rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Збереження пенсійних фондів – Free refill

Прийнявши рішення про вивчення Day Trading, ми повинні розуміти, що у вашому житті з’явиться Second Income, що, ясна річ, має бути відображено у бюджеті.

 

У зв’язку з цим ми повинні собі поставити головне питання: скільки я зможу заробити і скільки часу на це піде? Відповіді на ці питання ми знайдемо у бюджеті, виходячи з його завантаженості і наявності у ньому «вузьких» місць.

Для тих, хто вже на пенсії і не має жодного доходу, крім пенсійних бенефітів, розрахунок необхідного доходу від Day Trading – досить простий. Для інших розрахунок проводиться аналогічно до того, що описано нижче. Загалом, завдання – просте й очевидне: треба додати до бюджету додаткові статті та скоректувати наявні. До прикладу, аналіз показав, що необхідно збільшити бюджет наступних статей:

• мати більше коштів на подорожі – $200.00

• заповнити пенсійні накопичення – $500.00

• створити «Deductable» – фонд медичного страхування – $500.00

• заповнити фонд на ремонт будинку – $250.00

• створити фонд на заміну 2-х машин – $350.00

• створити фонд допомоги дітям: навчання, R/E, борги – $500.00

• ...... і т. д.

У нашому випадку бюджет буде у дефіциті на $6,250.00 на місяць.

Щоб погасити «shortage», Day Trading повинен приносити ті ж $6,250.00 на місяць або $75,000.00 на рік.

Практика подібної роботи свідчить, що ми можемо твердо розраховувати тільки на 250 робочих днів на рік. Отже, середній чистий заробіток в день повинен становити не менше, ніж $300.00.

Наступне питання, якою сумою потрібно володіти, щоб почати використовувати ресурс Day Trading для заробітку? Теоретично можна почати і з $1.00, оскільки існують Penny stocks. Але практика показує, що для початку непогано мати $10,000. При цьому не можна забувати, що «ми тільки вчимося», і початкова сума – практично не суттєва. Важливий час, коли ви почнете займатися трейдингом і як інтенсивно будете вчитися.

Наступний крок – це підбір портфоліо. Це – основне питання, і тут вам без підтримки Вчителя не обійтися. Але щоб Учитель зміг допомогти, кожному з нас треба строго сформулювати «Кінцеву мету». Іншими словами, сформулюйте, в якому стані ви плануєте перебувати через 6 місяців. На який щоденний прибуток ви плануєте вийти, якою сумою ви будете оперувати і як плануєте наростити ці показники ще через рік. Цих даних Учителю вистачить, щоб підібрати вам початкове портфоліо і сектор ринку для трейду. Надалі, виходячи з цього досвіду, ви зможете проробляти ці процедури самостійно.

Під час навчання ви будете в змозі визначитися з вибором сектора ринку, де «ловитимете рибку» і зможете оптимізувати своє портфоліо.

Якщо ви вирішите, наприклад, працювати з FOREX, вам, безумовно, треба буде відслідковувати публікації або сайти новин, які на цьому секторі ринку фокусуються і його аналізують. І знову вам не обійтися у цьому питанні без Учителя, хоча і це питання буде висвітлюватися у процесі навчання.

Після завершення курсу вам необхідно сформувати фінальне портфоліо. І знову, вкотре, вам не обійтися без підказки Учителя.

У зв’язку з цим я дуже рекомендую зробити заявку на річний моніторинг вашої роботи. Відомо, що помилки краще, легше і дешевше виправляти на початку, не давши собі у них загрузнути.

Телефонуйте мені за додатковою інформацією: 847-520-7030.

e-mail: [email protected]

www.drfgroup.net

З повагою – Йосип Розенберг

Робота, кар’єра, покликання – що спільного і в чому різниця

Як святкують Різдво у світі, можна буде побачити в офісі Pappas у Чикаго

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers