rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ США попередили невеликі європейські країни про небезпеку «дружби» з Росією

Росія сприймає невеликі країни на своєму західному кордоні не як дружні нації, а з точки зору власних неоімперіалістичних поглядів.

 

З такою заявою виступив, перебуваючи з візитом у Скоп'є, заступник державного секретаря США Джон Салліван, - повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Агресивні дії Росії мають на меті підрив західних цінностей свободи й демократії. Мета Росії - зашкодити національному суверенітету країн на своїх західних кордонах. Росія - не друг для невеликих країн, вона переслідує неоімперіалістичні погляди», - наголосив Салліван.

Він додав, що кремлівська влада вдається до утисків голосу опозиції у себе в країні та намагається послабити демократичні інститути в усій Європі.

«З подій у Керченській протоці ми бачимо, що Росія продовжує порушувати суверенітет і цілісність України й Грузії», - заявив заступник глави Держдепу.

У зв'язку з цим він також наголосив, що Москва намагається позбавити Македонію права самостійно визначати своє майбутнє у НАТО, чого прагне македонський народ.

Представник Держдепартаменту США також зазначив, що головна мета його візиту до Європи - це зосередити увагу на протидії зловмисному впливу Росії на суверенітет і демократію країн регіону.

Британія проводить перевірку пропагандистських програм двох телеканалів РФ

Автокефальну Українську Православну Церкву створено

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers