rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Створили розумну куртку, яка сповіщає про втрату смартфона

Створили розумну куртку, яка сповіщає про втрату смартфона

 

Компанії Google і Levi's створили розумну куртку, яка у випадку втрати смартфона сповіщає про це свого власника.

Про це повідомляє The Verge.

Як зазначається, функція під назвою Always Together пов'язує смартфон та розумну куртку і надсилає користувачеві повідомлення, якщо відстань між предметами сильно збільшилася. Наприклад, це може статися, якщо користувач залишить смартфон в автобусі.

При втраті телефону рукави куртки починають блимати та вібрувати. У розумну куртку вже вбудована функція пошуку телефону, при активації якої смартфон починає дзвонити на повній гучності.

Крім того, розробка Google і Levi's підтримує сенсорне введення, яке дозволяє керувати музикою та навігатором на смартфоні.

Вартість такої куртки становить $350. Її можна придбати в онлайн-магазині Levi's.

 

Voyager вдруге в історії вийшов у міжзоряний простір

 

Космічний апарат «Вояджер-2» вийшов у міжзоряний простір. Це - другий в історії випадок, коли зонд покинув межі геліосфери.

 Title 

Про це пише «Громадське».

«Вояджер-2» нині перебуває на відстані у понад 18 мільярдів кілометрів від Землі. Оператори NASA досі мають зв'язок з апаратом, але інформація з нього стала надходити повільніше. Тепер, аби отримати дані з зонду, потрібно приблизно 16,5 години. Для порівняння, світло Сонця доходить до поверхні Землі за 8 хвилин», - йдеться у публікації.

Першим в історії зондом, який вийшов у міжзоряний простір, став «Вояджер-1». Це відбулося у 2013 році.

 

Американська соцмережа купила стартап українця за $8 мільйонів

 

Американська компанія Snap купила команду з 5 провідних фахівців і права на всі технології українського стартапу Teleport Future Technologies.

Угода була підписана в лютому 2018 року і в листопаді повністю виконана. Сума угоди склала близько $8 млн. Про це повідомляє LIGA.net.

Teleport прославився однойменним додатком, яке забарвлює волосся в різні кольори. Він поставив рекорд в українському, російському та білоруському App Store, набравши понад 1 мільйон завантажень за першу добу після релізу. Він більше, ніж тиждень посідав перше місце у магазинах додатків.

Проект створив тоді ще 19-річний одесит Владислав Уразов. Він разом зі своїм партнером Богданом Матвеєвим зібрав команду з 30 осіб з різних країн, зокрема, України, Франції, Англії та Росії. Стартап залучив $1 млн інвестицій і розвивав внутрішню технологію визначення об'єктів на фото і відео.

Таким чином, одесит став доларовим мільйонером, маючи 20 років.

Snap не вперше купує команду з українським корінням. У 2015 році американська соцмережа купила одеський стартап Looksery. За чутками, сума угоди склала $150 млн.

Ілон Маск і конкуренти, або Як розвивається космічний туризм?

5G, автопілот Tesla та камера, що слідкує за вашою соціалізацією Огляд технологічних інновацій

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers