rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ США пообіцяли «підвищити ціну» для РФ, якщо українських моряків не звільнять

Американська адміністрація рішуче налаштована вжити нових заходів покарання стосовно Росії, якщо вона продовжить утримувати у полоні українських моряків і кораблі, захоплені в Керченській протоці.

 

З такою заявою виступив у вівторок високопоставлений представник адміністрації США під час брифінгу для журналістів, - повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Думаю, росіяни отримали це повідомлення (щодо звільнення українських кораблів і моряків - ред.), але якщо вони цього не зроблять, то нехай знають, що допоки вони утримують членів (українських - ред.) екіпажів, ми продовжимо підвищувати їм ціну», - підкреслив представник американського уряду.

Він ще раз наголосив, що РФ повинна звільнити екіпажі й повернути кораблі, «і це - не та річ, яку ми пропустимо повз нашу увагу».

Нагадаємо, США, НАТО, Європейський Союз виступили з категоричною позицією, засудивши Росію за новий акт агресії в Чорному морі та блокування Азовського моря й закликали негайно звільнити захоплені українські кораблі і членів екіпажів.

 

Україна має право визнавати захоплених моряків військовополоненими, – Джордж Кент

Іллінойс відсвяткував 200-річчя приєднання до США

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers