rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

На початку тижня на вас чекає успіх під час ділових зустрічей та обговорення угод. Щоб завершити всі справи до свят, доведеться багато працювати, зате з'явиться можливість продемонструвати всі найкращі риси: розум, завзятість і незвичайні організаторські здібності. Ближче до вихідних доведеться зустрічатися з вередливими партнерами або друзями. Уникайте метушні, агресивності і самовпевненості як у власних діях, так і з боку інших.

Вашої уваги заслуговує шкіра голови. Якщо ви не подбаєте про неї, ваше волосся незабаром виглядатиме не найкраще. Підберіть шампунь, який одночасно живить і зволожує епідерміс; не буде зайвою консультація з трихологом. У найближчі дні варто утриматися від фарбування або хімічної завивки волосся. Стригти волосся можна, а ось нарощувати не бажано.

Ви ризикуєте не впоратися з бурхливими емоціями. Втім, якщо не можете нічого з цим вдіяти, отримуйте задоволення. Вирушайте у романтичну подорож. П'ятниця і вівторок - вдалі для зустрічей і побачень.

У вас - стабільні доходи, проте треба розумно планувати і розраховувати всі свої витрати. Адже найближчим часом доведеться чимало витратити на подарунки та новорічне меню.

 

Телець

 

Старий рік був хорошим, але він емоційно виснажив вас, тому Новий рік краще зустріти у комфортній, камерній атмосфері з приємними для вас людьми. Робота спробує забирати досить багато часу, але лідером ви, все ж таки, не буде. Своєю енергійністю та активністю ви зможете зміцнити власні позиції.

Цього тижня зірки рекомендують якомога більше гуляти. Найімовірніше, вам пощастить з погодою, і прогулянки принесуть не тільки приємну втому в м'язах, а й подарують чудовий настрій. Якщо є можливість вибратися у ліс або парк - обов'язково зробіть це. Вихідні постарайтеся провести за містом - у деяких районах уже можна відкрити зимовий дачний сезон, цим варто скористатися.

На вас можуть очікувати приємні і не дуже сюрпризи. Не варто висловлювати свої претензії у жорсткій формі коханій людині. У вихідні добре було б купити одне одному подарунки під ялинку.

Фінансове становище може значно покращитися у тому випадку, якщо у вас - дійсно надійні ділові партнери. Постарайтеся зайвий раз у цьому переконатися. Жодних нових проектів зараз краще не починати.

 

Близнюки

 

Цього тижня ви здатні вирішити ті завдання, які іншим видаються надскладними. Постарайтеся не присвячувати майже весь свій час роботі, розплануйте тиждень з урахуванням особистого життя. У вас починається смуга везіння. Схоже, у вас у розпалі - пристрасний роман. Ваш партнер буде вас ощасливлювати і надихати. Чекайте від нього на приємний подарунок до свята. Ваші завзятість, креатив і працьовитість принесуть вельми відчутні плоди.

Якщо ви застосовуєте якісь препарати, виділіть трохи часу і ретельно вивчіть інструкцію до цих лікарських засобів. Переконайтеся, що ви розумієте, для чого вони призначені, які мають побічні ефекти і як саме ці ліки треба застосовувати. Можливо, у вас виникнуть якісь запитання - обов'язково поставте їх своєму лікареві, це може бути важливо.

Постарайтеся зберігати душевну рівновагу і не ображатися через дрібниці. Скоро ви переконаєтеся, що вас дійсно кохають. Сильні і пристрасні почуття, про які ви раніше лише мріяли, стали реальністю.

На вас чекає солідна премія за підсумками року. Ви переконаєтеся, що є потрібними, популярними й успішними на професійному поприщі. Можна очікувати на приємні й дорогі подарунки від ваших близьких.

 

Рак

 

Ви можете зіштовхнутися з бюрократичними проблемами, проте, зумієте їх швидко вирішити. У вихідні відпочивайте, розважайтеся. Готуйтеся до свят зі спокійною душею. У понеділок краще промовчати, це позбавить вас від сварок.

Головний ворог вашого здоров'я - проблеми зі сном. Якщо безсоння - ваш частий гість, необхідно вживати термінових заходів, інакше ваше самопочуття і настрій серйозно погіршаться. Дуже важливо налагодити режим дня - подумайте, як ви можете перебудувати свій розклад, щоб лягати до опівночі; перенесіть деякі справи з вечора на ранок. Не заборонено застосовувати заспокійливе. Якщо у вас - незручне ліжко, замініть його.

Тікайте від метушні і роботи разом з коханою людиною у маленьку романтичну подорож напередодні Нового року. На вас чекатимуть незабутні враження, ви дізнаєтеся багато цікавого, зокрема, одне про одного.

Ви ризикуєте зараз не дуже розумно витрачати кошти. Добре було б зупинитися й оцінити свої можливості. У середу ймовірний додатковий прибуток. Постарайтеся поводити себе лояльно і шанобливо з колегами і керівництвом.

 

Лев 
 

На початку тижня є ймовірність, що ваші плани суперечитимуть планам вашого керівництва. Якщо у вас вже немає сил обурюватися, то краще змінити керівника і роботу. У середу постарайтеся не втручатися в чужі справи. В суботу не варто занадто азартно купувати подарунки собі та близьким, можна придбати багато непотрібного.

Тиждень - ідеальний для того, щоб відвідати стоматолога. Якщо з вашими зубами щось не так - лікування зараз виявиться максимально вигідним в плані фінансів. До спеціаліста варто навідатися незалежно від того, турбує вас щось чи ні. Нехай лікар перевірить порожнину рота. Профілактичний огляд може допомогти уникнути серйозних проблем у майбутньому. Якщо в клініці є гігієніст - знайдіть можливість поспілкуватися і з ним.

Початок тижня буде романтичним і абсолютно непередбачуваним. Дива можна чекати, починаючи з понеділка. Але краще не чекати, а йти йому назустріч. Цей шлях буде незабутнім. Зараз багато що залежить від вас.

Фінансове становище - наразі далеке від ідеалу. Постарайтеся бути обережними у фінансових справах, щоб не втратити те, що маєте. Не рекомендовано витрачати занадто багато на подарунки. У четвер краще не приймати бізнес-пропозиції від знайомих, вас можуть вплутати в авантюру.

 

Діва

 

Відпочивайте, допоки є можливість. У тих, кому доведеться працювати, буде кульгати дисципліна. Вкрай важко буде зосередитися на поточних справах, а вже про нові проекти наразі і не йдеться. Не варто зациклюватися і на сімейних проблемах. Спроба з'ясувати стосунки не тільки не прояснить ситуацію, а й гарантує скандал. Навіщо він вам напередодні свят?

Ви - втомлені, але не готові просити про допомогу. Чванливість може зіграти з вами поганий жарт. Ви самі не помітите, як вигорите до дна і не зможете впоратися із завданнями, які ще вчора лускали, мов горіхи. Вам необхідні вітаміни, свіже повітря і відпочинок, причому, відпочинок не тільки пасивний, а й активний. Привчіть себе робити зарядку або бігати вранці.

Ваша привабливість зросте, особливо, якщо ви будете милими та привітними. У середу можливе цікаве знайомство на новорічному корпоративі. Але краще не давати коханій людині приводу для ревнощів.

Будьте обережними і розумно ставтеся до своїх фінансів, насамперед, до довірених вам коштів. Надходження великих сум цього тижня наразі не передбачається. Постарайтеся чемно поводитися на передноворічному корпоративі і ні з ким там не посваритися.

 

Терези

 

Цього тижня ви можете занадто захопитися стратегічним плануванням майбутнього, краще, все ж таки, вирішувати нагальні проблеми. Це не найкращий час, щоб намагатися прискорити робочі процеси. Наступний тиждень буде сповнений передсвяткової метушні і тривог. Не дозволяйте безпідставним сумнівам турбувати вас. Перш ніж вірити чуткам, постарайтеся з'ясувати їхнє джерело.

Присвятіть тиждень своїй шкірі - ви зможете зробити її гладенькою і ніжною. Якщо не впевнені у тому, що ваші засоби підходять до вашої шкіри - зверніться за консультацією до фахівця. Заодно можна спробувати професійний догляд - чищення, масаж обличчя, маски. Ефект вас приємно здивує. Друзі і близькі також помітять ваше перетворення.

Стосунки з коханою людиною - зовсім не безхмарні. Можливі деякі розбіжності. Постарайтеся з'ясувати причини проблем і усунути їх, щоб не тягнути вантаж непорозумінь у новий рік.

Цей тиждень стабілізує ваше фінансове становище. Можливе отримання солідної суми. Необхідно продумати, як вигідно розпорядитися коштами. Один із найбільш вдалих варіантів - придбання нерухомості або чогось корисного у господарстві.

 

Скорпіон

 

У вас - усе добре. Просто насолоджуйтесь моментом. При бажанні можна буде реалізувати свої задуми. На роботі буде складатися творча і радісна атмосфера. Все буде виходити з мінімальними втратами сил і засобів. Завдяки хорошому настрою ви дуже багатьом зможете допомогти, підтримавши у скрутну хвилину. Підготовка до свята триває повним ходом.

Цього тижня не тільки застосовуйте ванну, але і користуйтеся душем. Масажний ефект буде дуже корисним. Крім того, ви можете зміцнити захисні сили організму, якщо будете міняти температуру води, влаштовуючи контрастні обливання. Тільки пам'ятайте - цей вид загартовування протипоказаний при деяких захворюваннях. Якщо ваш стан - не ідеальний, варто проконсультуватися з лікарем.

Постарайтеся проаналізувати свої почуття. Ви схильні балансувати на лезі бритви, у той час, коли зовсім поруч височіє розкішний міст. Кохання переможе всі ваші сумніви.

Тиждень буде вельми сприятливим. На вас чекає премія і підвищення на роботі. Можлива поїздка за кордон. Чекайте приємних новин від партнерів. Без подарунків ви точно не залишитеся.

 

Стрілець

 

Цього тижня може відбутися перехід до нового, більш сприятливого для вас життєвого циклу. Загостриться інтуїція, вам навіть може наснитися пророчий сон. Однак, ви зі значно більшим успіхом будете вирішувати чужі проблеми, ніж свої власні, - ось ними і займіться. Не варто сліпо довірятися думці інших людей, навіть якщо вони є для вас авторитетом. Самі вирішуйте, як зустрічати Новий рік.

Для вашого фізичного і душевного здоров'я важливо, щоб у вас була можливість побути у тиші і спокої. Поговоріть із близькими - нехай не розраховують на вас, проводьте вечори на самоті. Варто взяти відпустку і провести її відлюдником десь далеко за містом.

Нові цікаві знайомства іноді створюють гарний настрій, у середу такий шанс вам може подарувати доля. Але перше враження буває оманливим. Хто перед вами: прекрасне обличчя, що відображає душу, чи маска? Пам'ятайте, що очі не брешуть. Субота - вдала для зустрічей і побачень.

Ваш фінансовий успіх зараз залежатиме від надійності партнерів. Після середи вже не варто планувати ділові зустрічі. Можна присвятити більше часу підготовці до свят.

 

Козеріг

 

Цього тижня у вас може зрости інтерес до всього, що вас оточує. Велика ймовірність того, що ви зможете правильно оцінити своє місце у житті і навіть зрозуміти, що у ньому важливе, а що ні. Можливе втілення у реальність найбільш зухвалих і честолюбних бажань. Якщо не будете лінуватися, є можливість злетіти вгору кар'єрними сходами. Пам'ятайте, що настає чарівна пора зимових свят.

Тиждень - вдалий для проходження обстежень. Варто зробити комплексну діагностику стану вашого організму або хоча б - диспансеризацію. Особливо якщо востаннє були у лікаря і здавали аналізи більш, ніж рік тому. Для того, щоб успішно вдосконалювати фізичну форму й досягти душевної гармонії, необхідно мати уявлення, що відбувається з організмом.

Ви зараз - загадкові, романтичні, просто чарівні. І, водночас, за рівнем неприступності подібні до фортеці. Вчіться не лише отримувати увагу і любов, але і віддавати її. Інакше щастя не знайти.

Цього тижня вас буде тішити фінансова стабільність. Вдалий час для укладання угод і напружених ділових переговорів. Важливі покупки не відкладайте на вихідні.

 

Водолій

 

Ситуація, яка складеться цього тижня, може спровокувати вас на суперечку з колегами. Якщо цього не уникнути, постарайтеся по-філософському поставитися до неї і перетворити у захоплюючу бесіду. Це вам під силу. Наприкінці тижня вам просто необхідно менше працювати і більше часу приділяти підготовці до свят.

Представникам знака, що мають проблеми з травленням, варто бути особливо уважними. Зараз - підвищена ймовірність отримати серйозний розлад шлунково-кишкового тракту. Ситуацію варто взяти під контроль, якщо ви і без того почуваєте себе кепсько. Постарайтеся їсти тільки домашню їжу. Викиньте з раціону гостре і жирне; будьте обережнішими зі свіжими овочами та фруктами.

Цей тиждень сприятливо вплине на стосунки у вашій парі. Особливо гармонійними обіцяють бути п'ятниця і неділя. Вчіться не лише слухати, але чути і розуміти кохану людину. Тоді ви зможете досягти бажаного.

Рівень наповненості вашого бюджету може почати поступово знижуватися. Можливо, зникне одне з джерел доходу. На щастя, це - тільки тимчасове явище. У новому році все буде по-новому.

 

Риби

 

Цього тижня відчуття власної значущості виникне не на порожньому місці. Використовуйте цей плідний період сповна. Успіх у справах може багато в чому залежати від ваших організаторських здібностей, хоча навряд чи вдасться уникнути конкурентної боротьби. Звичний імідж потребуватиме деякої корекції. Перешкоди і проблеми, які можуть зачепити вас на початку тижня, не повинні засмучувати. До вихідних все налагодиться.

Не забувайте про правила гігієни - їх дотримання зараз є принципово важливим. Частіше мийте руки і майте при собі вологі серветки, просочені антибактеріальним засобом на той випадок, якщо ви опинитеся в ситуації, коли з тієї чи іншої причини не буде мила і води. Душ вранці і ввечері - обов'язкові. Як і повна зміна одягу.

Спрямуйте свою активність у романтичне русло, тоді на вас можуть очікувати захоплюючі пригоди, які збагатять новими враженнями та емоціями. У вас є шанс знайти собі пару до Нового року.

Тиждень обіцяє бути фінансово стабільним, якщо ви не потрапите на вудку авантюристів. У четвер вірогідні складні й напружені ділові переговори. У суботу можливі фінансові надходження, будуть вдалими покупки.

Гороскоп на 2019 рік

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers