rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Цього тижня не намагайтеся вирішувати все за допомогою сили, цим ви тільки наживете собі ворогів. Зате розуміння і гнучкість дозволять надовго набути в особі тимчасових партнерів справжніх однодумців. У середині тижня ви можете опинитися перед необхідністю зробити вибір, дійте спокійно, обдумано і без поспіху. Постарайтеся на новорічному корпоративі добре відпочити, але не варто дуже емоційно реагувати на події.

Ваше самопочуття буде досить нестабільним. Можливе тимчасове підвищення температури - через незрозумілі причини, а також - біль у шлунку, мігрені. Бережіться, зменште психологічні і фізичні навантаження, дотримуйтеся дієти. Не бійтеся відхиляти пропозиції, що стосуються роботи або відпочинку. Ви все надолужите, коли прийдете у норму.

Більше шарму та впевненості у власних силах, і все складеться. А якщо закрався сумнів із приводу вашої привабливості, то на корпоративній вечірці знайдеться небайдужа вам людина, яка спростує ці припущення.

Постарайтеся уникати великих угод, краще відкласти їх на наступний рік. У середу ймовірні фінансові надходження. Постарайтеся не все одразу витратити на подарунки.

 

Телець

 

Вам буде потрібен чіткий план у справах, щоб встигнути все зробити до свят. Не відкладайте на останні дні. У четвер бажано взагалі менше контактувати з людьми. П'ятниця - сприятлива для передноворічних вечірок або покупок, зокрема, подарунків. Цього тижня ви точно визначитеся, де саме і з ким зустрінете Новий рік. У вихідні не перевантажуйте себе домашніми клопотами.

Ваше самопочуття цього тижня буде достатньо стабільним. Проте, зараз не варто збільшувати навантаження - ні фізичні, ні психологічні. Більше відпочивайте, гуляйте на свіжому повітрі - але не перенапружуйтеся. Найкорисніші для вас ходьба і легкий біг. З усіма іншими видами спорту - окрім плавання - будьте обережними.

Не відставайте від стрімкого ритму життя вашого партнера. Можливий спалах нового сильного почуття або раптове посилення бажання, яке, здавалося, вже давно зникло.

У четвер доведеться брати активну участь у вирішенні буденних проблем. У вівторок можливі фінансові надходження. Важливо розумно ними розпорядитися.

Якщо вам випаде можливість бути присутнім на корпоративі, не варто втрачати контроль над собою у розпал веселощів.

 

Близнюки

 

На початку тижня вам доведеться добре попрацювати, щоб досягти бажаного результату. Однак, ви відчуєте азарт від своєї діяльності. Саме зараз можуть зародитися чудові, просто геніальні ідеї, у здійсненні яких допоможуть близькі люди. Зараз час загадувати найзаповітніші бажання.

Цього тижня не зловживайте фізичними навантаженнями. Рух - необхідний, але потрібно знати міру. Звичний комплекс вправ вранці, пробіжки або відвіду­вання спортзалу - у режимі, до якого ваш організм уже пристосувався, - але не більше. Не потрібно освоювати нові тренажери, збільшувати тривалість або інтенсивність тренувань.

Кохана людина підтримає вас у важку хвилину. Дозвольте собі прийняти від неї допомогу. Вас просто магнітом тягне одне до одного, радійте цьому взаємному тяжінню. Адже вас пов'язує щире кохання.

З'явиться можливість додаткового заробітку. У вас - чимало творчих ідей, які принесуть успіх. У четвер намагайтеся слухати, що вам кажуть, інакше ви легко можете пропустити важливу інформацію.

 

Рак

 

Цього тижня цілком імовірна досить різка зміна діяльності. При цьому абсолютно не обов'язкова зміна роботи - просто з'явиться інша тема або навіть цілий напрям, у якому ви досягнете успіху. Позитивно сприймайте допомогу колег, вона буде вельми доречною. Наприкінці цього тижня ви відчуєте раптову зміну ритму - замість напруги настане легкість, у вирішенні важливих справ відкриється друге дихання. У вихідні можуть розкритися таємниці вашого давнього минулого.

Ви будете почуватися досить непогано. Загострення будь-яких проблем зі здоров'ям зараз - малоймовірне. Якщо хочете надовго зберегти бадьорий настрій - намагайтеся більше рухатися. Корисно гуляти на свіжому повітрі, займатися йогою або танцями. Важливого значення набуває і те, як ви харчуєтеся - спробуйте відмовитися від усього зайвого. Вегетаріанство, сироїдіння, очисне голодування - варіанти, до яких можна придивитися.

При бажанні можете сміливо вирушати на пошук нових романтичних пригод. Ви їх успішно знайдете, як не дивно - досить приємні і цікаві, що навіть можуть перерости у сильні почуття.

У четвер ви отримаєте прибуток. Фінансове становище зміниться у кращий бік. Можливо, вам зроблять вигідну пропозицію про роботу.

 

Лев

 

На вас можуть зненацька впасти безліч турбот і справ. Але з'явиться шанс досягти більш вагомого становища і зміцнити свої досягнення. Винахідливість і особиста активність допоможуть добре підготуватися до свят. Постарайтеся не захоплюватися самокритикою. Не бачачи нічого навколо, ви можете засмутити докорами кохану людину. У суботу не доведеться скаржитися на настрій і самопочуття. У неділю намагайтеся не дратуватися через інших, вони того не варті.

Цього тижня не виникне жодних проблем з концентрацією уваги, аналізом інформації чи плануванням. Ваша розумова діяльність буде активною і плідною. Що не можна сказати про фізичну працю. Тут імовірні травми - причому, завдасте ви їх собі самі, через необережність. Намагайтеся не брати ріжучі та колючі предмети, остерігайтеся гарячого і не піднімайте тяжке.

Все - у ваших руках. Але перш ніж щось вирішити, продумайте все, навіть незначні дрібниці. Інакше ви ризикуєте з подивом виявити, що ваші погляди на життя можуть не збігатися з поглядами коханої людини.

Контролюйте сферу фінансів і постарайтеся позбутися ілюзії, що у вас - все успішно. Зараз не варто брати кредити і влазити у борги, вам буде складно вчасно повернути кошти.

 

Діва

 

Впевненість у своїх силах відчинить перед вами багато дверей і забезпечить успіх. Покращаться стосунки з колегами і керівництвом, що позитивно позначиться на продуктивності праці, хоча може трохи продовжити тривалість робочого дня. Постарайтеся не надто критикувати опонентів, доводячи свою правоту, якщо не хочете нажити ворогів. Друзі та близькі підтримають вас у будь-яких починах. Ігноруйте усі непотрібні дрібниці, зосередьтеся на найголовнішому, і все у вас неодмінно вийде.

Ви отримаєте чудові результати, якщо навчитеся розумно чергувати фізичні навантаження з розумовою діяльністю. Особливо актуальним є питання для тих представників знака, які працюють в офісі. Чому б вам не освоїти «методику помідора»? Вона - дуже проста й ефективна. 25 хвилин ви займаєтеся своїми справами, а наступних 5 хвилин рухаєтеся, робите зарядку, навантажуєте тіло.

Цього тижня на вас чекає приємна зустріч. Якщо ви - вільні, на передноворічному корпоративі цілком можете знайти свою долю.

У сфері фінансів встановилася рівновага, але необхідно діяти досить обережно, спираючись на добре знайомі і перевірені методи. У четвер і п'ятницю важливо не відриватися від колективу і продемонструвати лояльність керівництву.

 

Терези

 

Цей тиждень буде наповнений різноманітними подіями, тільки не поспішайте з прийняттям рішень. Може здатися, що ви заплуталися у ситуації, проте ваша нерішучість тільки ускладнить справу. Пам'ятайте, свій світ багато у чому ви створюєте самі, ставтеся до нього дбайливіше й уважніше. Наприкінці тижня можна розслабитися і повеселитися.

Цього тижня варто подбати про свою шкіру. Якщо у вас є шкірні захворювання - вони можуть давати про себе знати у найвідповідальніший момент. Лікування зараз дасть дуже хороші результати. Головне - не зволікати і не згаяти час. Не розраховуйте тільки на свої пізнання і досвід - зверніться по допомогу до фахівців. Їхні рекомендації допоможуть почуватися значно краще.

Не поспішайте, не намагайтеся вирішити все й одразу. Продемонструвавши трохи терпіння, ви зумієте підкорити серце коханої людини. І будете оточені увагою. Четвер і вівторок - дні, вдалі для зустрічей і побачень.

Фінансових надходжень наразі не передбачається, але і скаржитися на фінансове становище теж не варто. У дружній передноворічній компанії ви можете знайти могутнього покровителя. На подарунках близьким краще не економити.

 

Скорпіон

 

Тиждень, насичений приємними подіями, активний у сфері, пов'язаній із професійною діяльністю. Бажано навчитися зі своїми проблемами давати собі раду власними силами. Ви відчуєте, що необхідні керівництву і колегам, ваша думка для них - цінна. Можна очікувати на солідну премію за підсумками року. Це дозволить добре відпочити на свята.

Більше гуляйте - вашому організму необхідне свіже повітря. Намагайтеся хоча б трохи захоплювати світловий день - особливо у сонячну погоду.

Цей тиждень комусь може принести прозріння. На жаль, не найприємніше. Ті, хто схильний романтизувати образ коханої людини, можуть розчаруватися у предметі обожнювання. Утім, не факт, що це стосуватиметься саме вас. Слухайте своє серце.

Ваше матеріальне становище може значно покращитися. У вас з'явиться цікавий творчий підробіток. Ви - популярні й успішні у професійній сфері. Тож причин для занепокоєння немає.

 

Стрілець

 

Обережніше з перевантаженнями, хоча ваше завзяття заради роботи - дуже похвальне. Ваші професійні справи йдуть вельми успішно, ви впевнено стоїте на ногах. Плануючи нове, не забувайте про старі зобов'язання. У понеділок долучайтеся до роботи. Об'єктивно оцінюючи свої сили, ви успішно впораєтеся з проблемами. У середу активність та інтуїція можуть допомогти досягти високих результатів. Неділя - день, особливий для вас, коли в усьому буде щастити.

Цей тиждень не дуже підходить для трудових подвигів. Відмовтеся від участі у нових проектах, повільно, у зручному для вас темпі, завершуйте вже розпочаті. Постійно запитуйте себе - чи достатньо у мене енергії, щоб взятися за це? І якщо вам здасться, що недостатньо - відкладіть роботу на потім, поїжте, прогуляйтеся або виспіться.

Перш ніж вирушати на побачення у понеділок або вівторок, подумайте про те, на що ви сподіваєтеся. Цього тижня на вас чекає зустріч із минулим, це збурить почуття, про які ви вже й не здогадувалися.

Поїздки не тільки покращать настрій, але і сприятимуть заробітку. У вихідні варто влаштувати похід магазинами і придбати подарунки рідним і друзям. У понеділок ваша зосередженість і професіоналізм будуть оцінені належним чином.

 

Козеріг

 

Головне завдання і мета цього тижня - знайти порозуміння з іншими. Конфліктуючи, ви навряд чи зможете зробити хоч щось корисне для себе. Тиждень буде багатим на події, що дозволить запастися яскравими враженнями та посприяє здійсненню найсміливіших планів. Нові справи краще починати у середу, тоді вас супроводжуватиме удача. Постарайтеся не давати обіцянок, виконати їх буде досить складно. Найкращим відпочинком у вихідні буде нетривала подорож із сім'єю.

Ваші нерви - розхитані. Це погано позначається на вашому самопочутті. Не метушіться, опануйте себе. Будь-які засоби будуть хорошими - якщо повернуть вам душевну гармонію. Прислухайтеся до голосу інтуїції, але довіряйте і лікарському досвіду. Відвідайте фахівця. Поради професіонала допоможуть швидко повернути форму.

Більше впевненості у власних силах. Ви здатні викликати інтерес, інтригувати і зачаровувати. Якщо ви зараз - самотні, краще не сидіти вдома. Виходьте у світ, і ви, найімовірніше, зустрінете того, хто вам сподобається.

Всі заходи, вжиті у середу, сприятимуть поліпшенню матеріального становища. На понеділок бажано не планувати ділові переговори.  Постарайтеся ні з ким не сваритися і не фліртувати на корпоративі.

 

Водолій

 

Цього тижня варто орієнтуватися на власні сили. «Хочеш, щоб було зроблено добре, зроби сам». У середу близькі люди можуть відмовитися беззаперечно вам підкорятися, тому варто запастися вагомими аргументами і вмовляти, а не наказувати. У п'ятницю приємна новина змінить ваші плани - зрозуміло, на краще. У вихідні саме час прикрасити домівку до свята.

Приділіть увагу своєму хребту. Перевірте його шийний відділ - якщо ви останнім часом втомлювалися більше, ніж зазвичай, страждали від головного болю або безсоння. «Корінь» проблеми може таїтися саме тут. Пошукайте - за рекомендацією - хорошого остеопата. Уже після кількох сеансів ви помітите істотні зміни у вашому самопочутті. Корисно попрацювати над поставою. Якщо ви цілими днями сидите перед комп'ютером, робіть спеціальну «офісну» зарядку.

Середа - один із найбільш гармонійних днів, тому буде легко виправити свої колишні помилки. У суботу постарайтеся виказати більше чуйності та уваги до свого обранця. У вівторок бажано не провокувати кохану людину на конфлікт і не давати приводу для ревнощів.

Придумайте нову бізнес-ідею, щоб навіть ваш керівник зміг оцінити її. Тоді вам буде гарантована фінансова вигода. Цього тижня успіх у справах буде доволі повільним. Зате надійним.

 

Риби

 

На початку тижня ваш давній друг може дати вам цінну пораду або зробити важливу послугу. Колеги будуть підтримувати ваші пропозиції, а керівництво може нагородити премією. Четвер - вдалий для прийняття відповідальних рішень. Оцініть поточні справи і скоректуйте все так, як вважаєте за потрібне. У другій половині тижня вам варто подумати про повноцінний відпочинок від турбот.

Цього тижня головне для вас - якомога більше рухатися. Не сидіть на одному місці. Забудьте про те, що у вас є автомобіль або проїзний квиток на автобус і трамвай. Будь-які розумні відстані долайте пішки. Було б непогано почати займатися якимось спортом легкоатлетичного плану.

У стосунках із коханою людиною зараз усе складається успішно. Постарайтеся не випереджати події, запасіться терпінням - ви точно не пошкодуєте про це. Близька вам людина сама зрозуміє, що потрібно зробити і сказати, просто не варто постійно стояти у нею над душею.

На початку тижня постарайтеся роздати борги або, навпаки, нагадати про себе боржникам. У четвер добре було б мати справу тільки з надійними партнерами. При вирішенні важливих питань не звертайтеся по допомогу до посередників, покладайтеся лише на власні сили.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers