rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Як святкують Різдво у світі, можна буде побачити в офісі Pappas у Чикаго

Понад 90 різдвяних ялинок та релігійних експонатів, що показують різні традиції святкування Різдва та аналогічних свят в інших культурах, з'являться у центрі Чикаго, а саме в офісі Maria Pappas, скарбника округу Cook.

 

Акція під назвою «Christmas Trees from Around the World» відбувається в офісі Pappas уже 15-й рік поспіль. На виставці буде продемонстровано різдвяні деревця, прикрашені членами етнічних та релігійних громад, аби продемонструвати особливості їхньої культури. Також на виставці буде облаштовано вифлеємську яскиню, де народився Ісус Христос, показано афро-американську кінару Kwanzaa, індуїстську молитовну тарілку, єврейську менору, атрибути мусульманського свята Рамадан та ін.

Кінара - свічник, який використовують під час святкування свята Кванзаа у США. Під час тижневого святкування Кванзаа в кінару ставлять сім свічок. Kwanzaa - свято, яке протягом тижня відбувається в США та інших країнах африканської діаспори в Америці, свідчить про африканську спадщину в афро-американській культурі. Сім свічок на кінарі символізують сім принципів Кванзаа.

Менора - золотий семисвічник, який, згідно з Біблією, розташовувався в Скинії Зборів під час поневіряння євреїв пустелею, а потім і в Єрусалимському храмі до моменту руйнування Другого Храму. Є одним з найдавніших символів юдаїзму та єврейських релігійних атрибутів.

«Різноманітність є однією з чудових сильних сторін Чикаго. Це - дуже добре, коли люди об'єднуються, - вважає Pappas. - Ми бачимо цю єдність у тому, як різні етнічні групи прикрашають дерева для того життєво важливого свята».

Дерева прикрашені не тільки різдвяними іграшками, позліткою та вогнями, але і зображеннями тварин, квітами, фруктами, кулями, свічками, тарілками, човнами, зірками, прапорами, ляльками та іншими предметами.

Виставка діятиме з 26 листопада до 2 січня 2019 року у кімнаті № 112 адміністративної будівлі округу Cook за адресою: 118 N. Clark St., Chicago.

На виставці будуть презентовані експонати, що ілюструють традиції афро-американських країн, Албанії, Вірменії, ассірійських країн, Австралії, Австрії, Багамських островів, Бангладеш, Барбадосу, Білорусі, Бельгії, Белізу, Боснії та Герцеговини, Бразилії, Болгарії, Канади, Коста-Ріки, Коморських островів, Коста-Ріки, Куби, Чехії, Данії, Домініканської Республіки, Еквадору, Єгипту, Ель-Сальвадору, Англії, Естонії, Ефіопії, Фінляндії, Франції, Німеччини, Греції, Гватемали, Гаїті, Гаваїв, Гондурасу, Угорщини, Індії, Ірану, Ірландії, Італії, Ямайки, Японії, Йорданії, Косово, Лаосу, Лівану, Литви, Латвії, Люксембургу, Македонії, Мексики, Індонезії, Непалу, Нідерландів, Нової Зеландії, Нігерії, Північної Ірландії, Норвегії, Пакистану, Панами, Перу, Філіппін, Польщі, Пуерто-Рико, Румунії, Шотландії, Сенегалу, Сербії, Словаччини, Словенії, Іспанії, Швеції, Швейцарії, Сирії, Тайваню, Таїланду, Уругваю, В'єтнаму, Венесуели, Уельсу та ін. Також на виставці будуть представлені й українські традиційні елементи Різдва.

Збереження пенсійних фондів – Free refill

Збереження пенсійних фондів – Free refill (Додаток – Options)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers