rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ «Визначати справжнього Українця…»

У Світовому Конгресі Українців відбулася важлива подія: змінилося керівництво цієї авторитетної, всесвітньовідомої організації, що координує діяльність світового українства.

 

Що особливо приємно підкреслити - це відбулося на святій українській землі в пам'ятні дні відзначення 85-х роковин Голодомору 1932-1933 рр. в Україні.

Про роботу СКУ в ті дні наш часопис уже повідомляв у матеріалі нашого багаторічного автора Аскольда Лозинського, котрому ми шанобливо поступилися першістю у висвітленні цього вікопомного заходу.

Але тепер настав і наш час привітати нове керівництво СКУ і познайомити читачів газети з цими непересічними українцями.

Третім заступником Президента СКУ обраний Андрій Футей, другим - Анна Кісіль, першим - Стефан Романів.

А посаду Президента СКУ 27 листопада цього року Конгрес СКУ довірив Павлові Ґроду.

Усі обрані, так само, як члени інших керівних органів СКУ - Виконавчого комітету, Ради директорів, Наглядового комітету СКУ - відомі у світовому українстві особи.

Щодо новообраного лідера СКУ, то дозвольте представити його читачам трохи детальніше.

Павло Ґрод є українцем з Канади, де він протягом десятиріччя очолював Комітет українців Канади (КУК).

На цій посаді Павло Грод зробив багато, щоб уряд Канади не випускав з поля зору українські питання, в якій би формі вони не виникали в той чи інший проміжок часу.

Успішність діяльності пана Павла зумовлюється і різносторонньою серйозною освітою, яку він отримав у Торонтському університеті.

Павло Ґрод є бакалавром політичних наук, бакалавром права, магістром ділового адміністрування, членом юридичного товариства Верхньої Канади.

Тож можемо сказати, що він є політологом, юристом, адміністратором, громадським і політичним діячем. До того ж, Павло Ґрод - ще й бізнесмен та топ-менеджер - адже є одним із засновників та президентом енергетичної компанії Rodan Energy Solutions, яка пропонує інноваційні рішення для заощадження електроенергії та підвищення надійності енергосистем для промисловості.

  Title
  Павло Ґрод – Президент СКУ

Як бачимо, в його бізнесі велика частка наукоємності, що не дивно для такого інтелектуала, як Павло Ґрод.

Декілька років тому в розмові з відомим українським журналістом Романом Вінтонівим (його творчий псевдонім - Майкл Щур), пан Павло сказав: «Ми дійсно в серці маємо Україну, і ми готові вкладати все, що можемо, щоб розвивати цю державу, нашу Батьківщину».

А на питання ведучого про роль українців у світі Павло Ґрод трохи таємниче заявив: «Є план». І згодом додав: «Є план, щоб українці помаленьку перебирали на себе всі структури, щоб українці контролювали світ».

У таку от ложу потужних українців під час цієї розмови пан Павло запросив і пана Вінтоніва, чим помітно того потішив.

А один з Інтернет-користувачів під ніком lokmard lokmardson настільки надихнувся планами Павла Ґрода, що прокоментував цю розмову експансивним вигуком: «Хто ми? - Українці!!! Що нам потрібно? - Світове панування!!!».

Павло Ґрод сказав: «Ми, як українці, мусимо зрозуміти: якщо ми хочемо бути сильним народом, то мусимо визначати справжнього Українця не за паспортом і не за місцем народження, а за любов'ю до України».

СКУ свого справжнього Українця визначив 27 листопада 2018 року. Любові до України йому не позичати.

Ще до свого обрання Президентом СКУ Павло Ґрод сказав: «Наша роль - бути комунікаторами між урядами світу та Україною». Тепер у пана Павла ще більше повноважень і можливостей для цього.

Колектив часопису «Час і Події» та радіо «Ukie Drive» щиро вітає Павла Ґрода і всіх новообраних членів керівництва СКУ з високою довірою світового Українства.

Зичимо успіхів і нових звершень у справі координації діяльності українців цілого світу на благо України-матері!

І запрошуємо до спілкування з нашими читачами та слухачами.

Глен Грант: «Путін збирається вторгнутися в Україну. Він ще не готовий. Але є чіткі дані про його підготовку»

Чи завмерла Україна в тривожному очікуванні?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers