rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Як виглядати стильно і не змерзнути взимку?

Найхолодніший сезон року вже настав, тому головним гардеробним питанням стає верхній одяг. Куртка чи пальто? Який крій і склад повинна мати річ, аби зігрівати нас і, водночас, виглядати стильно?

 

Зима - ідеальний час для створення цікавих образів, тому в чоловічому гардеробі повинно бути місце і для теплої куртки, і для стильного зимового пальта!

Цього року з'явилось досить багато цікавих варіантів зимових образів - їх ми і розглянемо.

Куртка

 

Серед усього розмаїття виробів дуже важливо знайти такий варіант, який личитиме до вашого стилю життя найбільше. Куртка повинна бути не тільки практичною і теплою, але й добре поєднуватися з повсякденним одягом.

Актуальними впродовж холодного сезону будуть куртки у стилі мінімалізм. Прямий крій і стримані відтінки темних кольорів личитимуть до будь-якого образу, навіть класики. Якщо ж ви - не прихильник класичного стилю, то сміливо вибирайте куртку яскравого кольору. Проте, пам'ятайте: яскрава куртка буде виглядати ефектнішою, якщо це все-таки буде один колір, а не декілька. При цьому крій має бути простим: багато кишень чи металевих замків уже конкурують з яскравим кольором - це все разом виглядає «too much».

На верхньому одязі економити не можна! Від складу куртки залежить ваш комфорт і тепло взимку.

Для пошиття курток відомі бренди використовують натуральні, якісні матеріали. Найчастіше вони мають власне виробництво термолайту і холофайберу, характеристики якого близькі до пуху. Якщо ж ви надаєте перевагу справжньому пуху, то обов'язково переконайтесь, що склад куртки містить саме його, а не пір'я.

У цьому сезоні особливо актуальними є куртки, зовнішня тканина яких нагадує пальто - це надає презентабельного вигляду. Проте, при виборі такого одягу необхідно переконатись, що тканина є водонепроникною.

Вже декілька сезонів найпопулярнішим елементом як курток, так і пальт є хутро. Воно у чоловічому гардеробі стає дедалі виразнішим, а образи з ним - зухвалішими і сміливішими.

Найчастіше його використовують для декору капюшона або коміра. Однак, хутро має не лише естетичну функцію - така вставка у верхньому одязі чудово захищає від холодного вітру та снігу.

  Title

Пальто

 

Пальто - одна з базових речей у гардеробі. Чоловік у пальті завжди виглядає елегантно.

Класичні чоловічі тренди не залежать від модних рішень і незвичайних новинок. Серед стильних бестселерів можна сміливо назвати двобортне пальто.

Порівняно з важкими дублянками й об'ємними пуховиками пальто вирізняється, насамперед, своєю легкістю. Воно - зручне і не сковує рухів. При цьому від холоду пальто захищає не менш ефективно, ніж інший зимовий верхній одяг.

У моделях чоловічих пальт важлива спокійна гама кольорів і простий крій. Популярними кольорами є чорний, темно-синій і сірий, але найстильнішим варіантом цього сезону є пальто у клітинку.

Зимове пальто відрізняється від демісезонних моделей також наявністю утеплювача. Тут йдеться як про теплу підкладку, так і про хутряний комір або капюшон.

Щоб пальто було комфортним, вибирайте модель, яка ідеально підійде до ваших параметрів та стилю життя.

Насамперед, пам'ятайте, що зимове пальто повинно захищати від холодів. Важливий момент - вибір тканини. Найкращими варіантами традиційно вважаються шерсть та кашемір. До того ж, якісне вовняне пальто створює привабливий силует, роблячи фігуру більш мужньою.

Ще один важливий фактор - те, як ви виглядаєте у своєму пальті. Зимове пальто має закривати більшу частину тіла, рятуючи вас від вітру і холоду.

І останній, проте, не менш важливий фактор, - вибирайте зимове пальто на розмір більше, ніж демісезонне. Це потрібно для того, аби в особливо холодні періоди можна було одягнути під нього теплий в'язаний светр. Пальто не повинно занадто щільно облягати вас у плечах, ваші рухи мають бути вільними. Найкраще, аби лінія плечового шва виходила за край плеча, - це допоможе вам виглядати стрункими й елегантними.

Чоловічі зимові пальта чудово личать до будь-якого образу. Не обов'язково комбінувати його винятково з класичним одягом. Строгі штани зі «стрілками» сміливо можна замінити простими однотонними джинсами будь-якого кольору або теплими штанами простого крою.

У холодну зимову погоду необхідно також подбати про підбір теплих светрів і джемперів, які ви одягатимете під пальто.

Title  

Аксесуари

 

Одним з найстильніших зимових аксесуарів у цьому сезоні є рукавиці. «Голі руки - не в моді», - наголошують дизайнери і пропонують чоловікам величезний вибір найрізноманітніших рукавичок. У тренді - фактично будь-які фактури і рішення - від затишних в'язаних, аристократичних замшевих і оксамитових до стильних рукавичок з лакової чи матової шкіри.

Обов'язковим аксесуарами взимку є головні убори і шалики!

  Title

Здається, дизайнери вирішили надолужити все, що упустили протягом минулих сезонів. На подіумах були презентовані шалики різноманітних форм і фактур - від в'язаних до шовкових. У тренді - або маленький шалик, або просто карикатурно величезний. Шалик може бути основним колірним акцентом або стати непомітним, подібним за тоном до пальта.

Щодо фактур, то в тренді - в'язані, трикотажні і навіть хутряні шалики, якими можна доповнювати будь-який образ - від смарт-кежуал і спорт-шику до лаконічного ділового стилю.

Взимку нелегко виглядати стильно, адже погода - непередбачувана: дощ, сніг, мороз - ніколи не знаєш, що очікувати завтра. Проте, очевидним є те, що зима - зовсім не причина, щоб відмовлятися від улюблених речей і цікавих колаборацій в образах. Сподіваюсь, мої поради допоможуть вам виглядати модно і не дадуть замерзнути!

 

Автор: Христина Яковів, стиліст

Джерело: «Егоїст» 

Тренування спини. Частина 2

Яка зброя найкраще підходить для захисту будинку?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers