rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ CNN: Демпартію США підозрюють у кібератаці на систему реєстрації виборців Джорджії

Влада штату Джорджія почала розслідування стосовно регіонального відділення Демократичної партії США у зв'язку з підозрами в її причетності до хакерської атаки на електронну систему реєстрації виборців. Про це повідомила в неділю телекомпанія CNN.

 

За її даними, розслідування ініціював секретар штату Брайан Кемп, який завідує канцелярією губернатора Джорджії і в чиїй компетенції, згідно з посадовими обов'язками, є питання, що стосуються проведення виборів. «Хоча ми не можемо давати коментарі з приводу деталей розгляду, що триває, я можу підтвердити, що стосовно Демократичної партії Джорджії проводиться розслідування у зв'язку з можливими кіберзлочинами», - наводить CNN заяву офіційного представника секретаря Кендіс Брос.

У канцелярії також заявили, що розслідування розпочато після того, коли влада Джорджії отримала якусь інформацію про невдалі спроби зламати онлайн-систему реєстрації виборців, - зазначає телеканал. Як повідомляється, влада штату вже поставила до відома про це федеральне міністерство внутрішньої безпеки і ФБР.

Республіканець Кемп балотується на посаду губернатора Джорджії. Представники Демпартії вже назвали звинувачення «повністю сфабрикованими», звинувативши Кемпа в тому, що він таким чином хотів отримати перевагу під час виборів 6 листопада, на яких йому довелося боротися з демократкою Стейсі Абрамс.

«Цей політичний трюк Кемпа за кілька днів до виборів слугує ще одним прикладом того, чому йому не можна довіряти і дозволяти моніторити хід виборів, на яких він одночасно є кандидатом в губернатори», - йдеться в заяві виконавчого директора місцевого відділення Демпартії Ребекки Дехарт. Раніше демократи вже звинувачували Кемпа в перевищенні повноважень і конфлікті інтересів, закликаючи його піти у відставку.

Чикаго за тиждень

Ми і Трамп

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers