31 жовтня - 29 листопада потрібно буде трохи пригальмувати, щоб ретроградний Меркурій не сплутав усі карти. Зірки радять Стрільцям зробити ставку з травня до вересня на особистісний розвиток і сім'ю. До 17 вересня складається сприятлива астрологічна атмосфера для підвищення кваліфікації, пошуку себе, свого покликання. Будь-які знання, які ви отримаєте у цей час, потрібно встигнути монетизувати до 3 грудня. Наприкінці року краще підбивати підсумки, відпочивати і готуватися до Нового 2020 року.

 

Козеріг

 

Меланхолійним і стриманим Козерогам доведеться змінити тактику. Терпіння, строгість, раціональність і старанність - все це добре, але тільки не тоді, коли рік йде під знаком Юпітера у Стрільці. У такий час потрібно бути відкритим до нової інформації, знань, досвіду. Якщо Козероги зможуть перебудуватися, то їхня цілеспрямованість принесе цілком відчутні плоди: кошти, кар'єрне або соціальне зростання. Цей рік Козероги пройдуть без особливих потрясінь. 5-28 березня, 8 липня - 1 серпня, 31 жовтня - 29 листопада усі знаки зодіаку будуть перебувати під впливом ретроградного Меркурія, але Козероги його особливо не помітять. Цілеспрямовані, жорсткі аналітики так чітко планують своє життя, що жоден ретроград не зрушить їх із накресленого шляху. Хаос можуть внести хіба що менш обережні партнери. 

У 2019 потрібно зробити ставку на розвиток особистості. Сприятливий для навчання час буде практично весь рік, особливо з 1 травня до 17 вересня. З 11 липня до 11 грудня потрібно більше часу проводити зі сім'єю - ретроградний Хірон вимагатиме від вас дотримання домовленостей у стосунках. Із 3 грудня краще відкласти всі справи і відпочити.

 

Водолій

 

Рік обіцяє Водоліям хороший прибуток за умови, що вони вирвуться з обіймів прокрастинації. Під впливом Юпітера у Стрільці вони зможуть монетизувати своє невгамовне прагнення до свободи, нового досвіду, нової інформації. Для цього їм потрібно подолати інфантильність і невміння доводити задумане до кінця - головні слабкі сторони всіх Водоліїв. Інакше їм доведеться спостерігати за чужим успіхом. 2019 рік обіцяє бути гладким і спокійним. Тільки 5-28 березня, 8 липня - 1 серпня, 31 жовтня - 29 листопада Водолій буде під владою ретроградного Меркурія, котрий спробує внести хаос, але йому навряд чи вдасться це зробити. У цей час Водоліям потрібно просто зменшити оберти і замість того, щоб запускати нові проекти, аналізувати минулий досвід, переоцінювати пріоритети, і фінансові зокрема, і переглядати плани.

З 28 квітня до 30 вересня потрібно більше часу проводити на самоті й уникати масових скупчень людей. У другому півріччі потрібно приділяти більше уваги коханій людині. Якщо відносини обтяжують вас, і ви не знаєте, як їх мирно завершити, зробіть це 5-8 січня, 10-14 серпня. З 1 травня до 17 вересня складається сприятлива астрологічна ситуація для особистісного зростання і підвищення кваліфікації. Працювати, не покладаючи рук, потрібно до 3 грудня, а потім краще присвятити себе підготовці до Нового 2020 року.

 

Риби

 

Цей рік буде успішним для Риб, якщо вони перестануть плисти за течією. Суперечливі і нестабільні, замріяні натури воліють літати у хмарах замість того, щоб міцно стояти на землі. 2019 рік пройде під заступництвом Юпітера у Стрільці, а ця планета не любить зволікань і відмовок. Тож Рибам доведеться або діяти, або спостерігати за тим, як їхні конкуренти «знімають вершки». У році буде кілька періодів, коли можна буде перепочити у цих перегонах за успіхом, грошима і кар'єрним ростом: 5-28 березня, 8 липня - 1 серпня, 31 жовтня - 29 листопада. Тоді варто не починати нічого нового, оцінити свої можливості і перспективи, переглянути плани. У такий момент краще навіть просто відпочити, бажано на батьківщині, оскільки поїздки за кордон будуть затьмарені різними неприємностями. Літо краще присвятити навчанню. З травня до середини вересня складаються ідеальні умови для особистісного зростання і підвищення кваліфікації. Уже 17-19 вересня можна буде планувати професійні звершення. До 3 грудня потрібно працювати, не покладаючи рук, а ось в останньому місяці року можна розслабитися. Юпітер піде зі знаку Стрільця, а з ним підуть і всі можливості.

 

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers