rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ «Free Refill», або як поповнити пенсійні фонди

Кожен із нас поняття «пенсія» визначає для себе індивідуально. У той же час пенсія має для всіх нас щось спільне - ми повинні усвідомити, що наш бюджет звертає на «one-way-road». На дорогу, де ми тільки витрачаємо і не заробляємо. Ми про це знали раніше, але туманна перспектива цієї ситуації не дозволила розглянути всі аспекти майбутніх змін. А коли ця ситуація нарешті виникла, для багатьох вона виявилася новою і вкрай дискомфортною. Понад те - для багатьох перехід на бюджет, що «не поповнюється», стає причиною постійного стресу. Дамоклів меч усвідомлення, що обсяг запасів закінчується, багатьох позбавляє спокійного сну.

Зрозуміло, що будь-яка проблема вимагає пошуку рішень, і кожна сім'я шукає вихід по-різному. Це можуть бути і тимчасові роботи, і робота на неповний робочий день, і тимчасова оренда наявної нерухомості, і скорочення витрат... і, звичайно ж, бажано не витратний за часом, ні за фізичними і матеріальними видатками бізнес.

На фоні цих спонтанних «заходів» робота вдома на Stock Market з усіма його плюсами і мінусами видається найбільш стабільною і цілеспрямованою.

Про це і поговоримо.

Як це не парадоксально звучить, але частка коштів, яку приносять на ринок дрібні та середні інвестори, співпадає з обсягами, які на ринку презентують гіганти різних галузей промисловості США. Уся справа - в арифметиці. Відомо, що кількість тих й інших різко збільшується. Якщо гігантів у нас на фондовому ринку - сотні (врахуйте індекс «S&P 500»), то на тому ж майданчику «борються за життя» сотні тисяч дрібних та середніх інвесторів.

Тому для ефективної роботи фондового ринку ці сектори повинні бути презентовані у повному обсязі.

Одна з характеристик ринку - це «корекції», які періодично виникають, та протягом яких драматично падає вартість «продуктів». Подібні коливання б'ють по всіх учасниках ринку, але збитки, завдані дрібному і середньому інвестору, можуть мати незворотний характер і повністю вивести деяких з них із гри. І як наслідок - втрата для ринку сотень і тисяч дрібних та середніх інвесторів. Це, своєю чергою, знижує оберти на мільярди доларів і негативно впливає на продуктивність ринку як фінансової інституції.

Знехтуємо описом низки кроків, які неодноразово запроваджувались ринком у минулому, щоб стабілізувати ситуацію у секторі малих та середніх інвесторів. Їхні результати - плачевні.

Тільки інформаційна революція 90-х, яка запустила в обіг Day Trading на новому технологічному рівні, вирішила цю проблему. І, як наслідок, «втеча» дрібного та середнього інвестора у періоди «корекцій» перестала мати системний характер. Завдання було вирішене. Понад те, сучасний математичний та програмний апарат дозволив зробити цей сектор ринку настільки підконтрольним користувачеві, що кількість його учасників постійно і стабільно зростає.

Попит на роботу у Day Trading секторі породив пропозицію - індустрію навчання. Сучасні курси навчають не тільки Правил і Обмеження роботи з об'єктами фондового ринку. Особливий розділ знань - це професійне володіння програмним забезпеченням, що під'єднується до процесів, які відбуваються на ринку в режимі реального часу. При цьому, сьогоднішньому Day-трейдеру доступний достатній рівень оперативного контролю для забезпечення збереження інвестиційних коштів. Цю функцію беруть на себе спеціальні аналітичні програми. Саме вони забезпечують високий рівень прогнозування цінових коливань на ринках.

Продовження цієї теми - у наступних номерах.

Телефонуйте мені за додатковою інформацією: 847-520-7030.

e-mail: [email protected]

www.drfgroup.net

З повагою - Йосип Розенберг

Interrupted income – це сталося!

Збереження пенсійних фондів – Free refill

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers