rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Викладач Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка Олександр Григор’єв потребує допомоги!

Слухачі Ukie Drive Radio добре пам'ятають ведучого передачі «Проблеми мови» Олександра Григор'єва. З прикрістю змушені повідомити, що цей чудовий фахівець потребує термінової допомоги на дорогу операцію на серці.

 

Кафедра мови та стилістики Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка звертається до небайдужих людей із проханням допомогти зібрати кошти на лікування їхнього колеги - викладача Олександра Григор'єва.

«Наш колега Олександр Миколайович Григор'єв, старший викладач, потребує невідкладної складної операції», - йдеться у повідомленні кафедри.

Олександр Григор'єв народився 8 березня 1959 року, в місті Кіровоград. У 1981 році закінчив філологічний факультет Київського державного (тепер національного) університету імені Тараса Шевченка. Із 1983 до 1990 років працював редактором відділу прози у видавництві «Радянський письменник». 27 році віддав кафедрі мови та стилістики Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. У 1995-1997 роках викладав українську мову в Ягеллонському університеті (м. Краків, Польща). У 2006-2007 роках викладав українську мову та стилістику в Університеті міста Белград (м. Белград, Сербія).

Працював літературним редактором у тижневиках «Українське слово», ПІК («Політика і культура») «Український тиждень», на телеканалі «Студія 1+1» (програма «Сніданок з 1+1», ТСН, «Перший мільйон»), на «Громадському радіо». У 1994-1995 роках - автор рубрики з популярного мовознавства «Мова про мову» на сторінках газети «Українське слово».

Автор підручника з української мови, а також словника абревіатур та скорочень української мови.

Кошти на лікування Олександра Григор'єва можна надіслати на картку «Приватбанку»: 4149 6293 8029 1625

Не будьмо байдужими!

Підрядник IКЕА із Закарпаття Ірина Мацепура: «Лісова галузь, як і велика частина України, досі живе в моделі розслабленої соціалістичної економіки»

Дружківка можливостей

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers