rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Удача супроводжуватиме вас багато в чому. Деякі представники цього знака зможуть змінити місце роботи або зустріти своє кохання. Ви відчуєте прилив сил і впораєтеся з усіма справами. Єдине, від чого варто утриматися, то це від участі у нових проектах. Постарайтеся дотримуватися старих, перевірених шляхів.

Найімовірніше, у вас не буде проблем з апетитом. Навпаки, може виникнути зворотна ситуація – ви будете частіше відчувати голод. Вам потрібно стежити за кількістю спожитих калорій – інакше трохи пізніше на вас чекає неприємний сюрприз. Пийте більше води; відмовтеся від мучного і солі. Вуглеводи дозволені строго до полудня – і не пізніше.

Схоже, вас охопило високе почуття, радійте цьому дару долі. Бережіть кохану людину і намагайтеся більше створювати, ніж руйнувати. Вчіться чути одне одного.

Будь-який ризик цього тижня може бути невиправданим. Постарайтеся бути економнішими, витрачайте тільки на найнеобхідніше. І пам’ятайте, багатство з неба не падає. Його треба заробляти.

Телець

 

Намагайтеся не витрачати дорогоцінний час даремно. Все задумане може здійснитися, якщо ви спокійно і чітко будете робити свою справу. Перш ніж скласти план дій, варто перевірити надійність тих, кому ви маєте намір довіритися. У другій половині тижня ви можете відчути, що в особистому житті назрівають проблеми. Постарайтеся щиро поспілкуватися. Почуття такту і чарівність дозволять вам впоратися з поставленими завданнями.

Якщо хочете зберегти здоров’я – щодня бувайте на сонці. Півгодини – це не дуже багато, але все ж краще, ніж нічого. Якщо ж у вас є можливість піти у відпустку і поїхати на південне море – обов’язково скористайтеся нею. Їжте помаранчеві та жовті фрукти й овочі.

Ваші прагнення увінчалися успіхом. Поруч з вами – той, хто вам потрібен. Однак, тепер вам важливо навчитися йти на компроміси, враховуйте інтереси коханої людини.

Краще дозволити собі одне велике придбання, ніж розкидатися на дрібниці. У середу ймовірні фінансові надходження. У п’ятницю будьте обережнішими з грошима, угода, яку вам пропонують – сумнівна. Ще раз все проаналізуйте.

Близнюки

 

Цей тиждень обіцяє бути емоційно насиченим і багатим на події. Ви зможете досягти мети, отримати прибуток і знайти кохання. Фортуна посміхнеться вам у найнесподіваніший момент, а це обіцяє виконання давніх, вже майже забутих бажань. У четвер на вас чекає пристрасне побачення. У суботу ви добре повеселитеся на дружній вечірці. Будьте добрішими до своїх близьких, покажіть їм, як ви їх цінуєте і любите.

Для вас зараз важливо прислухатися до власної інтуїції. Так, рекомендації лікаря – важливі. Але якщо вам щось здається підозрілим або неправильним – не соромтеся озвучити це. Спробуйте разом з фахівцем знайти потрібний альтернативний варіант. Якщо відчуваєте, що не виходить – проконсультуйтеся з кимось іще. Вам необхідно вірити у те, що робите.

Тиждень – багатий на романтичні зустрічі. Вони можуть легко закрутити вам голову. Особливо вдалими і сповненими пристрасті побачення будуть у четвер і п’ятницю. Ви маєте всі шанси насолодитися великою кількістю вражень.

У понеділок ймовірні фінансові надходження. У вівторок вас можуть потішити цікавими пропозиціями. Ваші зусилля і нові ідеї будуть оцінені. Фінансова стабільність цього тижня вам забезпечена. Задумайтесь над необхідними покупками для сім’ї.

Рак

 

Тиждень обіцяє чимало приємних подій. Однак, чи вистачить у вас на все це сил? Більше відпочивайте, раніше лягайте спати. Можливі кардинальні зміни на роботі, які піднімуть вас на новий професійний рівень. У середу зумійте визнати свої помилки, впертість поставить вас в дуже незручне становище. Неділя – вдалий день, щоб взяти собі хатню тваринку.

Ви можете захворіти, якщо не будете уважними до свого здоров’я. Зміцнюйте імунітет – просуваючись уперед маленькими кроками. Корисно більше гуляти – обов’язково одягаючись згідно з погодою. Можна застосовувати комплексні вітаміни. Прислухайтеся до сигналів свого організму – і не соромтеся звертатися до лікаря, якщо вас щось турбує.

Цього тижня найбільш комфортним для вас станом буде усамітнення. Подумайте про майбутнє, мрійте, будуйте плани. Постарайтеся погасити негативні емоції. Незабаром на вас чекає новий роман.

Тиждень буде успішним у фінансовому плані. Напружений день тижня – середа, можливі марні зусилля і витрати. А ось четвер обіцяє бути днем, сприятливим для ділової активності.

Лев

 

Непогано було б навести порядок і в паперах, і в голові, і в особистих стосунках. Бажано зберігати емоційну рівновагу і не дратуватися через дрібниці. Будуть вдалими поїздки і відрядження. Можлива далека подорож, яка дозволить досягти успіху в справах або сприятиме зміцненню вашого здоров’я. У суботу підіть із друзями у лазню або хоча би в кіно.

Особливої уваги потребуватиме спина і шия. Це особливо необхідно тим, хто дотримується сидячого способу життя. Корисно робити вправи на гнучкість. Якщо останнім часом ви відчували біль або страждали від неприємних поколювань у хребті, спочатку запишіться на прийом до лікаря. Фахівець допоможе вам скласти комплекс, що підходить саме вам або скерує вас у групу ЛФК.

Ваші почуття зазнають деяких змін. Не бійтеся, вони – на краще. Спільна з коханою людиною мета не тільки приведе до успіху, але і допоможе знайти нові точки дотику. Четвер – вдалий час для відвертої розмови.

Фінансове становище нарешті починає вас тішити. Можна зітхнути спокійно і не обтяжувати себе латанням бюджетних дір. Ваша рішучість і ділова активність дозволять досягти ще більшого успіху. У середу ймовірні фінансові надходження.

Діва

 

Понеділок здивує вас непередбаченими поворотами подій, які розкриють ваші найкращі риси. У вівторок доведеться екстрено вирішувати накопичені проблеми. Планомірно рухайтеся до мети, тоді вона стане досяжною. У п’ятницю можливі зміни, до яких ви психологічно не підготовлені. Однак, панікувати не варто, ви впораєтеся. У суботу не потрібно перевтомлюватися, відпочивайте, а не намагайтеся переробити всі домашні справи.

Найімовірніше, ваше самопочуття не викличе жодних побоювань. Якщо ви все ж хвилюєтеся з приводу стану свого організму – зараз можна пройти обстеження. Результати будуть вельми точними, якщо щось не в порядку – це стане явним. Доречна профілактика захворювань – вона допоможе вам уникнути проблем у найближчому майбутньому.

Будьте терплячими і тактовними. Постарайтеся зрозуміти кохану людину і підтримати її – ваша участь буде високо оцінена. У вівторок краще побути на самоті, а ось вихідні обов’язково проведіть разом.

Займаючись звичними і давно освоєними операціями, ви можете «втратити пильність» і припуститися помилок, які можуть мати неприємні наслідки. Тому будьте максимально уважними при підписанні договорів, оформленні ділових паперів. Не розслабляйтеся, особливо у вівторок.

Терези

 

Цього тижня бажання позбутися тягаря відповідальності і втекти від проблем може зіграти з вами злий жарт. Не поспішайте завершувати справи, які, на вашу думку, вже близькі до фіналу. Раптово можуть розкритися нові обставини, які докорінно змінять ситуацію, і все доведеться переробляти заново. Багато що залежатиме від вашого керівництва й обсягу робіт. У середині тижня обговоріть свої проблеми з друзями.

Сприятливий вплив на ваше самопочуття матимуть ванни з морською сіллю. У п’ятницю і суботу може знизитися опірність організму, в цей момент ви будете особливо уразливими. Доведеться або постаратися уникнути спілкування з потенційними вірусоносіями, або закусити часником перед виходом із дому або прийняттям гостей.

На початку тижня бажано не влаштовувати сварок, аби з’ясувати, хто правий, а хто помиляється. Якщо ви успішно обійде цей «підводний камінь», то у четвер на вас чекатиме приємний сюрприз.

Цього тижня доведеться витрачати кошти не за велінням серця, а на важливі потреби. Ваші фінансові запити ніяк не збігаються з можливостями. Постарайтеся не втягнутися у привабливі на вигляд авантюри. Не шукайте легкі заробітки.

Скорпіон

 

Тиждень набуття внутрішньої рівноваги і руху вперед. Не соромтеся демонструвати свої таланти, один рішучий і впевнений крок дозволить вам досягти мети і відчути потужний внутрішній енергетичний стрижень. Будьте уважними до близьких людей. У вас є всі шанси зробити ваші стосунки ідеальними. Ваші ідеї будуть цікавими у професійній сфері.

Цього тижня вам варто прослідкувати за тим, щоб у ваш організм не потрапило щось зайве. Якщо ви схильні до виникнення алергічних реакцій – викиньте зі свого раціону все, що здатне викликати подразнення або набряк. З усіх напоїв надайте перевагу чистій воді. Якщо у вас немає фільтра, купуйте воду в пляшках, вибираючи перевірені марки.

Постарайтеся зрозуміти свого обранця. Не відкладайте рішення, якщо відчуваєте, що настав час його приймати. Середа – хороший день для щирої розмови. Вам потрібно зважитися на певний компроміс, що влаштує вас обох.

На вас чекає прибуток і кар’єрне зростання. У вівторок перевіряйте всю інформацію – можливе її спотворення. Покупки краще запланувати на першу половину тижня.

Стрілець

 

Ви можете зануритися у круговерть різноманітних ділових та особистих проблем. Вам необхідно подолати сумніви і невпевненість у власних силах. Постарайтеся бути практичними у справах і розміреними у житті. Це принесе успіх у найближчому майбутньому. Цікаве знайомство може сприяти професійному успіху. Четвер принесе піднесення сил. Протягом дня ви зможете багато що встигнути й отримати задоволення від отриманих результатів. Субота може пройти в активному дружньому спілкуванні.

Ваша стомлюваність буде підвищеною. Не беріть на себе додаткову відповідальність, відмовтеся від будь-яких занять і завдань, які не є для вас справою першорядної важливості. Активну діяльність чергуйте з відпочинком – при цьому намагайтеся полежати або хоча б посидіти із заплющеними очима. Менше часу проводьте за комп’ютером, відмовтеся від перегляду телевізора.

Ваші особисті взаємини вимагають мудрості і терпіння. Доведеться змиритися із захцянками, ревнощами й образами з боку вашого супутника життя. Найкращим варіантом примирення і порозуміння буде спільна поїздка кудись за межі міста.

У понеділок події сприятимуть зміцненню матеріального становища. У цей день ймовірні нові фінансові надходження. У середу можна отримати вигоду від перегляду минулих домовленостей. У суботу краще не занадто захоплюватися розвагами, насамперед, дорогими й екстремальними.

Козеріг

 

Тиждень буде спрямований на підвищення професійного рівня і розкриття творчого потенціалу. Чекайте на винагороду за вашу наполегливість і працьовитість. У п’ятницю можуть виникнути обставини, які змінять ваші плани. У неділю родичі нагадають про себе, постарайтеся надати їм необхідну допомогу.

Вашим слабким місцем будуть ноги, насамперед, п’яти. Можливі мозолі, рани – і все це буде супроводжуватися досить сильним болем. Не скупіться на креми з догляду і відмовтеся від занадто тісного взуття. Не зашкодить і масаж – з медом або морською сіллю. Проблеми виникнуть лише у тих, хто залишить свої стопи без уваги.

Визначтеся зі своїм захопленням. Каша, образно кажучи, що утворилася у вашій голові, явно заважає вашому особистому життю. Ви цілком можете наробити дурниць, що може закінчитися втратою дійсно близької вам людини. У середу краще бути послідовними у своїх бажаннях, щоб не розсердити того, кому ви будете їх висловлювати.

Фінансове становище – стабільне, але планка ваших запитів постійно зростає. І це може ускладнити ситуацію. Особливо вдалим днем у фінансовій сфері може бути четвер. Бережіть свій гаманець від сторонніх.

Водолій

 

Вас може потягнути на авантюрні романтичні пригоди, тільки не втратьте голови і не базікайте про особисті справи зі сторонніми. Вас переповнюють нові ідеї. Але втілити їх у реальне життя буде непросто. У середу ви можете втратити важливі, але, на перший погляд, незначні деталі. Зосередьтеся на роботі.

У вас буде достатньо вільного часу – хоча б частину витратьте на турботу про своє здоров’я. Відвідайте лікарів, до яких давно планували піти – наприклад, стоматолога чи гастроентеролога. Запишіться у спортзал і почніть тренуватися. Нормалізуйте свій сон і харчування. Все, що ви зробите, призведе до швидких і стійких результатів. Не упустіть сприятливий момент.

На вас може очікувати пристрасне кохання з першого погляду. Будьте розважливими, можливо, це – не більше ніж спритно розставлені тенета. У четвер вірогідна довгоочікувана зустріч. У суботу постарайтеся не драматизувати ситуацію і не ревнувати, а викажіть шляхетність, за що кохана людина буде вам вдячною.

Можливо, на вас чекає розчарування у бізнес-партнері. Сліпо йти за своїми бажаннями зараз не варто, нерозважливо розтрачені кошти не принесуть ні задоволення, ні користі. Наразі краще бути скромнішими у витратах і більше працювати.

Риби

 

Творчий настрій дозволить вам здивувати свіжими ідеями друзів і колег. Цього тижня вам більш ніж колись важливо бути самими собою. Незалежно від думки інших, вам необхідно захистити свою правоту. Не варто підлаштовуватися під чужі очікування.

Вам потрібно частіше радіти і насолоджуватися життям, бо ваше здоров’я буде більш ніж на половину визначатися вашим настроєм. Веселий сміх допоможе навіть там, де не дуже ефективні традиційні ліки. У ситуаціях, коли проблема є не настільки вже гострою, більшості представникам знака буде достатньо щирої посмішки.

Майже весь тиждень – безхмарний і чудовий для особистого життя. Але у вихідні можливі не зовсім приємні непорозуміння. Доведеться просити вибачення і щось пояснювати коханій людині.

Тиждень – стабільний у фінансовому плані. Ймовірні фінансові надходження. У середу будуть вдалими покупки. Якщо ви замислювалися над зміною роботи, вам може надійти цікава пропозиція.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers