rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Зараз - ваш час, хоч яким би далеким від істини це твердження вам не здавалося. Якщо все падає з рук - не переймайтеся, спробуйте ще раз. Не виправдалися очікування - наберіться терпіння, ще не все втрачено. До кінця тижня ви зрозумієте, що переробили безліч справ і досягли того, про що і не наважувалися і мріяти. Середа і субота - вдалі для творчого спілкування та романтичних побачень. У неділю можете отримати важливу інформацію і таємні знання.

Для вас дуже важливо концентруватися на тому, що ви робите заради свого здоров'я. Якщо лікар призначив медикаменти - не забувайте про графік застосування, вказаний у рецепті. Якщо ходите на процедури - дотримуйтесь режиму. Намагайтеся відчути, що з вами відбувається, - особливо це важливо під час спортивних занять, масажу, спа. Прислухайтеся до голосу свого тіла. Результати вас вразять.

Бережіть нерви, не вибухайте через дрібниці, лякаючи інших і кохану людину. За кілька днів напруга спаде і ви перетворитеся на еталон досконалості. У п'ятницю ймовірне цікаве знайомство з романтичною перспективою.

Перша половина тижня дозволить розширити фінансові можливості. У середу або п'ятницю ймовірна плідна ділова зустріч. Намагайтеся нічого не приховувати від партнерів і колег. Становище досить стабільне, але бажано не витрачати бездумно гроші.

 

Телець

 

Цього тижня не варто поспішати, інакше можливі травми - як фізичні, так і моральні. Найкращий варіант - знайти спосіб обійти бар'єри. Важливу роль відіграватимуть стосунки керівник-підлеглий. У середу не бажано починати щось нове. Обмежтеся дрібними справами і постарайтеся захистити себе від неприємних зустрічей. У четвер і п'ятницю ви досягнете блискучих результатів.

Намагайтеся зберігати хороший настрій, інакше можуть з'явитися неприємні психосоматичні симптоми, позбутися яких буде непросто. Навряд чи ви серйозно захворієте, але легке нездужання може тривати кілька місяців, витягуючи з вас сили і волю до життя. Якщо відчуєте сильний біль - обов'язково зверніться до лікаря.

Не намагайтеся змінити ситуацію, що склалася, раптовим рішенням. В особистому житті потрібен не натиск, а толерантність і розуміння. Будьте доброзичливими і постарайтеся не дратуватися. Принципи іноді заважають вашому щастю.

Можливі певні обмеження у галузі фінансів. У п'ятницю ймовірні обман і занадто звабливі пропозиції. Краще розраховувати тільки на себе.

 

Близнюки

 

Одне з важливих завдань цього тижня - поступово зменшувати фізичне та емоційне навантаження і починати відновлювати свій енергетичний потенціал. При бажанні ви зможете перейти на вільний графік. Краще генерувати менше ідей, зате незвичайних і креативних. Ваші зусилля принесуть бажаний результат, до того ж, він буде помітний усім. Ваш авторитет зросте. Суботу варто витратити на створення гармонійної атмосфери у сім'ї.

Ваша травна система зараз - уразлива. Відмовтеся від вживання продуктів і напоїв, які можуть подразнювати шлунок і кишківник. Це - гострі маринади, соуси, а також газовані лимонади. Якщо вам хочеться чогось смачнішого, ніж звичайна вода, - додайте у неї варення.

Ймовірні розбіжності у думках із коханою людиною. Не біда - у суперечках народжується істина. Загалом, на вас чекає гармонія і порозуміння з вашим обранцем.

На відсутність сил і коштів вам скаржитися не доводиться. Якщо зробите те, що запланували, можете отримати досить відчутні результати. Ваші прибуток і авторитет зростають. А працювати вам цікаво.

 

Рак

 

Цього тижня уникайте стресів, які можуть похитнути душевну рівновагу. Ви довго працювали, тепер у вас може з'явитися можливість насолоджуватися своїми досягненнями. Ви цілком можете розраховувати на допомогу друзів і близьких. У середу чекайте на новини з романтичної сфери життя. У четвер захищайте свої інтереси. У вихідні постарайтеся приділити більше уваги близьким людям.

У найближчі дні ваша травна система буде особливо уразливою. Скорегуйте свій раціон - робіть вибір на користь максимально простої, здорової їжі, яка легко засвоюється. Слідкуйте за тим, щоби всі продукти проходили термічну обробку - варіть, запікайте, готуйте на пару. На якийсь час відмовтеся від закладів громадського харчування - навіть тих, які зарекомендували себе лише з позитивного боку.

Ваш погляд матиме особливий магнетизм для осіб протилежної статі. Є ймовірність відновлення старих стосунків. Але цей час не дуже підходить для прийняття серйозних рішень. Найкращий варіант - все добре обміркувати, а вирішувати будете потім.

Фінансове становище - цілком стабільне. Ви зможете добре заробити, продемонструвавши свої таланти. У вихідні бажано витрачати гроші на найнеобхідніше, а не пускатися в марнотратство.

 

Лев

 

Ваше занепокоєння з приводу власних можливостей - безпідставне, спробуйте зупинитися на чомусь конкретному і йти до кінця. Ситуація на роботі зміниться на краще, тільки не перестарайтеся з оригінальністю. У п'ятницю краще не планувати нічого серйозного, дозвольте собі невеликий відпочинок. У вихідні ви можете зіштовхнутися з підступністю і навіть зрадою. У понеділок і вівторок, втілюючи грандіозні плани в життя, ви будете поводитися, як слон у магазині посуду. Зменште оберти.

Цього тижня більшість представників вашого знака будуть «не в тонусі». Пошукайте додаткові джерела життєвої енергії. Правильно харчуйтеся, обов'язково гуляйте - хоча би півгодини у день. Варто було б знайти собі заняття, від якого у вас буквально сяятимуть очі. Ця справа може стати для вас ідеальним «постачальником» необхідних внутрішніх ресурсів.

У середу ви зможете знайти довгоочікувану гармонію у стосунках. У п'ятницю будьте поблажливими, якщо не хочете серйозно посваритися через дрібницю. У неділю не варто робити поспішні висновки і ревнувати.

У фінансовому плані - успішний період, але в понеділок бажано не укладати угоди і не брати кредити. У середу можливі фінансові надходження. Четвер - сприятливий для неформального спілкування з керівництвом.

 

Діва

 

Впевненість у своїх силах і прихильність керівництва постарайтеся використати для подолання складнощів у професійній сфері. Бажано зробити це максимально безконфліктно, нехай це забере навіть більше часу. Хороший період для нових захоплень. Важливо створити для себе комфортне середовище, яке дозволить оптимістично дивитися на світ.

Ви готові попрацювати. Проте, якщо візьмете на себе надмірно важкі - з фізичної або психологічної точки зору - зобов'язання, то вже до середини тижня зможете повністю вичерпати свої сили. Для організму значно корисніше працювати у рівному ритмі. Погоджуйтеся лише на те, що вам під силу.

Озирніться назад і подумайте, можливо, варто приділити коханій людині більше уваги, незважаючи на вашу зайнятість. Інакше ваші романтичні стосунки втратять новизну і стануть сірими буднями.

Ваша працездатність може принести відчутний результат. Тільки не сперечайтеся з колегами, шукайте компроміс. У середу постарайтеся зміцнити своє становище, перемовини й угоди принесуть задоволення. У неділю добре було б забути про роботу.

 

Терези

 

Цього тижня ви будете підсвідомо прагнути участі у різноманітних авантюрах. Невідомо, чи буде ця ризикована діяльність виправдана досягненням мети. Однак, безліч незабутніх переживань вам гарантовано. У середині тижня не чекайте на хороші новини, зараз у вашому житті все дуже сумбурно і нестабільно. У четвер ви зможете згладити будь-які кути. Сімейні суперечки у суботу можуть бути неконструктивними і занадто емоційними.

Тиждень підходить для очищення шкіри, а також і травної системи. Проте, варто порадитися з лікарем і вислухати його рекомендації. Можливо, ви не враховуєте якісь «дрібниці», які можуть вплинути на стан вашого організму.

Події цього тижня обіцяють бути приємними і романтичними. Четвер і субота обіцяють зміни в особистому житті: вірогідні цікаві знайомства і легкий флірт.

Намагайтеся уникати на початку тижня серйозних фінансових операцій. Не варто брати кредит, який вам нав'язує банк, якщо вам він не дуже потрібен. При вкладанні коштів у нерухомість уважно перевіряйте договори і рахунки. П'ятниця може розчарувати результатами роботи.

 

Скорпіон

 

Тиждень може наочно продемонструвати ваші внутрішні комплекси. Що ж, тим легше буде з ними боротися. І на вас чекає успіх у цій справі. Незабаром ви відчуєте гармонію зі світом, задоволення від роботи і зарплати. Ви зможете швидко досягти своєї мети, підкоривши керівника цікавою ідеєю. З'явиться можливість позбутися багатьох проблем, потрібно лише вірити у себе.

Важливо прислухатися до голосу свого організму. Ваше тіло буде підказувати вам, що йому необхідно. Якщо ви враховуватимете його прохання, то ваше самопочуття буде дуже хорошим, а стан здоров'я покращиться. Головне - не дозволяйте собі вірити у те, що вам потрібно щось дуже шкідливе, наприклад, нікотин.

Настає час, коли ви можете побути лише вдвох, обговорити все, що вас хвилює, і потішити одне одного милими жартами і приємними сюрпризами. Зараз у вашій парі важлива атмосфера легкості.

На початку тижня ви будете бадьорими й уважними, зможете навіть виправити помилки інших. Вирішувати спірні питання бажано у середу або четвер, у ці дні ви будете здатні зробити правильний вибір. Якщо необхідно - приймайте рішення негайно, але опирайтеся на логіку, а не на емоції.

 

Стрілець

 

Нехай ваша скромність обмежиться тим, що ви не будете надто багато розповідати про свої досягнення. Не бійтеся приймати рішення, брати на себе відповідальність. Вірте своїм почуттям, не настільки важливим буде результат, як ваша рішучість. У четвер є ймовірність підвищення на посаді. У вівторок постарайтеся не сперечатися з керівництвом, це може призвести до серйозного конфлікту.

Варто подбати про своє здоров'я, здати всі необхідні аналізи - навіть якщо почуваєте себе досить добре. Найближчим часом хід подій вимагатиме від вас бути у формі. Почніть із відвідин лікаря загальної практики. Якщо після огляду він вважатиме за потрібне скерувати вас до фахівців - не шкодуйте часу і виконайте рекомендації.

Не вірте, що почуття коханої людини розтанули. Намагайтеся не робити поспішних висновків, не будьте занадто ревнивими і недовірливими. Кохана людина дуже зайнята і не може приділити вам належної уваги.

Якщо раніше ви не були дуже марнотратними, то вашому матеріальному становищу нічого не загрожує. Справи дітей можуть вимагати фінансових вкладень. У четвер або п'ятницю можливі фінансові надходження і пропозиції про роботу.

 

Козеріг

 

Цього тижня вам доведеться поводитися дипломатично, не варто вриватися у внутрішній світ знайомих вам людей без запрошення. Занадто швидке виконання ваших бажань має насторожити. Найімовірніше, за це доведеться чимось заплатити. Можливо, вас заманюють у пастку. Друга половина тижня може бути слушним моментом для коригування сімейного бюджету, ви зможете значно поповнити фінансові запаси.

Присвятіть цей тиждень зміцненню організму. Період підходить для загартовування. Пам'ятайте, що рухатися вперед потрібно маленькими обережними кроками, поступово. Тільки тоді ваші зусилля підуть на користь. Варто поборотися з авітамінозом - їжте якомога більше овочів і фруктів, застосовуйте хороші аптечні полівітаміни. Важливі щоденні прогулянки. Якщо відчуваєте у собі сили - не ходіть, а бігайте.

Особисті стосунки можуть трохи змінитися, але тільки у кращий бік. Варто задуматися над рішучим кроком, але квапитися з реалізацією вашого плану наразі не треба. Дочекайтеся більш сприятливого моменту.

Для підвищення успішності у матеріальній сфері можна використовувати наступний метод: сформуйте образ вашого фінансового благополуччя й утримуйте його деякий час в уяві, повірте в нього, і він реалізується. Але готуйтеся до того, що доведеться багато працювати.

 

Водолій

 

Робочі проблеми цього тижня успішно вирішаться. Активна діяльність і самодисципліна відкриють перед вами нові перспективи. У середу і четвер неуважність може призвести до забудькуватості і запізнень. Щоб цього уникнути, всю важливу інформацію краще десь фіксувати.

Заздалегідь подумайте, як ви мрієте провести вихідні дні: можна піти у гості, на концерт, замовити цікаву екскурсію, щоб збагатити себе новими враженнями.

Якщо хочете зберегти хороше самопочуття - більше довіряйте інтуїції. Постарайтеся налагодити контакт зі своїм тілом - ваш організм готовий підказати, що йому необхідно. Не соромтеся перевірити самі себе. Якщо вас щось бентежить - звертайтеся по допомогу до лікарів. Утім, жодних серйозних проблем цього тижня не виникне.

Оновлення вашого іміджу матиме блискавичний позитивний результат - з'являться всі шанси для романтичного знайомства. Причому, стосунки обіцяють бути на диво романтичними і зворушливими.

Ваша фінансова стабільність може опинитися під загрозою, якщо ви не обмежитеся тільки розумними витратами. Навколо - надто багато спокус. У п'ятницю можливі приємні сюрпризи від колег. У неділю будьте обережними. Бережіть свій гаманець.

 

Риби

 

Ви нарешті відчуєте енергію замість апатії, що дозволить вам взяти участь у проектах і вирішенні найбільш незвичайних питань, про які ви навіть і думати не могли. Багатство ідей допоможе вам показати себе у ролі лідера. Тиждень буде насичений контактами, поїздками, зустрічами і спілкуванням. У вихідні обов'язково знайдіть час для старих друзів.

Цього тижня уразливими будуть ваш шлунок і кишківник. Ретельно дотримуйтеся правил гігієни і не вживайте їжу, яка викликає хоч найменші підозри. Їжте каші, легкі супи. Є ймовірність підхопити ротавірусну інфекцію. Пийте тільки бутильовану або кип'ячену воду, робіть вологе прибирання двічі на день з використанням синтетичних миючих засобів, частіше провітрюйте приміщення.

Початок тижня може бути досить напруженим, часу для особистого життя практично не залишиться. У вас з'явиться можливість компенсувати цю прогалину протягом вихідних у компанії коханої людини - влаштуйте романтичну вечерю або ж поїздку за місто.

Матеріальне становище - стабільне, але фінансових надходжень не передбачається. Ймовірні досить великі витрати, пов'язані з ремонтом квартири, будинку або дачі, купівлею меблів. Постарайтеся заздалегідь розпланувати витрати. Бажано щось заощадити.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers