rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Здоров’я \ Як швидко знизити артеріальний тиск без медикаментів?

Артеріальна гіпертензія є однією з найпоширеніших хвороб, від якої потерпають багато людей у світі.

 

«Часто це підступне захворювання на початках ніяк не проявляється. Якщо людина не змінює способу життя (не кидає курити, продовжує їсти шкідливі продукти, мало рухається, не вчиться давати собі раду зі стресами), небезпечна недуга продовжує прогресувати», - застерігають експерти Natural Cures House, популярного американського веб-порталу, що пише на теми здоров'я і пропонує прості рішення, як покращити якість життя, зокрема, пацієнтам із хронічними недугами.

Наслідками гіпертензії можуть бути безсоння, запаморочення, судоми ніг, головний біль і висока частота пульсу. Раптове підвищення тиску може навіть спричинити смерть.

Якщо ваш кров'яний тиск перевищує 140/90 мм рт. ст., ймовірно, ви хворієте на гіпертензію. Це захворювання (у випадку прегіпертензії чи гіпертензії І стадії) можна лікувати як хімічними препаратами (таблетками, краплями), так і натуральними засобами. Порівняно з хімічними аналогами, природні ліки не викликають побічних дій. Але якщо у вас гіпертензія ІІ стадії, гіпертонічний криз, не займайтеся самолікуванням - зверніться до лікаря.

Як швидко, дешево й безпечно знизити тиск?

Метод № 1. За допомогою лимонного соку

 

Потрібні лише вода та лимон. Вичавіть сік одного лимона у склянку з водою. Найкраще випивати такий напій щодня вранці перед сніданком. Якщо у вас є проблеми зі шлунком, дванадцятипалою кишкою, - після їди у будь-який час.

Цитрусовий напій наситить організм вологою, збагатить вітамінами, розслабить кровоносні судини і захистить їхні стінки. Крім того, лимони є натуральним джерелом калію і природним регулятором натрію в організмі.

Метод № 2. За допомогою часнику

 

Одним з найкорисніших продуктів на нашій кухні є часник. Він містить сполуки сірки (діаллілдісульфід, діаллілтрисульфід та аліцин), які сприяють регуляції рівня артеріального тиску і холестерину. Ці сполуки діють як натуральний стимулятор вироблення оксиду азоту. З'їдайте два зубці на день. Найкраще - у сирому вигляді.

Метод № 3. За допомогою яблучного оцту і харчової соди

 

Вам потрібно: 1 ст. л. яблучного оцту, 1/8 ч. л. харчової соди і вода. Змішайте перші два інгредієнти з водою. Випивайте суміш двічі на день.

Яблучний оцет збагачений магнієм, калієм, кальцієм та іншими корисними для здоров'я мінералами, а також містить речовини, необхідні для захисту стінок артерій. Харчова сода регулює рівень pH і артеріального тиску.

Метод № 4. За допомогою бананів

 

Ці фрукти містять величезну кількість калію та регулюють рівень натрію в організмі. Вони є незамінним продуктом для нормалізації артеріального тиску. Двох бананів на день достатньо для підтримки здоров'я і покращення самопочуття.

 

Автор: Андрій Гелий

Джерело: «Високий Замок»

На шляху до перемоги над раком: вчимося його попереджати

Скільки можна пити вина: вчені назвали безпечну дозу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers