rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Цього тижня ви можете стати популярною особистістю, опинившись у центрі подій. Про вас будуть розповідати, на вас будуть звертати увагу. Щоправда, тут і до пліток недалеко. Відкриваються нові перспективи, як у роботі, так і в творчості. Можуть відбутися втішні події, які поліпшать ваш настрій. У п'ятницю контакти з керівництвом принесуть користь і вирішать деякі життєво важливі питання. У суботу постарайтеся бути толерантними, аби уникнути сімейних сварок.

Уникайте самолікування, особливо у випадках, коли йдеться про сильний біль або інші негативні симптоми. Нехай навіть ви точно впевнені, що знаєте все про стан свого організму, зверніться до фахівців. Дозвольте лікарю поставити діагноз і призначити лікування.

Почекайте з остаточним рішенням щодо ваших стосунків, адже ви наразі, схоже, ні в чому не впевнені. У четвер вам захочеться докопатися до істини в деяких питаннях, але далі образ одне на одного і вияснення стосунків справа не просунеться. П'ятниця - чудовий день для зустрічей, знайомств і спільних поїздок.

Корисно пошукати нове джерело заробітку. Ситуація може вимагати від вас додаткових витрат. Не вірте на слово, не забудьте підписати трудовий договір.

 

Телець

 

Цього тижня вам необхідно твердо стати на ноги і почати масштабний наступ практично на всіх фронтах. Підтримка керівництва дозволить уникнути ворожнечі й інтриг колег. У четвер вас потішать новини в особистому житті. У суботу зірки пророкують вам тотальну зайнятість: ви самі не залишите собі ні хвилини вільного часу.

Зараз - саме час відмовитися від шкідливих звичок. Хоча б від однієї! Думаю, знайдеться хоч щось, що ви хотіли б змінити. Наприклад, менше їсти шоколаду. Або перестати пити на ніч чорну каву. Вирішуйте самі, яка саме звичка шкодить вашому здоров'ю, і невідкладно почніть з нею боротися.

Вміння йти на контакт і легкість у спілкуванні - риси в характері, які будуть притягувати до вас осіб протилежної статі. У п'ятницю та суботу постарайтеся не ревнувати кохану людину без видимих причин. Та й самі будьте у ставленні до неї ніжнішими...

Ваша працездатність, рішучість й енергійність принесуть відчутні результати. Поліпшення матеріального становища можна очікувати вже у понеділок. У середу краще не брати кредити і не підписувати важливі договори, є ризик припуститися помилки.

 

Близнюки

 

Цього тижня на вас чекає романтичне побачення. Схоже, у вас - у самому розпалі роман. У четвер, коли емоційне напруження дещо спаде, може надійти інформація, яка відкриє перед вами нові перспективи і горизонти. Субота - найбільш насичений подіями день. Друзі потішать вас своєю увагою, вдало складатимуться й романтичні стосунки.

Вам необхідно провести інспекцію і викинути всю косметику та лікарські препарати, термін придатності яких закінчився. Якщо останнім часом ви помічали, що той чи інший засіб вже не має бажаного ефекту, викидайте теж. Перш ніж заповнювати полички новими тюбиками і банками, проконсультуйтеся з фахівцями.

Вас люблять, причому, пристрасно. Насолоджуйтесь запаморочливим романом, про який давно мріяли. Якщо у вас вистачить мудрості і терпіння, на вас чекає оновлення почуттів, яке допоможе встановити гармонійні взаємини з партнером.

Понеділок може принести удачу і вигідні придбання, причому, ви витратите менше коштів, ніж сподівалися (планували). У вас зараз - успішний період. Робота вас надихає і тішить, як і інші сфери життя.

 

Рак

 

На вас чекає успіх і популярність. Цього тижня ймовірне відрядження або далека поїздка. У четвер, опинившись у скрутному становищі, постарайтеся довіритися голосу інтуїції, так ви з більшою ймовірністю уникнете помилок. А ось на логіку зараз розраховувати не варто. Не потрібно турбуватися через чиїсь порожні балачки. Ніщо не повинно відволікати вас від накресленого плану, і ви досягнете мети.

Головне для вас зараз - усе ретельно обмірковувати. Не можна приймати поспішні рішення. Якщо вам здається, що ситуація того вимагає, звертайтеся до лікарів, але не лікуйте себе самі. Вибираючи програму оздоровлення, обговоріть всі нюанси з фахівцем, а краще - навіть не з одним. Поговоріть із друзями. Вони морально підтримають, а це - не так уже й мало.

Якщо ви залишите у спокої свою принциповість і перестане перебільшувати недоліки коханої людини, вашим стосункам нічого не загрожує. Ваш обранець здивує і потішить вас.

Цього тижня серйозних змін у рівні доходу не очікується, однак, ви зможете просунутися кар'єрними сходами і попрацювати на майбутнє. Можлива матеріальна підтримка з боку близьких. У середу постарайтеся бути особливо уважними і не спізнюватися на роботу.

 

Лев

 

Здається, у глибині душі ви розумієте, що самі себе вводите в оману. Придивіться уважніше до ділових партнерів і колег. Чи не занадто ви їм довіряєте? Незважаючи на труднощі, вам вдасться рухатися вперед, намацувати й обходити приховані перешкоди. У п'ятницю не варто метушитися і затівати справи, що вимагають часу і зусиль. Будьте терплячими до помилок і недоліків інших, шукайте компроміси.

У найближчі дні будьте уважнішими до стану свого шлунка. Можуть виникнути проблеми через підвищену кислотність. Ймовірні й інші неприємності, особливо якщо ви неправильно харчуєтеся. Постарайтеся налагодити свій режим. Було б корисно поговорити з дієтологом.

Ви будете просто заворожувати осіб протилежної статі! Але перш ніж зважитися на романтичну пригоду, подумайте, чи не зруйнуєте ви цим новим захопленням серйозні й усталені стосунки. Четвер і неділя - вдалі для зустрічей і побачень.

У вівторок не бажано вплутуватися у фінансові авантюри, насамперед ті, які обіцяють миттєвий результат, виграш або надзвичайний прибуток. Постарайтеся не забувати про друзів і сім'ю, навіть якщо у вас - багато роботи.

 

Діва

 

Цього тижня вам буде необхідно утриматися на високому професійному рівні, навіть якщо ваші думки спрямовані зовсім в інше русло. Впевненість у своїх можливостях і послідовність у діях допоможуть завоювати прихильність колег і зміцнити добрі стосунки з керівництвом. Постарайтеся не завантажувати друзів своїми проблемами. У другій половині тижня ви будете у хорошій формі і зможете завершити розпочаті справи.

Ви ніяк не могли знайти вирішення проблеми, яка стосувалася поліпшення вашого здоров'я? Тепер ви можете істотно просунутися вперед. Однак, не поспішайте надавати перевагу новим методикам або застосовувати лікарські препарати. Спочатку обговоріть ситуацію з лікарем, який ознайомлений з вашим діагнозом. Щось робити варто тільки після схвалення лікаря-фахівця.

Ваші стосунки дедалі більше нагадують військові маневри, що переходять у баталію. Зупиніться! Вивісивши білий прапор перемир'я, ви нічого не втрачаєте, зате у вашої пари зникне багато проблем. Ви ж - не вороги.

У середу можливі обмани і прорахунки при укладанні банківських договорів, тому намагайтеся нічого серйозного не планувати. П'ятниця принесе конструктивні пропозиції від колег, не варто ухилятися від нарад.

 

Терези

 

Цього тижня ви можете стати об'єктом підвищеної уваги. Не дозволяйте страху і зайвій скромності перешкодити вам отримати з цього всю можливу вигоду. Не намагайтеся вказувати іншим, що їм робити. Можливо, в середу під тиском обставин ви зміните свою точку зору. Сім'я може очікувати від вас занадто багато, не беріть все близько до серця.

Найбільш уразливим органом буде шлунок. Якщо ви не подбаєте про зменшення навантаження на нього, то будете досить часто страждати від сильного болю у животі. Зараз не можна займатися очищенням організму - це занадто серйозний стрес для нього. Не їжте жирне, гостре, мариноване, будьте обережнішими зі соусами і спеціями. Найкраще меню - каші, бульйони, відварені або запечені фрукти й овочі.

Ваша любов потребує оновлення та творчого підходу. Спробуйте просто подарувати себе коханій людині без усяких умов. Вам необхідно бути поруч і щиро поговорити.

У вас є шанс досягти успіху у фінансовій сфері. У вас можуть з'явитися нові цікаві ідеї, пов'язані з бізнесом. У четвер будьте обережними, зберігайте ваші фінансові справи у таємниці. У суботу, можливо, доведеться попрацювати.

 

Скорпіон

 

Цього тижня може різко зрости ваша активність, що позитивно позначиться на всіх ваших справах. Для того, щоб успішніше давати собі раду зі складними завданнями, постарайтеся їх розпланувати на весь тиждень наперед. У середу впорядкуйте свій спосіб життя, не втягуйтеся у вир чужих проблем. Вихідні - вдалі для поїздок. У понеділок бажано уникати метушні.

Знайдіть кілька хвилин часу, станьте перед дзеркалом і критично огляньте себе з голови до п'ят. Чи подобається вам те, як ви виглядаєте? Можливо, вас не влаштовує наявність зайвих кілограмів на талії, припухлості під очима або здається, що шкіра виглядає недостатньо свіжою... Якщо ви почнете працювати над вирішенням якоїсь проблеми, то дуже скоро впораєтеся з нею. Не упустіть хороший момент.

Постарайтеся продемонструвати терпіння і розуміння у ставленні до близької людини. Зірки обіцяють вам нове цікаве знайомство, легкий, приємний флірт.

Уважність і зосередженість, а також креативні ідеї - гарантія того, що ви не упустите своєї вигоди, отримаєте прибуток і підвищите свій авторитет. Субота - сприятливий день для покупок. У вівторок на вас може очікувати премія або кар'єрне зростання.

 

Стрілець

 

Цього тижня вам може бути складно перемикатися з вирішення своїх проблем на проблеми інших. Не варто плутати роботу і дружбу: можна легко залишитися і без бізнесу, і без друзів. У вихідні проведіть більше часу зі сім'єю. У вівторок постарайтеся не спілкуватися з людьми, які не викликають у вас симпатії.

Подбайте про здоров'я серцево-судинної системи. Їжте продукти, багаті жирними кислотами. У салати можна додавати авокадо, звичне м'ясо замінити рибою - сьомгою або лососем. Важливі фізичні навантаження - вони повинні бути помірними, але регулярними. Постарайтеся відмовитися від використання ліфта; проходьте пішки першу й останню зупинки на маршруті робота - домівка.

Ймовірна випадкова зустріч з дуже привабливою людиною, яка може не на жарт зацікавити вас. Але не поспішайте одразу ж забувати про вже сформовані романтичні стосунки. Все може виявитися значно складнішим, ніж здається.

Не шкодуйте коштів на подарунки своїм близьким, вам повернеться більше, хоча, можливо, і не в матеріальній формі. Тим більше, що зірки і так обіцяють стабільний дохід.

 

Козеріг

 

Початок тижня може бути досить напруженим, тому запасіться терпінням і не робіть рішучих кроків. Середа - сприятлива для зав'язування нових знайомств. Великий шанс знайти кошти для реалізації своїх ідей. У п'ятницю ви будете відчувати підтримку інших. Вірогідні позитивні зміни на роботі. Постарайтеся у вихідні відновити витрачені сили.

Постарайтеся цього тижня їсти більше фруктів, насамперед, багатих на такі мікроелементи, як калій і магній. Можна додати у раціон і сухофрукти. Пам'ятайте, що солодке, алкоголь і сечогінні препарати перешкоджають засвоєнню магнію, а міцний чай, кава виводять магній з організму.

Ваші стосунки з коханою людиною - досить заплутані. Але якщо ви утримаєтеся від взаємних претензій і критики, то вчините дуже мудро. Неділя може бути найромантичнішим днем тижня.

Не варто погоджуватися на привабливі фінансові пропозиції від не надто знайомих людей, вірогідні, проблеми й обман. Будьте обережними з чужими коштами і намагайтеся не робити великих імпульсних покупок. Потрібно все продумати і порівняти ціни.

 

Водолій

 

Цього тижня з'явиться шанс вирішити суперечності, які турбували вас. Але для цього буде потрібен розумний компроміс з вашого боку. У середу варто показати свої таланти в усій красі. Їх не зможуть не помітити. Четвер може засмутити вас дрібними неприємностями, але це - плата за відсутність великих проблем. У вихідні постарайтеся навести лад і розкласти все на полички - як у помешканні, так і в думках та почуттях.

Вам обов'язково потрібно висипатися. Чим більше часу ви проведете в обіймах Морфея, тим краще будете себе почувати. Зірки нагадують, що при цьому корисніше рано вставати і не пізніше, ніж о 10 годині вечора налаштовуватися на сон. Якщо ви звикли вважати себе «совою» - спробуйте змінити свій режим дня. Найімовірніше, вже через кілька днів ви помітите покращення настрою і фізичної форми.

У стосунках з вашою половинкою можливі певні складнощі. Не будьте впертими у своїх помилках. Не маєте рації, найімовірніше, саме ви. Не погіршуйте ситуацію, особливо з п'ятниці до неділі.

Фінансові обмеження можуть помітно перешкоджати реалізації ваших планів. Підійдіть до ситуації з іншого боку, і вирішення проблеми знайдеться швидко і безболісно. Обходьте десятою дорогою магазини, які вам наразі не по кишені.

 

Риби

 

Не бажано метушитися і поспішати, пливучи проти течії. Ви тільки даремно витратите сили. На роботі поводьте себе розумно, продумуйте кожну дрібницю, і тоді все вийде. У вівторок краще не потрапляти на очі керівництву, щоб уникнути конфліктної ситуації. Четвер - чудовий день для дружніх і романтичних почуттів. Багато подій другої половини тижня можуть закручуватися навколо сімейного вогнища, приємних клопотів, з цим пов'язаних, а також навколо господарських і побутових питань.

Будьте обережнішими з молочними продуктами. Порівняно безпечним для вас є сир - у невеликій кількості. Все інше краще на деякий час викинути з раціону. Інакше різко підвищується ймовірність виникнення проблем зі шлунком і кишківником. Якщо вас турбують нирки - правильніше відмовитися і від сиру теж, і повністю вилучити з меню тваринний білок.

Ви будете просто чарівними у ці дні. Цим варто скористатися. Ваші ідеї та плани можуть отримати підтримку у кого завгодно, варто цій людині поглянути на вас. Ймовірно, що ви зможете налагодити контакти, але, швидше, ділові, ніж романтичні.

Цей тиждень - стабільний у фінансовому плані. У першій половині вірогідні незначні фінансові надходження. У середу будуть вдалими ділові зустрічі, у п'ятницю - справи, пов'язані з нерухомістю.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers